IRC-Galleria

”Nous sommes pas des chiens!!”Lauantai 29.04.2006 18:56

[kirjoitettu 25.05.06 00:48 ~>]


Blondin kosto ja muita karmivia tarinoita osa 1002


Wuaaaa feikkiblondi on palannut O___o -___-””.. Tuolla se löhöää meidän sohvalla ja katsoo tv:tä kuin mikäkin. Ärsyttävää.. Se tuli tosiaan kylään sille toiselle italialaistytölle. Toivottavasti se ei aio viipyä kauaa! Minna ehdotti että voisin mennä kysymään ”No, mitäs kuuluu? Sääli niitä sun uusia kämppäkavereita..” XDDD. Se olisi kivaa. Mutten kehtaa ^^;;;..

Meillä oli töissä lakko. Laiton sellainen, yhden päivän aikana järjestetty. Siitä lisää kohtapuolin!~23.04.06~ ”Nous sommes pas des chiens!!”

Hih, minulla on uudet hiukset ^^ (Se kyllä taitaa jäädä tämän päivän pienimmäksi aiheeksi kun jatkan tarinaa)! Fatima leikkasi vuorostaan minun hiukseni. Menin aamulla Fatimaa vastaan Boiserien portille ja menimme yhdessä Espanjan Lauran luokse kylään. Siellä sitten joimme teetä ja Fatima leikkasi ensin Lauran poikaystävän hiukset ja sitten minun. Minulta lähti reilut kymmenen senttiä pois pituutta hiuksista @___@… *Huuuiii*!!! Ne jotka kannustavat minua kasvattamaan hiuksiani kuristaisivat minut, mutta nyt tämä uusi vastasyntynyt puoli kannustaisi minua taas leikkuuttamaan lisää! Fatima nimittäin ehdotti, että hän leikkaisi hiukseni hartiamittaan O_O!!! Laurakin oli samaa mieltä, hän sanoi että näyttäisin hienolta ja aikuisemmalta. Minä aloin volista etten tahdo näyttää aikuiselta, vaan mahdollisimman pieneltä XDDD ^^^;;; [^^^<- ToyStory pieni vihreämies hymiö]. Sitten olen nyt hieman keräillyt mielipiteitä, kun en tiedä mitä tehdä. Muistan kun silloin 8-vuotiaana reippaasti sanoin äidille että tahdon polkkatukan vaikka silloin oli niin pitkä tukka että ja äiti kauhisteli että onko pakko leikata. Eeei, Mimmi halusi välttämättä lyhyen tukan ja ei kaduttanut yhtään. Nyt kymmenen vuotta myöhemmin en ole ihan niin rohkaistunut (osataan laskea XD, muistin että olen 18v XDDD.. Minähän nuorrun täällä!). Muutos kyllä piristää..**ÄÄNESTYS!!!**
Kuinka moni kannustaa HisAngelia leikkuuttamaan hiuksensa lyhyiksi? Kuinka moni taasen kannustaa kasvattamaan tukkaa edelleen, vaikka Rapunzel mittaan saakka? Ehdotuksia hiusten väristä saa myös antaa ^__^..
(Luisin mielipide: ”it’s just a hair, you know…” Ja pah!!)No niin, sitten työasioihin! Töihin mennessä minulla ei kyllä ollut harmainta aavistusta mitä sen päivän aikana vielä tapahtuu..! Päivä alkoi ihan normaalisti, paitsi että esitykseen päätettiin ottaa champagne girl ja alkubreafing oli tosi pitkä, varmaan joku vartin mittainen..! Siinä teamleaderit totesivat että otetaanpa uusi kattaus käyttöön, eli katetaanpa lusikat jo valmiiksi ettei tarvitse myöhemmin kattaa niitä. Tämä johtui siitä, että haluttiin säästää muovilusikoissa (jos ei ole tarpeeksi metallilusikoita, yleensä kaikki antaa muoviset. Se on myös hygienisempää vieraiden kannalta). Eräs teamleader myös mainitsi, että jos jotakuta ei työ miellyttänyt, niin sai poistua paikalta. Uusia työntekijöitä kuulemma oli jonossa tilalle.

