IRC-Galleria

Home on the rangePerjantai 05.05.2006 19:20

[Kirjoitettu 05.05.06. yötä vasten]


”A home! Home on the range
Where the deer and the antelope play
Where seldom is heard a discouraging word,
And the skies are not cloudy all day!”

Kävin tänään Backstagella seikkailemassa ja löysin viimein tieni Batiment Baloohon. Olen jo kauan metsästänyt ”CastMembereiden kirpputoria” (kuten itse sitä nimitän), ja viimein sen löysin! Joku nimittäin joskus kertoi, että Backstagelta saa ostaa sikahalvalla kaikkea jo myynnistä poistunutta tavaraa - ja hahaa!!! Siellä se oli, Baloon Jessica kauppa mistä ostin itselleni Tiku ja Taku joulumukin 2E:lla (jouluna se maksoi 15E DisneyStoressa), Aristokatit keksirasian 2E:lla (8E DisneyStoressa), valokuvakehyksen [missä on Mikki,Aku&Hessu vauvoina] 3E:lla, Mikki&Minni kassin 1E:lla [15E Hollywood pictures kaupassa]… ostin ison muovikassillisen vaikka mitä tavaraa alle kympillä!! 8DDDD.. Siellä vaan ei ollut mitään Keisarin uusista kuvioista :/ höh.. Oletin, että sieltä löytäisin Kuzcoa, kun Laurakin oli vasta löytänyt tosi nätin Mulan paidan. Mutta pöh ei löytynyt. Oli siellä sentään Space Mountain 2 CastMember edition -paitoja ja Need magic? -sadetakkeja, mutta minä en halua sadetakkia kun T-paidan.. *tahtoo Need magic? T-paidan* Se on niin pirun kewl<3!!! Pöllin jo Need magic? servettejä Hurricanesissa käydessäni XDDDD.. Nyt kun saisin sen paidan!!!.. NRRR.

Kirppikseltä lähti mukaani myös country CD XD! Katsoin heti riemastuen kun näin sen CDn; sen kansikuva nimittäin on kuvattu WWS arenalla. ”Carlton Moody, Cowboy songs for children”. Hmm. Mitkään vikisevät kersat ei niinkään kiinnostaneet, mutta se, että CD saattoi sisältää WWS musiikkia 8D! Ja niin se sisältääkin! CD ei maksanut kuin 2E ja siinä on kitararimputusversiona monet WWS laulut kuten Yo’ll Come, animation musiikki Oh Suzannah ja musiikkeja mitkä soi kun otamme vastaan vieraita. JIHAA. Kiva löytö. Nyt pitää vaan saada ne reippaammat ja tutummat versiot käsiin! (kaikki varmaan pitää minua hulluna kun haluan vielä CD:n siitä samasta rallatuksesta mitä kuulen viisi kertaa viikossa muutenkin XDDDD.. {ei sentään mikään It’s a Small World musiikki XD}). Alkuun kirjoittamani sanoituksenpätkä on kappaleesta ”Home on the Range” ja ihmettelin mistä se on niin tuttu, niin Tomista ja Jerrystä! Muistan kun Tomin emäntä lauleskeli sitä laulua suihkussa ja alkoi kirkua kun näki hiiren XDDD.

Hmm, Aristokatit keksirasia paljastuikin karkkirasiaksi. Nam.


~30.04: Fiesta Caliante! ~

Huhtikuun viimeinen päivä, vappu aatto, Fiesta Caliante!
Töissä olimme todella helpottuneita kun työskentelimme viimeistä päivää sillä kokoonpanolla. Töiden jälkeen lähdimme Fatiman ja Lauran kanssa Hurricanesiin discoamaan kun oli lattari-ilta (fiesta caliante =”kuuma juhla”).

Huh huijaa taas sitä menoa.. Tuli tanssittua ihan tarpeeksi – aamu viiteen XDDD!!! Veimme töiden jälkeen kamat Fatiman autoon ja olimme aluksi pari minuuttia Sportsbaarissa, minkä jälkeen lähdimme jonottamaan Hurricanesiin. Sisäänpääsy oli se normaali 14E (suu tukkoon se joka enää valittaa että kun ZicZaciin pääsy maksaa 4E!), mikä sisälsi yhden juoman. No, castmemberille ei tee niin huimaa kun sisäänpääsy maksaa 8E :D (mutta silti.).

