IRC-Galleria

Hiningenteki

Hiningenteki

Huutista ihkukallerialle :D

Uusimmat blogimerkinnät

Hieno kappale!Maanantai 29.04.2013 18:07Parasta :)

Heräsin juuri...Sunnuntai 28.04.2013 14:21

...saako nyt kuolla?

Cumpa olisi rahaa, niin tuhoaisin alkoholilla tämän alkeellisen taudin, joka riepoo ja repii reikiäni.

Muuten aamuni on ollut varsin miellyttävä, jos ei siis lasketa sitä että rasvaan köyttä täällä ja ajattelin riistää henkeni siksi aikaa, että tämä kirottu kevätkuppa luovuttaisi otteensa. Respawn ja semmosta sontaa.

Pitänee ilmeisesti lisätä vitumiiniannosta. Huomenta, taas.

Sairaus.Lauantai 27.04.2013 14:38

Olen jälleen kerran onnistuneesti tavoittanut taudin. Tämä tosin toi mukanaan muutakin kuin pelkkää masennus-vitutusta, joten propsit siitä. Nenä vuotaa, poskionteloissa on nyrkin kokoisia paskapaakkuja ja sekä yskiessä että niistäessä veri on tullut tutuksi. En valita, olen vain kovasti jälleen pettynyt tähän ihmishahmoon.

Luojalle kiitos (eli minulle) on kuitenkin kahvia ja näiden em. syiden varjolla myös juominen/tupakointi on vähentynyt huomattavasti.

Nyt, jos suotte anteeksi, lähden raapimaan poskionteloitani kenkälusikalla. Huomenta siis kaikille.

Niin paljon jeesustelua.Tiistai 23.04.2013 17:13

Vihaan sitä. Kielii heikkoudesta.

Viime yönä näin unta että olin kaljuuntumassa. Leikkautin siis karvani pois kokonaisuudessaan ja olin tyytyväinen. Ikävä kyllä ko. prosessin takia myöhästyin bileistä ja en saanut hellyyttä, jota lähdin hakemaan. Mystisesti kuitenkin niihin kotibileisiin piti MAKSAA, vaikka menin tuhat vuotta myöhässä ja ketään ei ollut paikalla. En edes halua tulkita sekavia uniani.

Ei kukaan haluaisi tulla ratsastamaan kanssani auringonlaskuun?

Minulla on ulostetta mahassa.Keskiviikko 17.04.2013 19:07

Tänään enemmän kuin yleensä. Pitäisi keksiä jotain rakentavaa toimintaa illaksi, mutta en jaksaisi kävellä kauppaan ostamaan olutta. Hirveää tuo käveleminen, kuten olen mainostanut. Haluaisiko joku kantaa minua?

Ehkä sitä vain painuu Taistelukentille 3 ja on tyydytetty.

Käveleminen on perseestä.Maanantai 15.04.2013 20:31

Haluan madonreikiä ja teleportteja, kiitos. JA lonkeropornoa. Vihaan yli kaiken kävelemistä, koska en osaa rajoittaa vauhtiani, tai saati sitä mitä raahaan kaupasta majapaikkaani. Jossakin vaiheessa matkaa huomaa aina, että jalat alkavat kramppailemaan minua vastaan. Typerykset.

Iloisena sentään voin todeta, että tämä kevät ja muu paska on vihdoin täällä. Siitä merkkinä kusisateet ja huulieni rohtuminen. Aina sama homma kun ilma muuttuu; huuleni päättävät muutua verimössöksi ja isompien ruokakappaleiden suuhun ahtaminen on eräänlainen typerä itsekidutusmuoto.

Onneksi saa olutta.

Aihe.Lauantai 13.04.2013 23:21

Jostakin syystä oksettaa. Ja päätä särkee. Harmikseni en voi edes loiventaa, koska iski päälle lapsenvahtiutta. Noh, kerrankos sitä selvänä on. Ja onhan se päivä huomennakin. Sieluni kusee hunajaa. Saunakin on palava ja pesukone hyväksikäytetty.

Kiva tuo kakara, turhan fiksu vain ikäisekseen ja kuuntelee kummaa musiikkia. Syytän siitä Hänen äitiään. Ohessa makupala. Hyi saatana.Pahoittelen.

Kutinaa paikoissa ja passiivisuus.Torstai 11.04.2013 17:10

Siksipä haluaisin hieroa ruokasoodaa ja vaseliinia lennokkiini.

Päiväni on alkanut krapulalla, joka on ollu parhautta. Kohta pitäisi mennä kauppaan ja SOSIAALITOIMISTOON. Suomeksi, päivä tulee olemaan helvettiä. Byrokratiaa ja taitoluistelua, koska kevät. Onneksi iltaa kohden askel kevenee ja ehkä myös tuo alavarustus, jos vain jostakin saan sakset.

Huomenta siis, Alamaiset. Olette jälleen lähempänä minua, eli nuolemaa.

Väsy ja kaikkee.Tiistai 09.04.2013 17:03

Jostakin syystä olen kadottanut tupakit, koska poltan liikaa. Päivän tehtävänä onkin hankkia lisää tupakkia, tai vastavuoroisesti enemmän tupakkia. Viinakin olisi kiva lisä tähän ylipirteään arkeen, joskin epäilen maksani kestävyyttä tällä hetkellä. Kuolikohan dinosaurukset tupakkiin ja alkoholiin? En ihmettelisi.

Kaikkiaan päivä ei tosiaankaan anna minkäänlaista mutilaatiota joten motivaatiokin on hyvin alhainen. Äsken tosin sain pelattua hetken, joten se sentään inspiroi ajoittain.

Lyhyesti; tulkaa hoitamaan, tarvitsen hellyyttä.

Herätys ja happosade.Tiistai 02.04.2013 14:16

Narkit on kivoja. Ne on kuin ilmainen herätyskello, joka pärähtää pärisemään suolesi sopukassa. Mokomat sekavuudesta kärsivät elikot pitäisi laittaa happoaltaaseen nuolemaan haavojaan.

Aamu on mennyt muutenkin tuskaisissa merkeissä. Erinäisiä kipuja nivelissä ja kädet täynnä tikkuja. Omituista. Petkele on kiva ase silti.

Eilen sain jotain aikaan, pelasin nimittäin Bäfää pitkästä aikaa ja ei IHAN puihin mennyt. Sitä ennen katsoimme kaveri kanssa Hobitin. Päätin alkaa kääpiöksi. Paljonkohan jaloista pitäisi leikata pois?

Hyvää päisänjatkoa.