IRC-Galleria

Hiningenteki

Hiningenteki

Huutista ihkukallerialle :D

Uusimmat blogimerkinnät

Ensin oli facebook ja nyt tämä.

Uskomatonta mitä paskaa ihmiset jaksaa suoltaa. Oma paska on onneksi mansikka. Vaikka tykkään mustikastakin. Ehkä jopa enemmän. Täällä onneksi ei tarvitse poistaa ketään, riittää että egoilevat imbesillit ja vammaääliöt voi niputtaa kätevästi lokeroon "en ota ilmoituksia ali-ihmisiltä". Tuohan on kuin taikuutta, oikeastaan. Vitutuskerroin ei kasva typeristä merkinnöistä tai kuvaspämmistä, mutta kuitenkin "kaveri"-farmi pysyy samana.HHHOOOHOHOHO!

IS TODAY THE DAY?Keskiviikko 17.02.2016 19:58

Sormettimet on ristisä! DIU DIU!


Näin on päivä kulunut. Jostakin syystä koiralla on pakonomaisena tarpeena käydä sorkkimassa kissanhiekkalaatikko pitkin lattioita, jos käyn ulkona pidempään kuin varttitunnin. Mikäs sen kivampaa sitten lattioilta kerätä jätöksiä, kun samaan aikaan paska yrittää housuihin ja oksennus kurkottelee ääniaukosta. Sisäkoira saa kohta opetella ulkokoiraksi, koska järki menee. PLUS kolmenkymmenen kerran jälkeen täytyy todeta, että toruminenkaan ei uppoa tuon umpiluupäähän millään tapaa. Plussana tietysti se, että asunnon hanskat ja kengät on myös kanneltu makuuhuoneeseen tai johonkin muuhun lokaatioon (yleensä makkari, siis) mihin ne ei kuulu. Tai sukat. Vituttaa.Oispa kaljaa. Huoh.

Tatu on niin väsynyt.Torstai 11.02.2016 16:59

Haluaisin vain lääkettä joka on vihreää. Kilo kiitos. Koko kerpeleen yö meni taas painajaisten merkeissä, heräten ties mihin lonkeroraiskauksiin pitkin ja poikin. Jospa sitä ensiapuna riipaisisi kovan kännin, mitä nyt ensin pitää raahautua kirjastoon hakemaan luettavaa materiaalia unettomiin hetkiin.

Iltaa kaikille!

Saha ja puusirkus.Maanantai 01.02.2016 20:25

Oksettaa myös hiukan. Olen lienee jälleen raskaana. Noh, pysyypä ruokakaappi täyteläisenä ja lihat luun päällä, vai miten se meni. Mystinen yhtälö muutenkin, kun aamupäivästä/päivästä minkäänlaisia olotiloja ja nyt joku saatanallinen hikoilu ja oksetus iskee vasten kasvoja. Lienee aika nostaa annosta, jotta selkäranka kasvaa ja heikkous poistuu kehosta. Iloista iltamaa kaikille pienille juhlakansalaisille! Tatun oma dokauskoulu alkaa ASAP ja ilmoitautujia otetaan tämän merkinnän alapuolelle.


Mitäs sitä...Lauantai 30.01.2016 19:28

...Shitten.

Muutama olut kenties? Tuliko yllätyksenä? Ehkä myöhemmin voisin myös syyllistyä rikoksiin.Kyllä, väsymys on todellista.

Aihe.Tiistai 19.01.2016 21:36

Sinällään mitään uutta ja ihmeellistä ei ole elimessä tapahtunut. Paskapakkaset jatkuu ja kauhulla odotan milloin putket jäätyy lopullisesti. Kesä ois kiva, vaivattomampaa eleskelyä.

Mietinnässä myös muuttaminen muihin maisemiin, joskaan nyt akuuttia tarvetta ei muuttamiselle ole, stressitilat laskussa onneksi. Nytkin sauna lämpiämässä ja jotakin ravintoaineita kai sitä pitäisi kakattavaksi kehitellä. Sitä ennen tietysti avaruustupakkia kehiin ja rauhaa maahan ja sen ulkopuoliskolle.

Hyvää iltaa kaikille sukuelimeen katsomatta!

MIDATAMAO!Lauantai 16.01.2016 21:10

En näe kuvia lainkaan. Paskaa. Mikä lie syöpä iskenyt rakkaaseen chromeeni, lienee edessä poisto ja uudelleen installointi.

Sen kunniaksi soppaa kitusiin ja sauna päälle. YES.

Persposki!Torstai 14.01.2016 19:02

http://demokraatti.fi/55644-2/

Truth has been spoken.

Pihisee.Tiistai 12.01.2016 17:14

Päivän puhaltelukokeet (eli spirometria) antoi minulle toivoa omasta astmasta. Vielä pitää pitää ristissä sormia, että lääkäri vakuuttaa tilan aidoksi. Kohta pitäisi raahautua tukehtumaan tuonne vilpoiseen ilmastoon, koska lääkitystä en saanut. Paskea!Köh.