Laura ja Fatima tilasivat oluet sisäänpääsylipukkeella, mutta minä en mitään kun halusin säästää sitä siihen kun olisin janoinen. Nyhjäsimme vähän aikaa baaritiskillä kunnes Miquelito tuli tanssimaan Fatiman kanssa ja lähdimme tanssilattialle. Meillä oli hupaisaa, kun tanssimme ringissä Minnan, Miriamin, Manonin, Fatiman ja Lauran kanssa ja jokaisen piti aina mennä välillä keskelle tanssimaan ja sitten kaikki kannustivat ja hurrasivat siinä ympärillä XDDD.. *Huuhuhuhuuuii*.. Sitten siihen tuli joitain vieraita poikia mukaan tanssimaan ja jotain hoppariyöntimoja räppihelyineen XDDDD.. Selvä.

Kaikkein hauskinta oli kun WWS klovni tuli taas paikalle ja tanssimme taas sormitanssia XDDDD.. Sitten hän alkoi pelleillä ja tanssia mitä hulvattomammin ja me vaan nauraa räkätimme Miriamin kanssa ja katsoimme kun Jason tanssi! Se oli niin hauskaa, Jason oli ihan mieletön XDDD! Sitten Jason tanssi vuoronperää kaikkien kanssa ja myös minun kanssa kuten viimeksikin jotain ihme tangoa XDDDDD..

Lopulta siinä kävikin niin etten tanssinut enää itsekseni! Tanssin vaan Jasonin kanssa koko illan ihme tansseja ja olin ihan pyörryksissä XDDD (Jason vaan kevyesti viskeli minua sinne tänne ja pyöritti ja kaatoi ja heitti ja vei XDDDDDD.. selvä!). Laura ja Fatima vitsailivat siitä, että olin koko ajan kateissa kun tanssin taas kaikkien kanssa XDDD. Nyt ei luojankiitos niitä yöntimoja singahtanut yhtä tiuhaan kuin viime kerralla, mutta kyllä niissä narkkareissakin oli tarpeeksi -_-”””… Yksi Eric (ei lähimainkaan Prinssi Eric) tunki tanssimaan kanssani ja jälkeenpäin Laura varoitti ettei hän ole ihan sopivaa seuraa (se tyyppi oli tullut Laurankin kanssa tanssimaan). Oli tosi järkevää kun tanssin Jasonin kanssa, ja sitten tanssimme hetken vähän kauempana toisistamme, siitä meni joku kumman letkajenkkajono välistä XDDDDDDDDDDD!!!!! Se oli niin huvittavaa!!! Siinä sitten vilkuttelimme toisillemme ”heippa, miä oon täällä..!” ja silloin se sekopää Eric ilmaantui jostain ja alkoi tanssia minun kanssa XDDDDDDDD… Se vaan nappasi kädestä kiinni ja sitten mentiin XDDDDD. Menikin tovi ennen kuin pääsin siitä eroon ^^;;;.. Sitten menin Lauran luokse ja Laura sanoi että olen hänen nyt vähänaikaa, mutta Jason tuli taas paikalle ^^;;;;;…… Eh. ”That’s my girl” kuten hän sanoi kun alettiin taas rumbata yhdessä ^^;;;.. Vai niin!..

Vielä järkevämpää illasta seurasi kun Jason halusi mennä pitämään taukoa. Minä olisin halunnut tanssia kun tuli juuri hyvää musiikkia, mutta ei kun sitä mentiin sitten kädestä taluttaen parvekkeelle. Siinä oli juttutuokiotauko sitten. Aina kun juttelen Jasonin kanssa, me vaan vitsaillaan koko ajan ja nauraa räkätetään XDDDDDD… [No, se onkin pelle]. Jason poltti tupakan ja sen jälkeen hän pyysi minua edelleen seuraamaan ja niin sitä mentiin Hurricanesin VIP Loungeen muiden Cowboyden ja intiaanien seuraan! Siellä me sitten taas juteltiin ja nauraa räkätettiin ja juotiin jotain appelsiinimehua joka ei kyllä ollut appelsiinimehua kun minua alkoi naurattaa entistä enemmän sen jälkeen. Nätissä Bacardi-kannussa se kyllä oli. XDDDDDDDDDDD

