IRC-Galleria

Hiittana

Hiittana

IG: sannapauliinan

TURVALLISTA MAIDONHAKU MATKAA!!Tiistai 10.07.2007 19:12

Voiko paremmin enään matka sujua?! Tästä se lähti :

Jenni tajuaa osaavansa käyttää polkupyörän vaihteita (ALAMÄESSÄ) ja laittaa vivun HIGH- asentoon >> ketjut lukittuu ja Jenni huuta apua 1. kerran. Sanna repeää täysin ja törmää KAPEAN SILLAN turva-aitaan. Maidot jää pinnojen väliin ja leviää maahan. Tässä välissä laitetaan pyörän ketjut (JA SAADAAN AUTON KYLJESTÄ PERSEESEEN) ja jatketaan matkaa, Sannan pelastettua rikki menneen maitotölkin. Jenni saa luvan kantaa viittä maitoa sannan kantaessa yhtä vuotavaa ja hieman oudolle haisevaa tölkkiä. ja matka jatkuu! >>

Sanna menee jo edellä eikä ole tietoinen siitä että Jenni yrittää nousta polkupyörän kyytiin (KAPEALLA SILLALLA). Kuinka ollakkaan kohta kuuluu *TÖMPS* ja heti perään "SANNAAAA!!" (Jenni huutaa apua jo toistamiseen). Sanna huomaa Jennin ja maidot levinneenä sillan kaiteen kupeeseen. Sanna juoksee apuun ja roolit vaihtuu >> Jenni linkuttaa yhden maidon ja pyöränsä (+ verisen ja turvonneen jalkansa) kanssa perässä, kun Sanna raahaa viittä maitoa kohti kotia.

(Tähän mennessä on liikuttu max. 10 metriä)

Loppumatka sujuukin melkein loistavasti Jennin valittaessa jalkaansa ja Sannan vieraillessa pusikoissa painavan maitopussin kanssa :))

Ajateltiinkin tässä, että ensi kerralla (jos ensi kerta tulee) otamme polvisuojat ym. turvavarusteet mukaan ja ostetaan vähintään yksi ylimääräinen maito ihan vaan kaiken varalta! :))

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.