Päivän breafing kyllä herätti ihmisissä ajatuksia. Ensimmäisen show’n alkuun mennessä olin saanut Minnalta tietoa, että jotkut aikoivat lakkoilla. En tiennyt ketkä kaikki, mutta Minna (joka teki chapeau/escalier) ei aikonut päästää vieraita sisään toisessa show’ssa..! Minä ihmettelin mitä helv oikein meinasi tapahtua, mutta unohdin koko jutun kun itsellänikin oli pientä hässäkkää. Minua ei nimittäin oltu merkitty ollenkaan päivän planiin – ei stationia, ei mitään sidedutya. Okei. No, kai sitten olin keittiössä. Kun olin aikani järjestellyt juttuja ja autellut muita, Mareike tuli juosten kysymään missä hiivatissa oikein olin – minun piti olla Manuelin parina sinisessä. Vai niin! Hieno homma! Kerroin ettei siitä ollut mitään merkintää ja Fatima ei ollut töissä. No, sipaisin sitten äkkiä vaihtamaan paitaa mutta teamleader Frank käski mennä suoraan töihin, ei se haitannut että oli punainen paita.. (minulle se merkitsee aina suurinpiirtein ranchin petturuutta jos työskentelee väärän värisessä paidassa). Hehe, kävin vaihtamassa paidan kun chilit oli tarjoiltu!

Kysyin Manuelilta tiesikö hän jotain lakosta ja Manuel sanoi ettei tiennyt mitään, mutta oli kuullut muiden puhuvan jotain outoa. Minä kerroin mitä Minna oli kertonut ja päätimme ottaa lisää selvää. Toisen show’n kattauksen aikana Valentina sanoi ettei sillä ole väliä puuttuiko jotain kattauksesta kun toista show’ta ei tulisi olemaan. Minä tuota ihmettelin, mutta hain silti puuttuvia tarvikkeita pöytiin missä olin tehnyt checkingin.

Kun lähdimme tauolle, Miquelito tuli kysymään tiesinkö mitä tapahtuu. Minä kerroin, että Minna oli maininnut lakosta, mutten tiennyt miksi se pidettäisiin ja ketkä sen pitäisivät. Miquelito selitti ranskaksi kaikennäköistä mutta vähänpä minä ymmärsin XDDDDD.. Kyllä, juuri näin. Kaikki mitä ymmärsin oli se, että kaikki aikoivat osallistua lakkoon paitsi Marcin jonka perhettä tulisi katsomaan show’ta ja Luis joka nyt halusi varmistaa palkkansa. Miquelito sanoi että lakko on meidän kaikkien puolesta ja että jos halusin niin voisin tulla. Kaikki aikoivat tavata jossain taukotiloissa ja lähteä sitten alakertaan. ”On veut dire que nous sommes pas des chiens!” Miquelito tähdensi. Me halutaan sanoa ettei me olla mitään koiria.

Minä en tiennyt mitä pitäisi tehdä, ei minulla ollut mitään kunnon käsitystä mitä aiottiin tehdä tai kunnon perusteita lakkoon. Ajattelin kysyä Minnalta selvennystä, mutta hän ei jäänyt kunnolla selittämään. Ranskankielisestä selityksestä ei ollut apua. Luis ei halunnut puhuakaan asiasta. En tiennyt tasan tarkkaa missä kokoonnuttiin. Voi kökkö. Minulla ei ollut syitä mihinkään, olin puolueeton.

