IRC-Galleria

Hiningenteki

Hiningenteki

Olen kultivoitunut kaulamakkara

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Blogi

« Uudemmat -

oderint dum metuantTiistai 19.03.2024 01:13

Hei.

En usko että kukaan enää lukee tämän sivuston huonosti ylläpidettyä kokonaisuutta, tai että juurikaan kukaan täällä mitään olisi mitn. Ehkä pieni sisäisesti lämpeävä ryhmittymä.

Tulin kuitenkin tänään toivottamaan ilosanomaa; OLEN JÄLLEEN JUMALANNE! Eli näin sivuhuoriona; en mitään vieläkään. Kyseisestä asiasta olen silti onnellinen, liiallinen huorionhakuisuus voi olla turmeltavaa vaikutukseltaan.

Olkaa siis varovaisia, ja älkää koskaan tehkö mitään ylimääräistä. Milloinkaan. Huoriotiet ovat vaaran_lisia.

=)

Korkki auki ja paskaa housuunSunnuntai 30.07.2023 15:06

Ja muita sunnuntain mietteitä. No jos ei sentään, onhan huomenna taas proletaarilla työpäivä ja tilipäivä myös samaan settiin. Sen kunniaksi pitäisi katsella itselle uutta puhelinta, joko käytettyä applea tai sitten keskihintaista droidia. Onko suosituksia arvon lukijani, mikäli teitä enää on edes olemassa? :) Kriteerinä lähinnä se että ei olisi järkyttävän iso kapistus ja että kamera olisi keskimääräistä parempi.

HuhhuhLauantai 01.07.2023 11:21

Valmistuminen valmistui ja työt on töitä. Tatulla on ollut niin lämmin, jopa kuuman kosteaa. :S

Kiitos ja nam.

Hellurei! 69420Torstai 26.01.2023 13:31

Kohta olisi tatuus taas ulkona, kun valmistuminen lähestyy takaviistosta ilman rasvaa. Elämä on melkoista aaltoliikettä ja voin vakuuttaa että syömäni sieniateria ei ole siihen syyllinen.

Kaikesta huolimatta elossa ollaan ja parhaamme tehdään ja sivupersuunat myös koittaa roikkua mukana kuiskailemassa korvaan kaikenlaista, vaikka spontaani sanaoksentelu ei aina niin hyvältä tunnukaan. Viime vuoteen mahtui monenmoista, kuten tätä opiskelua, työtä, konsolihomoilua ja muutuin myös papaksi.

Huhhuh.

jotakiSunnuntai 21.08.2022 03:35

Ihmiset aina sanovat;

"ole oma itsesi?"

Milloin aika antaa sille mahdollisuuden kun muutut?

syyssyysTorstai 07.10.2021 00:10

Syksyn lehtisateessa kadonneet ajatukset,
kuolevat jo matkalla maahan

903vo.jpg

H uh uh uh.Lauantai 16.01.2021 11:31

Huomenta myöhäisesti. En ole hetkeen ole nukkunut kymmenen tunnin yö__unia, mutta nyt sekin on suoritettu. Seuraavaksi noin litra kahvia ja pyykkikone huutamaan, koska työvaatteet on siemennesteessä.

Kyä


Sen verran päivitystä tilanteeseen, että opiskelu alkaa 2.2, joten vapaaherran arki vaihtuu kohta TOIVOTTAVASTI ammattitutkintoon. Lievä jännitysahdistus on kyllä asian tiimoilta päällä, koska opiskeleminen ei ole se missä erityisesti pärjäisin. Onneksi teoriaa on vain yksi päivä viikosta, joten tekemisen kautta mennään.

Oikein hyvää huomenta tänne ja erityisesti Sinulle joka luet tätä.

Huh huhPerjantai 24.04.2020 10:01

Menis nukkumaan. Eilen sato lunta ja nyt vituttaa.

Aihe [ Ei aihetta ]Maanantai 06.04.2020 23:50

Nyt kun jotkut karanteeneissaan kärvistelee, niin kysyisin mielellään kysymyksen; miten helvetissä ihminen pärjäisi jos ei olisi vastoinkäymisiä ja tulemisia?

Niin.

Huh huh.Tiistai 31.03.2020 23:26

Olen kuullut huhuja, että tämän formaatin aktiivisuuspitoisuus on kasvanut lailla koronkorkojen, miten sopivaa se siis onkaan?

Täällä nimittäin ei vittuilusta ehkä suutu niin paljon ihmiset, koska eivät ole mitenkään yliaktiivisia omalla tahdollaan, saati jaksa vastata jokaisen persekärpäsen feministiöyhötykseen. Luvalla sanoen siis aina ilmaisuvapaa formaatti nykymuodossaan, ja pystyy keskustelemaankin asioista ja sioista.

Enemmän kai tämä on matka sinne ensimmäisiin vittuiluihin, keskusteluihin ja omalla tavallaan portti inter-anaalisiin roiskauksiin, jotka tätä nykyä johtaa valtavirrassa banaanilaivalle miettimään ulosteen tason loukkaavuuden sopivuutta erinäisissä sukuelinyhteyksissä, tai niiden puuttumisen/olettamisen herkkyyden asettelun taajuuden sub-kontekstin ymmärtämisen kompuroimisen ideokratian kamppaamisilmiön sinipottatukkaiseen tietämisprosessiin.

Tai jotakin sinnepäin.

ps. menkää nyt vittu roskiin; tää viruskin on feministipaskaa :D
« Uudemmat -