Siinä sitten ilta huiskahti WWS-esiintyjien kanssa VIP-alueella ja Jasonin kanssa tanssiessa. Nimenomaan siellä VIP-alueella!! XDDDD.. Ei helevetti.. Ne kaikki kyttäsi siinä vieressä kun minä kompuroin XDDDD…… Manon löysi tiensä jossain vaiheessa myös VIPpiin ja oli kuin ei olisi huomannutkaan minua. Mietin kyrsikö häntä se, että olin inkkari-länkkäri porukan kanssa kun yleensä he olivat hänen vakioseuraansa ja enhän minä missään ikinä käynyt. No, oli miten oli, siellä minä nyt istuin. Joku inkkari silitti minun hiuksia ja toinen putsasi minun silmälaseja ja minä nauraa räkätin Jasonin kanssa.

Laura ja Fatimakin tulivat VIPpiin jossain vaiheessa – siinä vaiheessa kun valot pärähtivät päälle ja Hurricanes suljettiin!! Minä ihmettelin sitä suureen ääneen ”TÄH, EEEIII, eikai tämä vielä mene kiinni O__o?!?”. Jason vaan totesi että no joo kellohan on jo puoli viisi XDDDDDDDDDD… Tällä kertaa Jasonin ei tarvinnut kuskata minua ja kännistä esimiestäni kotiin. En tiedä ketä hän kyyditsi, mutta minä lähdin Fatiman kyydillä. Manonkin tuli (niin..) ja ainoa mitä hän minulle sanoi oli kun hän kysyi ”Laura, are you drunk?”. No enpä ollut, ei se mikään Steakhouse ilta ollut XDDDDDD..~01.05~

Uusi kuu, uudet kuviot. Tai sitten ei. Vaihdoimme rancheja kuten kuun alussa kuuluu, ja minä päädyin punaisista - yllätys yllätys - takaisin kotiin sinisiin!! Oli ihanaa <3! En kuitenkaan osannut 100% olla tyytyväinen koska edelleen sen ilkeä poika oli samassa ryhmässä kuin minä sekä se tyttö kenestä en tykkää (eikä hänkään minusta XD) -_-”.. Ja se yksi toinen niipokas tyttö on taas samassa ryhmässä (kumpikaan Laura ei tykkää hänestä ^^;;). JA – Laura ei ole enää samassa ryhmässä ;; ___ ;;… Muistan kyllä miten alussa vikisin sitä että on toinen samanniminen tyttö ja se tekee kaikki muidenkin työt, mutta kuinkas ollakaan kun tutustuin paremmin niin ihanampaa kaveria saa hakea! <3 Laura on ollut baarissa töissä ja menee nyt keittiöön muutamaksi päiväksi. Sitten hän palaa areenalle, mutta vihreisiin. Lohdutuksena on se, että Fatima on edelleen ranchleader (voi kettu kun pelkäsin että Mareike @_@… [En osaa päättää haluanko Mareiken ryhmään vai en. Aluksi halusin ihan kauheasti, mutta nyt en ole varma.. Haluan olla kesäkuussa, viimeisessä kuussa, Mareiken ryhmässä <3. Sitten Marttakin näkee Mareiken 8D XD!] ). Niin, ja mikä kurjinta, Jorge ei ole taaskaan samassa ryhmässä -_-”… Makasin tylsistyneenä ja tympääntyneenä pöydällä sen jälkeen kun olin nähnyt keltaisten listan: Jorge, Alex ja Luis. Kaikki kivat siellä mutten minä, pöh… Ja Laurat eri rancheissa -_-”.