Yritin vielä etsiä jotakuta joka voisi selittää minulle mitä tapahtuu, mutta turhaan. Kaikki olivat kadonneet jonnekin ja ranchleaderit nähdessäni päätin mennä portaisiin sillä oletin Luisin ja Marcinin olevan siellä. Oletus osoittautui oikeaksi, sillä Luis oli paikallaan, mutta myös Lars ja Kader! Ihmettelin sitä etteivät kaikki olleetkaan menneet. Hetken päästä Lars katosi ja niin myös Mareike – hälyttämään walkietalkiella teamleaderit. Näin kun joitain tarjoilijoista poistui hyvän sään aikana sivuovesta pihalle (mistä vieraat yleensä poistuvat näytöksen lopuksi) tai toisesta ovesta BillyBob’siin. Äkkäsin myös kun Valentina ja Riccardo matkasivat ihmismassassa teamleader Kristien yrittäessä tavoittaa heitä. He eivät ”päässeet turvaan”, vaan Kristie käännytti italialaiset menemään portaisiin. Kun Kristie poistui Valentiina päätti itsepäisesti lähteä pois ja Kader seurasi häntä, mutta Riccardo jäi portaisiin minun ja Luisin kanssa. Juttelin Riccardon kanssa miksi hän jäi ja miksi minä jäin. Molemmilla oli ainakin se sama syy, että oli liian vähän tietoa mielenosoituksen taustoista. Riccardo paljasti että kaikki muut olivat menneet Eurestiin. Se kuulosti niin huvittavalta, ihan kun kaikki olisivat vaan lähteneet lossaamaan ja syömään XDDDDD!!! Vielä huvittavammaksi kaikki kävi kun Cowboy Contry Combo alkoi soittaa musiikkia, mutta sitä ei säestänytkään cowboyden kuoro kuten tavallisesti. Ei ollut tarjoilijoita taputtamassa, tanssimassa ja laulamassa mukana. Se oli niin huvittavaa kun miesparat yrittivät soittaa kitaraa, banjoa ja huuliharppua mutta musisointi oli niin vaisua..!!! Normaalit taputus ja ”YO’LL COME!” olivat poissa…! Minä aloin nauraa räkättää tilanteelle ja Riccardokin hymyili ja kysyi mitä minä nauran. ”C’est trop rigolo!!!” totesin. Tilanne oli liian huvittava XDDD.

Muistin miten Minna oli uhannut olla päästämättä vieraita sisään. Siellä hän seisoi portaissa vielä hetki sitten kunnes…! Minnakin oli poissa! Vihreiden&punaisten portaissa ei ollut ketään…! Meillä sinisten&keltaisten portaissa oli kolme henkilöä. Hetkeen mitään ei tapahtunut, mutta sitten näin Jorgen avaavan köyden toisista portaista ja Luis laski meidän portaiden vieraat sisään…. Eeei eieieieiiei, ei vieraita pitänyt laskea sisään!!! Manasin itsekseni, mutta lähdimme ylös Riccardon kanssa.

Riccardo meni keltaisille, minä ja Luis jäimme sinisille ja paikalle ilmestyi myös H.A.T-ohjelman tyyppi Jeremi. Mareike ja teamleaderit olivat kaikki paikalla katsomossa ja kukaan ei näyttänyt käsittävän mistä oli kyse. Vieraat tulivat, opastin tapani mukaan keltaisten vieraat oikeaan suuntaan keltaista katsomoa kohti ja aloin auttaa sinisten vieraita löytämään pöytänsä. Vieraat olivat asettuneet pöytiin ja näin kun Luis raivokkaasti jakoi juomia niin monelle asiakkaalle kuin ikinä kykeni. Minä ja Jeremi tarjoilimme myös juomia, kunnes huomasimme, että juomakortti oli kadonnut… Juomien tarjoilu tyssäsi kuin seinään. Joku juukeli oli käynyt kääntämässä beveragecardin matkaansa..!! Aloimme Jeremin kanssa päivitellä miten mahdoton tilanne oli. Pohdimme pitäisikö haihtua katastrofin tieltä ennen kuin kaikki romahtaisi päälle. Päätimme mennä kysymään Riccardolta mitä tehdään. Riccardo sanoi jäävänsä ja Mareike juoksi ihan hulluna ja lappasi chiliä kulhoihin minkä kerkesi XDDDDD <3!!!!! Se oli niin uskomaton näky että XDDDDD!!! Olisi tehnyt mieli jäädä katselemaan lisää, mutta huomasimme että keltaisilla oli juomakortti!!! Keltaisten juomakone toimi!!! Aloimme laskemaan olutta kannuihin ja Mareike ryntäsi kysymään mitä me teimme keltaisilla kun meidän piti toimia sinisissä. Sitten hän keksi päästään ”aa, te haette juomia!” ja juoksi minne olikaan menossa alun perin XDDDD!!! Se oli niin loistavaa, me vaan manasimme surkeuttamme Jeremin kanssa ja pohdimme jättääkkö uppoava laiva vai ei – ei meillä ollut aikomusta tehdä mitään asian auttamiseksi. Olimme sopineet että ei tehdä mitään, näytetään vaan siltä että tehdään jotain! (Onneksi Mareike keksi meille mitä olimme tekemässä XD! Meillä ei sitä aikaisemmin ollut mitään tekosyytä XDDD.. Minä mietin keltaisten auttamista ym, mutta se ei ollut hyvä syy sillä sinisissäkin oli tarpeeksi).

