IRC-Galleria

Hiningenteki

Hiningenteki

Huutista ihkukallerialle :D

Uusimmat blogimerkinnät

Ei lämmin luita riko.Maanantai 22.06.2015 20:37

Melekonen satiasten vallankumous tuola ulkona, ku kävin puu___hommia tekemäsä. Kivaa touhua pienesä krapulasa raahata trukkilavoja ja ties mitä puutauhkaa, että saa suihkuvedet lämpiämään. Vitun nihkeä olostelu. Sen kunniaksi voisi loivarin tai kakskyt nauttia. Joo.

Liiallista.Sunnuntai 14.06.2015 22:10

Unta. Kipuja. Ja alkoholia. Pääsääntöisesti kaikki on jees, mutta pienet jomottelut ja vittuuntuminen aina tekee oman teränsä. Lienee aika alkaa nauttimaan vain pahuuksista, jotta olisi mallit kohdillaan.

Joka tapauksessa, ei tämä henkinen kuolema olisi niin paha, ellei henkisiä kärpäsiä oisi. Syötän niitä sitten henkisille hämähäkeilleni ja katson miten ne nauttii. Ihania palasia.

Kai sitä joskus oppii kuolemaan hitaasti ja hartaasti, mutta sillä välin kiukuttelen.

Olen ikuisuus!Maanantai 01.06.2015 17:13

Vanhenin taas, mutta mitäpä se pisara meressä tekee. :) Sen kunniaksi otin myös yhden valio loivariinin, koska krapula.

Da-Daa!Lauantai 30.05.2015 16:09

Luinpas pitästä aikaa varsin kelvollisen kirjan, tai tässä tapauksessa kirjasarjan ensimmäisen osan. En ala sen kummemmin pilaamaan sisältöä, mutta suosittelisin tutustumaan. Opuksen nimihän on Seitsemännen pojan seitsemäs poika, jos haluatte tutustella etukäteen.

45.jpg

Kivan maanläheinen ja kerrontatyyliltään tyystin erilainen, jos vertaa mitä allekirjoittanut yleensä lueskelee.

Siitäpä miellyttävän helpohkoa, mutta ajatuksia herättävää lukemista. Sopii varmasti monen ikäisille elukoille!

Ärh.Maanantai 25.05.2015 23:30

Huomiota huorille, jee. Semmosta se lienee.

Varsinkin kun SINÄ siellä opettelet vasta elämään ja et kykene edes siihen, muuta kuin omien paskojen "rajojesi" sisällä. Olisiko kenties aika kaivaa persoona esiin sieltä selfie-kuvien paskakasasta ja löytää muutakin kuin omat rappeutuneet ja rajoittuneet näkökulmat, joiden takia kukaan ei edes sinusta pidä?

Ei avoimuus ja tieto uudesta ole aina väärin tai edes tuskallista omaksua, päinvastoin! Se että isket kätesi tunkiosi ulkopuolelle josta voinet löytää jotain uutta ja ihanaa. Sellaista mitä et idiotismisi keskustassa pysty edes haaveilemaan.

Lopulta muutos kuitenkin lähtee omasta persoonasta, se itku ja puristus jää kun vain uskaltaa. Löytyy uusia näkökulmia, ajatuksia ja ehkäpä se harvinainen merkityskin löytyy itsellesi.

Machetella sormettimeen.Lauantai 23.05.2015 20:54

Tuli tehtyä sekin yksi päivä, kun teroittelin ystävääni. Äsken teroitin kirvestä ja opetin lapsen tappamaan eläimiä ihan huviksi. No ei, ihmisiä. Tai no, ihmisetkin on elukoita. Saunan pistin tulille ja oluen ajattelin korkata kun kääpiökansalainen menee unimaailmaan.

Asiat on oikeastaan kohtuullisen hyvällä mällillä nykyisellään. Vielä kun keksisi, että mitä sitä isona alkaisi tekemään. Kirja toki pitäisi kirjoittaa, mutta jäänee haaveeksi, koska tässä iässä ei kirjaa elämästä kannata oikeastaan kirjoittaa ja kovin vanhaksi tuskin sitä elää. Siitä tulikin mieleen, että tuli käytyä hautajaisissa. Paskoja käpyjä ne semmoset. Vettä tuli ihan vitusti ja tuuli niin että pieniä neekerilapsia lenteli korvien ohi.Hyvää lauantaita kaikille, muistakaa olla nätisti ja nättejä. :)

diihKeskiviikko 20.05.2015 11:07

Iloja ja talojaTiistai 19.05.2015 22:56

Päivän hienoin hetki oli se, kun löysin vahingossa kaupasta lasipullossa olevaa sosa solaa, nom. Maistuu parhaalle lasipullosta. Luonnollisesti vielä ihan sitä normaalia sokeripaskaa, eikä mitään homoa kevytsontaa keinomakeutuksineen joka on hermomyrkkyä.

Nyt muutamat iltaoluset ja huomenna vitunmoiset gänät päälle. Kai. Eilen tosin tuli juotua pirtuakin, joten anteeksi siitä.

Ai niin! PKN! En kato veisuja tai viisuja, mutta punkkia kannatan. En siis sitä vitun satiasta joka elelee ruohikossa, vaan musatyyliä jos joku kusivittu ei tajunnut.

Rok rok!

[Ei aihetta]Tiistai 19.05.2015 02:06

oi voi.Sunnuntai 17.05.2015 18:52

Epäilen syvästi kykenenkö olemaan enää koskaan ilman alkoholia. Sama suhde siihen kuin seksiin. Olen alkoholisti, jee. Mutta menee se näinkin. Huumeita ja viinaa. Pitäs varmaan pitää aineeton loppukuu, että maksa jaksaa kesän yli. Muistinko mainita masturboimisen? Sekin on kivaa. Ja ruoka.

What-If-Were-Always-Drunk-222.png

Nooh, ei kai tässä enää muutenkaan niitä vuosirenkaita ole juurikaan jälkellä, nii sama mennä ryminällä. Olen paras!