IRC-Galleria

L'Age de Glace 2Lauantai 29.04.2006 18:57

On hurjaa olla nuori. On hirveä kiire kaikkeen, ajattelee hirveästi ja koko maailma tuntuu olevan sekaisin. Onneksi on ihmisiä, jotka ovat jo eläneet hyvän aikaa ja heiltä saa avustusta kun kaipaa neuvoja. Kiitos Laura <3! Espanjalaiset ovat ihania, mukavia ja rentoja.


~26.04.06~ :

Tänään järjestimme pienet grillijuhlat Lauran luona (”Le petit barbeque de Wild West Show”).
Kävimme aamupäivällä kaupassa Manuelin ja Lauran kanssa, ja keräsimme ostoskärryn täpötäyteen ”kaikkea tarpeellista”..! Oli grillihiilet, sytytysneste ja sytytyspalat (ne oli kyllä aika hyvä olla..), kertakäyttöastiat ja servetit, kahdenlaisia eri nakkeja, pakastejauhelihapihvejä, grillipihvejä, chickenwingsejä, paahtoleipää, leipää hampurilaisia varten, patonkia 10 kappaleen nippu, juustoa, sipsejä, jaffaa 8 litraa, viiniä 10 litraa (XDDDDDDDD), Manuelin kaljat (Ottweileria, minä sanon sitä Rottweileriksi), minun siiderit (2 isoa pulloa), minun vedet (12 litraa), Lauran hammastahnat, minun ikeniä hierova hammasharja (XDDDDDDDD), salaattia, tomaattia, banaania, omenoita, päärynöitä, kurkkua, kahta eriväristä paprikaa, Fatiman sideharso… meinasimme ilmiselvästi ruokkia koko Venäjän kansan! Juhlaan oli kutsuttu meidän neljän isännöitsijän (Laura, minä, Manuel ja Fatima) lisäksi Alex, Jorge, Minna, Valentina, Manon, Marcin, Robert, Riccardo, Luis, ja muista ei oltu varmoja. Pitihän sitä nyt ruokaa riittää 10-15 hengelle, kuinka monta nyt siunaantuisikaan paikalle.

Fatima tuli hakemaan meitä ja ostoksia autolla, ja ihan hyvä asia kun roinaa tuli hommattu 98 Euron arvosta ja ne kahdeksan kassia ja juomapakit olisi kyllä ollut ihan kiva vääntää Boiserieen bussilla XDDDDD.. Siispä, gracias Fatima kun tulit hakemaan! Meille tuli pienoinen ongelma siltikin, sillä Boiserien turvamies ei meinannut ensin laskea meitä autolla portista kun Fatima ei asu Boiseriessa vaan Pleiadesissa. Kerkesimme jo rahdata roinat ulos autosta ja suunnitella patikointia, mutta sitten se välkky turvamies keksi päästääkin meidät autolla kun saatiin lupa Receptionista käsin (Lauran asunnolle ei olisi kyllä ollut kiva lähteä raahaamaan sataa kiloa roinaa käsin kun se on asuntolan perällä..).

Lauralla hengähdimme appelsiinimehuhetken verran ja Manuel alkoi valmistaa salaattia ja Fatima sangriaa. Minä avustin laittamalla lihat ja juomat kylmään ja kuorimalla omenat. Fatima joikasi Shakiran tahdissa ja syötti meille vuoronperää pilkkomiaan hedelmiä ja kasviksia (hyvin edistyikin salaattia ja sangria XD). Naaamiii, sangriasta tuli tosi hyvää (oli parempaa kuin Capitain Blumb illan sangria! Nyt oli parempaa viiniä nimittäin! XDDDD)! Samoin salaatista <3_<3..

Kun olimme kippistäneet ja maistelleet tuoretta sangriaa, aloimme rahtaamaan tavaroita pihalle grillausta varten. Ehe, tai pikemmin, kaikki muut alkoivat rahtaamaan paitsi minä joka jäin vierasvahtiin sisälle XDDDDD… Aloin pelätä, että ehtisin olemaan Steak House –kunnossa ennen kuin juhla ehtisi alkaa kun olin innoissani ottanut sangriaa jo toista lasillista ^^;;;;… En välttämättä halunnut alkaa nauraa räkättää huppelissa jo kolmelta iltapäivällä….

Ensimmäiset vieraat eli Minna saapui kun olimme kantaneet kaiken ulos ihanaan kesäiseen auringonpaisteeseen. Hetken päästä Minna lähti portille kutsumaan Manonia ja aloimme mutustaa sipsejä sillä aikaa kun Saksan grillimestari Manuel yritti saada grilliä syttymään. Laura ruikki sytytysnestettä onnessaan, liekit leimahtelivat ja savupilvet pöllähtelivät kuin olisimme halunneet lähettää savumerkkejä XDDDDD.. Viimein saatiin pihvit paistumaan ja niiden valmistumista odotellessamme söimme salaattia ja joimme sangriaa.