Aluksi oli kai epäselvää pidettäisiinkö sen päivän toista show’ta vai ei. Show’n aloitus nimittäin venyi yli vartilla ja ihmiset alkoivat kyrsiintyä ja hakata ruokailuvälineillä astioita, liikuskella ympäriinsä ja ottaa valokuvia aikansa kuluksi. Team- ja ranchleaderit yrittivät pelastaa tilanteen alkamalla itse tarjoilla minkä kerkesivät. Teamleaderit alkoivat myös värvätä meille työntekijöitä baarimikoista kadunlakaisijoihin. Kohta sinisissä kolmen ”virallisen” tarjoilijan lisäksi oli Wild West Show’n näytelmänohjaaja, mies joka normaalisti siivosi DisneyVillagea ja teamleader Tony itse. Keltaisissa Mareiken ja Riccardon kanssa kaahasi Champagne girl raukka ja italialaiset baarimikot. Yritin tähystää vähän väliä keitä oli jäänyt vihreisiin Jorgen kaveriksi, ja tunnistin Lauran kun animation pärähti käyntiin. Punaisissa ei näyttänyt olevan elämää ollenkaan, mutta myöhemmin sain kuulla, että BillyBob’sin baarimestari ja teamleader Gerard ainakin olivat siellä hääränneet.

Kerta emme olleet nahkojamme aiemmin pelastaneet, jouduimme mitä hirveimpään rääkkiin Jeremin kanssa. Katsomossa oli ihan mieletön kaaos kun meidän piti yrittää tarjoilla koko ranch O_____O… Hetkinen.. Käytössä oli viisi riviä, mikä tarkoittaa.. 21 pöytää! Jokainen pöytä täysi, suurimmassa osassa pöydistä 10-14 vierasta. Laskekoon ken kehtaa. (Onneksi oli ”vain” 800 vierasta! [ettei ollut FULL!] Oli kyllä ihan tarpeeksi !..) Siinä sitten aloitimme tarjoilemaan juomia, chiliä ja lastenannoksia hirveässä kaaoksessa ja yritimme kukin pitää pään kylmänä. Teamleader Tony vitsaili WWS-ohjaajan kanssa ja se näytti huvittavalta miten he ”korkeampi arvoiset” henkilöt ”alenivat” tekemään ruumiillista työtä. He näyttivät nuortuvan taas kaksikymppisiksi ja heillä näytti jopa olevan kivaa kun he kiiruhtivat juomien ja chilin kanssa pöydästä ja rivistä toiseen! Tony pyysi minua keräämään kaikki liput ja lasten chilikulhot koko ranchista. Mikäs siinä sitten XDDD.. Harmiksi Luis oli ehtinyt kerätä oman virallisen stationinsa seating cardit ja chilikulhot, niin en päässyt selkoon kaikkien F ja G pöytien lasten lukumäärästä.. No ei se mitään haitannut kyseisessä tilanteessa, kuten Tony sanoi. Hainpa sitten J pöytienkin liput, ja H ja I pöydät myöhemmin. Meillä oli luonnollisesti koko timing jäljessä, ja kun lähdimme tarjoilemaan pääruokaa Luis ja Tony hoitivat lihan ja minä ja Jeremi kasvisten jakamisen. Pyysin mukaani niin ison lastin perunoita ja vihanneksia kuin mahdollista, ja sitten mentiin! Sokkeloimme pöydästä pöytään ja yritimme saada kaiken ruoan jaettua niin pian kuin mahdollista. Ei siinä mitään viiden leivän ja kahden kalan ihmettä tapahtunut, mutta kaikki saivat jotain sentään! Skillettien keruu oli hirvein osuus @____@……. Kun oli koko saakelin ranchin skilletit kerättävänä!!! Ja sen jälkeen heti perään piti jakaa jälkiruoat…. Ooorooooo..!! Lasien keruusta ei ollut puhettakaan kun meillä meni jälkiruokien ja kahvien tarjoilussa niin turkasen kauan ja aina joltakulta puuttui jotakin!. Laisse tomber koko show!

