IRC-Galleria

Hiningenteki

Hiningenteki

Huutista ihkukallerialle :D

Uusimmat blogimerkinnät

Fire in the asshole.Torstai 22.01.2015 16:13

Se olis niin, että saan kaksi homo__kissaa tänne. Tarkemmin homoveljeskissat. Here kitty kitty.

Sitte ku vielä ois rahaa vitusti, nii kaikki ois kivaa. Onneksi nuo läskit on kuitenki ulkokissoja, syökööt saatana hiiriä ja semmosia. No voi niille ruokaaki ostaa. Ja tupakkia. Ehkä kaljaaki.

Nyt sitte jatkan alemman rotuasteikon olentojen polttamista keskuspesässä ja avotakassa. Pitäs tiskata ja imuroida kans. Vieraita tulee. Ja tulen vieraisiin.
Ajankohtaista, koska siperia vaanii nurkan takana, elehtien riettaasti AINA kun emme katso. Sen kunniaksi otin tehtäväkseni teroittaa moottorivetoisen sahan terää, mutta laiskuuttani jätin sen homman kesken. Tai oikeastaan puolitiehen. Noh, onpahan huomiseksi jotakin rassaamista tuon normaalin orjailun lisäksi.

Nyt sitten makailemaan ja lukemaan kirjaa. Puolalainen fantasia uppoaa suomennettunakin varsin mainiosti tähän pers-Oonaan.

Eipä kestä.

Köh köh.Keskiviikko 14.01.2015 01:11

Tahtoisin muistuttaa kaikkia "parempia", että nimimerkkinne takana olette jotakin. Onko identiteetti niin hauras, että ei voi omaa itseään näyttää?

Jotenkin surullista patoamista ja oleskelua, ihan kuin kusisitte vastatuuleen. Olkaa nyt edes jotakin, ei se paskakaan ole niin pahaa kuin loputon teeskentely. Ja tosiaan, tarkoitan ihan KAIKISSA medioissa olevia taidenimiä. Oma identiteettini löytyy varsin helposti jos tajuaa. En toki luota että tajuaisitte.

Hyvästi taas hetkeksi. Parhauteni vaatii meditaation ja unen. :)

:DDD vuottaTorstai 01.01.2015 16:58

Kuinka monta tykkäystä?Maanantai 25.08.2014 05:14, 64 vastaajaa

Näytä tulokset
Vastataksesi tähän kyselyyn ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Bleaaaghjads.Tiistai 30.12.2014 12:52

Eilen tuli mentyä nukkumaan ajoissa. Palkinnoksi siitä elimistö päätti, että minulla on oksennusta mahassa ja ripulia kans. :(

Nyt ei sitte tohi syödä edes mitään tai juuri juodakaan, kun aina kurkun kutinan seurauksena alkaa yskittämään/oksettamaan ja sen jälkeen paskatkin saattaa valahtaa punttiin.

Toivottavasti ei tarvitse kolmeyköstä viettää sängyssä, tai ainakaan sängyssä niin että olen kipeys. Nyt uhkarohkeasti maistelemaan kahvia ja ehkä sitä värikästä haukotusta.

[Ei aihetta]Tiistai 23.12.2014 16:15

Moottorisahat on seksikkäitä. TÄÄS tuli mokomaa heilutettua, että sai asunnon lämpenemään. Ja itsensä. Etumus pullottaa.

Joku omituinen pakanajuhlakin on alkanut lähentelemään ihmiskuntaa; onnekkaita ovat venäjäläiset tässäkin suhteessa. Kenethän sitä tänä jouluna suututtaisi tai tappaisi? Oma persoona on ainakin vaarassa.


ÖÄöäöÄÖÄöäöä?Keskiviikko 20.02.2013 14:30, 75 vastaajaa

Näytä tulokset
Vastataksesi tähän kyselyyn ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Yhhyh.Lauantai 20.12.2014 14:21

Taivaalta vihdoin on alkanut valumaan jotakin mystistä valkoista eritettä. Miksi jumalat rankaisevat meitä näin. Bukkake bukkake.

Kaiken lisäksi väsymys repii reikääni ja nilkkapallo tuli kiduttamaan isäntäänsä. Onneksi sentään on joulu kohta ja saa risuja.

Stressipaskajoulu.Keskiviikko 10.12.2014 20:09

Vihaan. Vihaan yli kaiken. Kaupallista, ylimitoitettua sontaa. Miksi tämmösiä kulutusjuhlia edes pitää viettää, kun tärkeämpää olisi olla ystävien ja perheen kanssa (kenties)?

Ja kyllä, arvasitte oikein. Olen perse auki ja en voi ostaa lahjoja kenellekään. Surullista. :D