Juttelimme, söimme, joimme ja jutskasimme ties kuinka kauan ja muita vieraita ei ottanut kuuluakseen. Marcin ei ollut ollut kotona, Riccardo oli tyttöystävänsä kanssa Pariisissa (kuten myös Jorge ja Alex jotka luulivat että grillijuhla oli illalla eikä iltapäivällä ja he olivat kuulemma tulossa myöhemmin), Luis oli ostanut liput johonkin konserttiin ja ei ollut tulossa ollenkaan ja Valentiinalle oli iskenyt päänsärky ja hän oli peruuttanut tulonsa. Odottelimme siis Robertia, joka soitti joskus iäisyyden päästä että oli Boiserien portilla. Manuel kävi kutsumassa Robertin ja saimme satunnaisia ulkopuolisia vieraita maistamaan Sangriaa ja turisemaan joutavia.

Ihanat Boiserien lemmikit, suloiset kissat, hipsivät luoksemme yksi toisensa jälkeen ja Fatima syötti onnessaan heille kanaa ja kinkun palasia minkä kerkesi. Se oli huvittavaa kun hän yritti opettaa kissat juomaan sangriaa XDDDDDD.. Ne tykkäsivät kuitenkin enemmän kaljasta.

Laisse tomber.. Alex soitti joskus puoli seitsemän aikaan että olisi kohta tulossa ja Jorge ei viitsinyt vääntäytyä paikalle ensinkään -__-”” (uskon, kerta Manon oli paikalla. Jorge ei ikinä ole kovin ilahtunut hänen seurastaan). No, parempi sekin kuin ei mitään. Lauran poikaystävä (Hydesilmä ^^.. [minusta Miquelilla on ihan hydemäiset vekkulit silmät ^^]) tuli ulos einestämään kanssamme, ja odottelemaan sitä että hänen pitäisi kutsua joku vieraista sisään, mutta kerta Jorge ei ollutkaan tulossa niin sekin tarve väistyi. Vai väistyikö sittenkään, sillä Valentina soitti tunnin päästä ja kyseli olimmeko vielä grillaamassa ja voisiko hän vielä tulla. Hänkin saapui paikalle, mutta kenenkään ei tarvinnut lähteä häntä vastaan portille, sillä hän oli kutsuttanut itsensä jollakulla :DDDD.

Että me kirosimme Lauran kanssa seuraavaa tempausta kun joku ruoja keksi pistää pystyyn puheenaiheen kenestä tykkäsimme WWS:ssa… Laura ei todellakaan halunnut kertoa tykkäävänsä Alexista (joka istui hänen vieressään.. [saatikka sen takia että hänen oma poikaystävänsä oli läsnä]), enkä minäkään sen vertaa viitsinyt alkaa sopertamaan mitään… Laisse tomber!!!!! Että minä raivosin sitä että Fatima ja Alex kyttäsivät ja piikittelivät ”tietäväisinä” että eikö siellä todellakaan ole ketään joka olisi yhtään mieleeni…. No, minä sitten sanoin että Julien. Kaikki olivat ensin täh kuka, mutta kun Laura selvensi että Christopherin kaveri [homo], joka oli jo lähtenyt, niin oivalsivat muutkin asian. Manuel paljasti suuria, että hän oli joskus ollut rakastunut Minnaan, mutta hän oli torjunut Manuelin ja seurasi suuri sympatia Manuelia kohtaan (”Aaaaaaaaawwww…..”). Melkoinen yllätys oli että Alex totesi tyynenä että Laura ja oli hauska seurata Lauran reaktiota ja minä itsekin aloin hihittelemään hänen puolestaan.. Laura sitten vuorollaan myönsi että Alex, minkä jälkeen he eivät kainoina enää kehdanneet katsoakaan toisiaan (Hydesilmä oli onneksi mennyt takaisin sisälle jo tuossa vaiheessa niin katastrofilta vältyttiin). Fatima yritti vielä kerran saada minua ”tunnustamaan” ja totesin sitten ”Si tu attend que je vais dire Jorge, je ne vais pas dir ca!” (jos oletat että sanon Jorge niin en sano!!). Fatima alkoi nauraa huvittuneena ja Alex näytti manaavan py ta:ta.. (Odotas vaan Alex kun saan sinut käsiini niin..!!!!). Kauheat naittajakelmit!!!!! Edellisenä päivänäkin töissä kun olin siivonnut keittiön Jeremin kanssa, ja tulin punaisten breafingiin (ilmeisesti naama helottaen siivoamisen jäljiltä), Fatima huudahti ”oh la la, Laura, qu’est-ce que tu as fait dans la cuisine?” (”Oho, Laura, mitäs sinä olet tehnyt keittiössä?”), ja rakas Alex heti siihen perään ”Laura, ou est Jorge?” (”Laura, missä Jorge on?” [ja Fatima jatkoi että eikun Jeremi..])…. *GRAAAA!!!!*. Riensin muksimaan Alexia siitä hyvästä! Kheh, onneksi kukaan muu ei ilmeisesti tajunnut vitsiä, sillä Tania ainakin vaan totesi että Jorge on tuolla portaissa XDDDDDD.. Huhhuijaa.. Pitää kyllä taas mainita Jorgelle miten hurjat jutut on taas meneillä niin saadaan taas nauraa XDDDDDDDDD..