Veikkaan että sen illan asiakkaille todellakin jäi huono maku Wild West Show’sta. Palvelu ei pelannut, tarjoilu oli mitä surkeinta ja odottaa sai turhaan. Yhden asiakkaan kanssa vaihdoin pari sanaa miten paljon työtä sinä iltana oli. Tuo asiakas nimittäin oli huomannut että meillä työtä näytti riittävän ja siinä sitten selitin että meillä oli jopa kolme tarjoilijaa työssä tänä iltana. Sain onnentoivotukset ja rohkaisut häneltä.

Kun show päättyi, lakkolaiset valuivat yksi toisensa jälkeen paikalle. Jasmin oli pahoillaan että jätti meidät pulaan ja juttelimme millaista arenalla oli ollut kun tarjoilijat olivat kateissa. Kerroin miten huvittavaa oli ollut nähdä teamleaderit ja kaikki ulkopuoliset ihmiset höyryämässä sinne tänne XDDDDD! Mutta mikä siivo odottikaan kun arena oli ihan sekaisin ja keittiökin ihan levällään O___O… Kun karkulaiset jäivät siivoamaan, me show’n tarjoilleet livistimme tauolle 8DDD XDDD.. Juttelin Riccardon ja yhden italialaismummon kanssa ja se mummo vaan kehui miten hienosti nuoret olivat tehneet kun olivat nousseet vääryyksiä vastaan O_o;;.. Hmm. Meillä ei vieläkään ollut mitään käsitystä näistä vääryyksistä mutta XDDD.. Eipä tuo mitään.

Pääsimme badgeamaan vasta puolen yön jälkeen, mutta ei se minua haitannut kun sillä lailla sain hieman kuitattua aikaisempia myöhässä olojani :D.. Manon kysyi pukuhuoneessa olinko vihainen heille kun he lähtivät, mutta hetken mietittyäni totesin etten ollenkaan. Se tempaus oli vaan ollut aika huvittava ja kiva piriste normaaliin arkeen :DDD! Manon antoi minulle keksiä lohdutukseksi ja Mareike kiitteli niin syvästi kuin ikinä osasi *^_^* *Yay*.. Yksi italialais tyttökin (joka normaalisti on töissä baarissa) taputti minua olalle ja näytti peukkua. Khih.. En minä nyt niin hirveästi ollut tehnyt ja kaikki kohtelivat kuin kansallissankaria XDDD.. Kun lähdin töistä ja toivotin hyvät yöt niin kaikki toivottivat takaisin oikein innoissaan ja huitoa vilkuttivat ja huusivat että nähdään taas huomenna ^^. Minä halusin kaikessa energianpurkauksessani vielä kävellä kotiin. En viitsinyt jäädä paikalle vaikka Mareike olisi varmaan tarjonnut kyydinkin kotiin..


Tunnen vieläkin sen hirveän stressin nahoissani… Se oli ihan järkyttävää!!! Kaikki vieraat kyselivät lisää juomaa, mikseivät olleet saaneet ruokaa, etc etc ja kukaan , jostain kumman syystä, ei ollut tyytyväinen. Yhtäkin naista vaivasi arenan kova ilmastointi..! Minkäs minä sille mahdoin..! Huh.. Seuraavan kerran jos WWS menee lakkoon, menen mukana enkä jää pelastamaan hukkuvaa laivaa! Silloin on parasta peruuttaa koko esityskin!..

En muutenkaan enää kestä tätä stressiä täällä. Taidan kohta todeta viimeisen kerran ”Laisse tomber!” tarjoilijacowboyn elämälle, pakata satulalaukut ja karauttaa kohti auringonlaskua.

Unlucky Lukena,
<3:~HisAngel~

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.