IRC-Galleria

TUSKAFESTARITTiistai 06.01.2009 17:23

Tuos aamulla tosiaanki heräsin iha hyvi tunteeseen "vihaan herätyskelloani", nousin reippaille jaloilleni, katselin itseäni hetken peilistä ja vilkaisin ulos vielä... Kellahdin takaisin sängylle.
No nyt ollaa sit jo pystyssä (suunnilleen) ja tarvitsen kipeästi kofeiinia ja nikotiinia, alkoholikaan ei kuulostaisi pahemmalta idealta... Ruokaakin ehkä.
Nyt soi Snoop Dogg ja nauran ihmisille jotka ovat niin genrerunkkareita etteivät mitenkään siedä kuulla edes sanoo hiphop, rap, heavymetal tms.
Silmälasini ovat huoneessa ja eron huomaa, ulkonäöllisesti ja näöllisesti... Maailma on kiero mesta, ainakin tästä perspektiivistä ilman laseja.
Tänään pitäisi madella vielä raaheen, josta olen iloinen, tosin en tiedä onko siellä ketään tai mitään, mutta päätän olla silti iloinen. Omaa rauhaa ei voita niin mikään muu, kuin hyvien ystävien seura?
Odotan ruokaa itseasiassa juuri nyt!... Nälkä kasvaa syödessä? Väärin, nälkä kasvaa kun ruuan näkee, muttei siihen saa koskea aleksin kyrvälläkään. Hirmuinen tunne valtaa minut, se tuoksuu hyvälle... Nyt vituttaa entistä enemmän... Voisiko joku tulla jakamaan tämän kanssani? Eipä tietenkään : D No nyt alan olemaan jo niin surkuhupaisassa ja sarkastisessa ajatelmissa etten ketään tarvitsisikaan, paitsi kofeiinia, nikotiinia ja alkoholia, tosin kuningas alkoholi voisi estää huomisen koulupäiväni, mutta entäs sitten... Riittäähän koulupäiviä.
Hyvät päivän jatkot!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.