Grillijuhlat päättyivät juoppojen kissojen silittelyyn ja pieniin siivoustalkoisiin, minkä jälkeen kaikki palasivat omille asunnoilleen tai lähtivät Sportsbaariin katsomaan jotain jalkapallo-ottelua (Barcelona vs joku). Minä en kerennyt juomaan siidereitä niin vein ne ja purkillisen ananaksia ja paketillisen nakkeja mukanani. Meillä jäi kivasti juomaa ja ruokaa seuraavaa grillijuhlaa varten ^__^! Aiomme pitää ensi viikolla tai sitä seuraavalla samanlaisen ^.^! *YAY* Tosi hauskaa!~27.04.06~ :

Guguguguuu.. (<- Lauran lempi sanontoja) Taas olen ollut päivän Lauran kanssa ^.^! Itseasiassa Lauran ja Miquelin. Nyaaaa ^^!

Heräsin taas puolen päivän aikaan ja olin ihan pöpperössä kunnes väänsin itseni aamupesulle jne sillä halusin vaan pikaisesti ulos talosta, ihan minne tahansa! Seinän takana nimittäin feikkiblondi selosti kovaa vauhtia espanjan tytölle miten karmea ihminen minä olin ja miten hirveästi olin terrorisoinut talossa siihen aikaan kun hän vielä asui täällä… Päätin, että lähden La Defenseen ostoksille Quatre Tempsiin ja nautin siitä että saan olla ihan muissa maailmoissa ja itsekseni. Kuinkas sitten kävikään, kun sain aikaiseksi ottaa 14:37 bussin Chessyyn, tapasin Lauran siellä. Kyselimme mitä kuului ja juttelimme siitä kuka kurja oli keksinyt ottaa esille sen pirun aiheen kenestä tykkäämme töissä ja sitä rataa.. Totesimme, että luultavimmin syypää oli Fatima, ja hänen takiaan saimme harmaita hiuksia ja juoksimme ympyrää (ainakin Laura, hän kertoi että oli keksinyt tekosyyn lähteä käymään sisällä ettei olisi tarvinnut vastata mutta kuinkas ollakaan samaa tivattiin kun hän tuli takaisin ja minäkin muistin minä Laura oli alkanut juosta ympäri nurmikkoa tullessaan takaisin XDDDD). Minua häiritsi jo ihan tarpeeksi että jouduin paljastamaan Julienin, mutta kukaan ei ottanut sitä vakavasti sillä hän oli homo. Muahaa. Siitä ei olisi hyvä seurannut jos olisin sangrian innoittamalle väelle joutunut paljastamaan Mareiken ja Omarin…(ehe, enpä ole niitä aiemmin täälläkään paljastanut XDDDDDDDD [paitsi Martalle jonkun ^^]) ja Valentina olisi varmasti kertonut Riccardolle kun ovat samasta maasta ja mikähän sekasorto siitäkin olisi seurannut jos olisin sanonut että alussa tykkäsin Alexista. Ainiin, ja olihan meillä se biseksuaali baarimikkokin vielä! Gekko-lisko ^___^!!! XDDDDD.. Joo, heipä hei.. Laisse tomber!! Unohdetaan koko juttu!

Niin, Laura kertoi olevansa menossa Pariisiin elokuviin Miquelin kanssa ja kysyi minulta sitten haluaisinko lähteä mukaan. En halunnut tupata seuraan jos kyseessä oli joku romanttinen ilta, ja Laura lupasi soittaa Miquelille kysyäkseen asiasta. Menimme Lauran kanssa backstagelle Imaginationiin kahville (muahaa, minä join Cappuchinoa! Se vasta oli myrkkyä, ihan erilaista kuin Lauran tekemä) ja ostamaan elokuva lippuja. Miquelille kävi että menisimme kolmestaan ja niin minäkin ostin elokuvalipun vaikken halunnutkaan nähdä Silent Hilliä.. *huuuuiii*! Päätimme katsoa myöhemmin mitä elokuvia oli tarjolla ja voisin mennä katsomaan jotain muuta sen sijasta.

