IRC-Galleria

Hiningenteki

Hiningenteki

Huutista ihkukallerialle :D

Uusimmat blogimerkinnät

Nirhaumat.Torstai 28.11.2013 04:04

Lakaistuna alta

Murskattuna päältä,

ja viilleltynä
voi yhä liikkua

mutta revittynä sisältä

On mahdoton elää.

Lenkkiä reikiin.Torstai 14.11.2013 12:13

Eli semmonen ammuu. Tai aamu. Miten vain.

Heräsin ruhtinaalisten yökkösten jälkeen. Olinhan jopa koomannut miltei kaksi tuntia. Siitä sitten kahvia naamaan ja hoitsun luo katselemaan genitaaleja. Nyt on mömmöt on haettu mystiseen tautiin ja olo on mitä iloisin.

Seuraavana voisin vaikka nukkua.

Hyvää äpäräntekopäivää kaikille.Sunnuntai 10.11.2013 15:06

Huomasin tänään, että genitaalejani kutittaa raivostuttavuuteen asti. Pitänee suorittaa amputaatio tai joku muu vastaava auttava leikkaus. Ehkä murtuneet niskat ajaisi asian myös.

Aamu on alkanut luonnollisesti kahvilla ja tupakilla, mitä nyt vittu ja viina puuttuu. Tosin joku epämääräisen kokoinen ihmiseliö toi sänkyyni kortin ja lahjan. Pitäisi lie olla huolissaan.

Litra kahvetta, ilman vaatetta.Perjantai 01.11.2013 12:24

Ja sitä ennen kävin aamulenkillä. Paska ilma oli, mutta onneksi sentään pissaa ei tullut taivaalta. Varsin kelpo aamu on ollut kaikin puolin, siksi voisin raahautua koomaamaan ja lukemaan kirjaa, koska maailma on paha ja julma rakastaja.

Saa nähdä innostuuko sitä illasta sopalle, tai vaihtaako jopa paikkakuntaa. Tarkoituksenani oli jopa raahautua DigiExpoille, mutta perse on niin auki että "sieluun" tuulee. Rahalahjoituksia otetaan siis vastaan.

Siperia.Maanantai 21.10.2013 19:26

Jees, paikat ovat kankeammat kuin yleensä. Kylmyys kangistaa kivasti ja nakit yrittää sinertää. Liekkö sitten ilmasto muuttumassa? Tätä sopii pohtia. En mielestäni ole mihinkään "talveen" tai "kylmyyteen" antanut lupaa, tai edes harkinnut moista vaihtoehtoa.

Noh, saapa ainakin ottaa käyttöön kalsarit ja olla mustanaamio. Kahvia ja ulostetta.

Huormenta.Lauantai 31.08.2013 13:04

Erektioni on valtava heti aamusta. Tai no, ei voida valtavasta puhua. Kohtuullinen. Onneksi sentään ei ole krapulaa, pelkästään keuhkoruton harjoittelumuoto ja lievästi ulosteiset stringit jalassa.

http://www.memecenter.com/fun/938573/duckface

Pitäisi varmaan keksiä jotain rationaalista tai anaalista tekemistä tällekin kirotulle päivälle. Ainakin ilmeisesti kauppaan pitäisi mennä ja voidella paikkoja liukkaaksi.

Anyway, hyvää huomenta.

Tanssahtelua virtsasateessa.Perjantai 16.08.2013 22:06joo.

Ajatus.Perjantai 16.08.2013 09:22

"Olla välinpitämätön sen suhteen mitä tapahtui ennen sinua on olla aina lapsi. Sillä mitä on ihmisen elämä, ellei tapahtumia kudota aikaisempien aikojen muistoihin?"

~Cicero (106-43eKR.)


kamboza.jpg

Ärrh.Perjantai 09.08.2013 22:11

Vitusti taas painajaisia ja muuta paskaa. Ei nappaa.

Pelaamista ja lastenhoitoa.Lauantai 20.07.2013 16:23

Tänään siis sellaista luvassa, tai ohjelmistossa. Väsyttää. En nukkunut kuin kaksi tuntia viime yönä, (osa)kiitos tästä pahalle naapurintädille, joka päätti tulla vierailemaan yöllä ja juomaan olutta oleskeluhuoneeseeni. Toki poltimme muutamat tupakit myös ja katsoimme lonkeropornoa, kuten sivistyneessä yhteiskunnassa kuuluu.

Kohta pitäisi lienee pakottautua ulos, jonka jälkeen ilmeisesti pitäisi tehdä jonkinlaista ruokaa. Kirottu lapsi on vallannut konsolini, joten pelaaminen ei tule vielä kysymykseenkään. Luen siis tilannetta kompensoidakseni Terry Pratchettia ja itken ääneen.

Hyvää loppua.