Jason oli hauska. Hän tanssi sormitanssia ratsastaessaan cowboyna ja hän oli sinisten klovnina. Vaikka minulla oli pöytä 4 rivissä, hän nousi sinne asti tervehtimään minua ja huusi tapansa mukaan ”HIII!!!” ja minä vastasin siihen, tosin en yhtä kovalla äänellä kuitenkaan XDDD (Onneksi se ei alkanut taas seuraamaan ja läähättää samalla lailla kuin silloin kun tarjoilimme Hilaryn kanssa punaisissa XDDD..). Pelle on hassu otus. Varsinkin kun se konttaa pöydän takana ja pomppaa karjaisten esiin niin että vieraat säikähtää ja kiljuu ihan hulluina XDDDDDDDDDDDDD… Ja sekin on niin huvittavaa kun se huutaa ”SMELL MY SOCK!!!” ja ojentaa sukkaa. Jos vieras ei halua, se toistaa ”SMELL IT!!!”. XDDDDDDDDDDDDDD… Ja jos siniset voittaa jonkun RodeoGameseista ja pelle hurrauttaa yleisöä, paras kohta on kun se kaiken hip-hip-hurraan jälkeen huutaa ”Njää-nä-njää-nä-njää-nää!” ja yleisö toistaa XDDD.. Seuraavaksi tulee ”YEAH, BABY!” XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD…


Illalla meillä oli Suomibileet vapun kunniaksi! Bileet oli kivasti alakerrassa Juholla niin ei ollut pitkä matka mennä. Paikalla oli jonkun tusinan verran suomalaisia ja nyt näin Jannenkin :DDDDD!!! Janne ei olekaan blondi kuten kuvittelin O_O!! Sillä on tumma tuuhea tukka ja Andre Wickström silmälasit (ei kuitenkaan hitustakaan Wickströmin näköinen). Jannen käytös oli neitimäisempää kuin Christopherin!! Uskomatonta XDDD!!! Muahaaaaa XDDDDD!!! Järkyttävää ja coolia. Janne on töissä Buzz Lightyearissa 8D!

Juhon bileet oli alkaneet jo kahdeksalta ja siellä oli ollut lettuja, sipsiä, suomalaista karkkia, juomista jne jne, mutta suurin osa oli jo tuhottu kun saavuin paikalle puolilta öin. Vein Juholle salmiakkia ja siideriä tuomisina (siideriä XDDD). Paikalla oli siis Minna, Niina, Juho, Janne, Essi, Janna, Tiia… ja ne loput joiden nimiä en muista XDDD!!! Riikka ei ilmestynyt koko iltana, vaikka odottelimme neljään saakka XDDD. Kaikki muut olivat haihtuneet paikalta kahteen mennessä, mutta minä ja Tiia jäätiin Juhon juominkiseuraksi (Tiia jopa senkin jälkeen kun lähdin neljältä kotiin nukkumaan).


~02.05~

Meillä oli kivaa töissä Jorgen kanssa XDDDDDD!! Olen huomannut, että aina teemme ihan samaa juttua kattauksen tai siivouksen aikana! Yhtenä päivänä molemmat pyyhimme pöydät, toisena lakaisimme lattiat ja nyt laitoimme chilibowleja samaan aikaan! Viitoin Jorgelle, että katso meillä molemmilla on sama homma menossa. Meillä alkoi siitä Chilibowlsota! Tai siis, ei me nyt alettu niitä viskelemään XDDD, mutta varastamaan! Jorge kävi pöllimässä sinisten pöydistä chilibowleja ja pisti ne keltaisten pöytiin XDDDDDDDDD… Kerpele!! Minä vaan jatkoin tyynesti chilibowlien laittamista – kasasin pinon (parikymmentä kulhoa) kulhoja vasten käsivarttani ja tuin niitä leuallani ja kannoin ne alas ja lapoin pöytiin. Mutta pirun Jorge kävi toistamassa saman tempun vaikka lisäsin uudet kulhot!! ”You damn Portuguese guy!!!” kajahteli ranchin rajoilla ja Jorge vaan naureskeli. Viimeiseksi Jorge kävi pöllimässä loput kulhot kärristä ja minä yritin varastaa turvaan niitä ja kiistelimme kulhoista ja ranchleaderit vähän jo katsoivat mitä siellä oikein tapahtuu XDDDDD..