Imaginationissa tapasimme myös espanjalaisen kämppikseni (hän oli työskennellyt kuulemma Lauran kanssa viime kesänä) ja jutskasimme hänen kanssaan vähän aikaa. Sitten lähdimmekin tapaamaan Miquelia ja suunnittelemaan miten menisimme Pariisiin. Aioimme ensin ottaa junan, mutta koska Miquelilla ei ollut Carte Orangea se olisi tullut hänelle kalliimmaksi, niin päätimme sitten mennä hänen autollaan. *YAY!* Se oli kivaa ^^!!! Oli huippua huristaa moottoritietä Pariisiin espanjalaisten sävelmien tahdissa. Rupesin miettimään, että ajaisin ajokortin ja sitten kun isompana muuttaisin Saksaan asumaan, voisin ajaa huristella ihania Autobahneja ja kuunnella kaikkea kewliä musiikkia! (Suomessa kun autolla ei tee niinkään mitään. Se on minun mielipiteeni.)

Jätimme auton parkkiin jonnekin nätille Cour plä plä syrjäkylälle (mikä ei kuitenkaan ollut syrjäkylää) ja menimme metrolla loppumatkan. Jäimme pois Pyramidesissa ja kävelimme Operaan ja katsastimme elokuvatarjonnan Gaumontin mainoslehtisestä. Emme jaksaneet jäädä Operan elokuvateatteriin kun Hydesilmällä oli nälkä ja päätimme mennä McDo:n syömään ennen elokuvaan menoa. Söimme itse kukin, minkä jälkeen lähdimme kävelylle nättejä katuja pitkin Madeleinen ja Place de la Concorden kautta Champs Elyseelle. Siellä sitten varasimme paikat elokuviin – Laura ja Miquel menivät katsomaan Silent Hilliä ja minä Ice Age kakkosta ^_____^!!! Se oli englanniksikin vielä eikä taatusti yhtä pelottava kuin Silent Hill ^_______^ *HAPPY*!

Varattuamme paikat menimme käpsyttelemään vielä muutamiin kauppoihin Elyseelle, kuten Virgin megastoreen. Hydesilmä osti Mobyn uuden levyn (ja minä näin best of George Michael tuplalevyn <3_<3 ja muuta kivaa), minkä jälkeen he menivät jo Gaumontiin kun heidän elokuvansa alkoi 19:10 ja minun vasta 19:30. Minä kipaisin ostamassa McFlurryn ja menin sitten omaan saliini odottamaan elokuvan alkua. Mainoksia oli hohhoijaa varmaan puolituntia mutta ei se mitään… Ice Age 2 oli kiva elokuva ^_^! Aika hauska (en muista siitä ykkösosasta mitään ^^;;; XDDD), se köpsä orava oli siinä niin usein sen terhonsa kanssa XDDDDDDD!!! Ihana<3!! Oli kivaa tunnistaa taas itsensä XDDDDDDDDD..

Elokuvien päätyttyä lähdimme samantien metrolla kohti Cour mitä lieneetä ensin ihanalla 1 linjalla ja sitten hienolla 14 linjalla. Ajelimme haipakkaa 150 takaisin Disneylandiin Mobyn tahdissa (en muistanutkaan että Lift Me Up oli niin cool laulu!). Toivottelimme hyvät yöt ja lähdin kotiin keittämään makaroonia ja grillaamisesta ylijäämiä nakkeja XDDDDDD..


Hihii, oli kiva käydä elokuvissa kun ei ole vähään aikaan käynyt! Ja kun Disneyltä saa vielä elokuvaliput erikoishintaan 8DDD (normaalisti elokuvaliput on jonkun 9-10E, mutta kun ostaa Imaginationista etukäteen niin ne on vaan 6,5E)! Ensi kerralla kun käyn Imaginationissa, kysyn mahdollisuudesta käydä aerobicissä (siellä kun on joku kuntosalijuttu ainakin) ja ostan lisää elokuvalippuja! Niitä saa kuulemma vaan 4 kpl kuussa, mutta en minä nyt sitä useammin aikonutkaan käydä XDDD (hurjaa, joka viikko elokuviin XD). Mutta uusin Rowan Atkinson elokuva pitää nähdä! Voisin myös ostaa jo etukäteen liput SeaLifeen, että voidaan sitten mennä Martan kanssa katsomaan kaloja ^^..

Ei pidä ajatella että huomenna on töitä… Tekisi mieli vaan tehdä kaikkea extraordinarya ja lähteä huomenna patikoimaan kaikki Pariisin nähtävyydet läpi kuin Ricarda konsanaan.


Torahammasoravana,
<3:~HisAngel~


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.