Harmittaa, että ei vieläkään päästy samaan ranchiin. Kivaa että on kuitenkin voitu pitää hauskaa vaikkei ollakaan oltu samassa ryhmässä ^^. Koska olemme iloisesti olleet jo toista kuuta vierekkäisissä rancheissa, olemme voineet käydä piipahtamassa naapuriranchissa ja samalla käydä tervehtimässä toista [*Hmm, veitsiä puuttuu. Lähdenpä tästä tuonne vihreisiin katsomaan onko niillä veitsiä..* ”Hei Jorge, onko teillä veitsiä? Ai ei. No, mitä sinä aiot puuhata tänä viikonloppuna?” *Päläpäläpälä…* Ja veistenhakumatka kestää parikymmentä minuuttia :DDD.].


Itku pitkästä ilosta. Vaikka meillä oli niin hauskaa mise en placen aikana, showt meni ihan päin h*lv*ttiä. Minä olin interimairen pari, joka ei ollut koskaan aikaisemmin ollut töissä WWS. Ei siinä mitään, olen minä ollut interimairen parina aikaisemminkin (sen hauskan pojan joka vitaili lähtisinkö vessaan hänen kanssaan XD). Tällä kertaa vaan oli se vaikeus, että interimaire oli hatuissa. Kohtalo oli siis sinetöity että jäämme auttamatta jälkeen. Huoh. Sitten yritin selittää ranskaksi niin nopeasti kuin mahdollista mitä tehdään ja missä ja miksi, mutta ei pentele… Se tyttöraukka ei tiennyt tuontaivaallista timingista taikka siitä että olisi tarjoiltava nopeasti. Ja minä itsekään kun en viimeaikoina ole ollut maailman nopein niin.. Jo sai se ilkeä poika taas lisäaihetta ilkeilyyn.

Ei siinä vielä kaikki. Kun olimme muutenkin jo myöhässä, niin en ollut huomioinut yhtä pöytää ensinkään. Meillä oli F6, F5 ja G5, mutta myös H4 mitä en ollut huomannut koska se oli yhdistetty nuolella oli erillinen pöytä!!!.. Sen pöydän asiakkaat olivat vihaisia kuin marviaiskarhut ja erittäin äkäisiä ja huusivat mikseivät he olleet saaneet edes ensimmäisiä juomiaan…! Kaikki vaan juoksivat ohi ja sanoivat ”This is not my table!”..! Ennen kuin huomasin…. Sehän on minun pöytäni.

Se ilta oli kyllä niin katastrofaalinen että seppukun harkinta oli kyllä hyvin vakavaa. Jos olisin japanilainen, olisin päättänyt päiväni siltä seisomalta. Raivoisat asiakkaat, koko tarjoilut pielessä ja jäljessä, en osannut selittää sille tytölle kaikkea kiireeltä ja stressiltä, yritin itse juosta ja hoitaa kaiken..! Samalla näin keittiössä miten Fatimalla ja Mareikellakin meni vähän heikosti, se pirun ilkeä poika vittuili ihan onnessaan miten huonosti tarjoilu hoitui ja kokit mäkättivät minulle mitä tehdä. Suutuin sille raivohullulle kokille joka oli heittänyt Brittiä maidolla ja sokerilla ja kalautin meat-traylla pöytää ja katsoin niin vihaisena ja tuimana sitä miestä kuin ikinä osasin ja komensin ”NE DIS RIEN!”. ”ÄLÄ SANO MITÄÄN!”. Kokki katsoi äkääntyneenä takaisin ja iski perunat ja vihannekset meat-trayhyn ja juoksin tarjoilemaan kuin viimeistä päivää. Tarvitsi sen äijän tulla siihen mitään ölisemään kun minulla oli asiat muutenkin ihan päin isoäidin etumusta. Kaikkein kauheinta se että Mareiken piti olla juuri sinä päivänä meidän ryhmän kanssa. Nyt minä en ikinä pääse enää samaan ryhmään kun turasin kaiken. V*TT*.

Meillä oli kaikenkaikkiaan alivoima koko sinisessä keittiössä! Keltaisilla 12 tarjoilijaa kattoi ja siivosi areenaa, meillä oli viisi henkilöä!!! Mareike laittoi set de tablet, Raphael kattoi skilletit, minä taas chilibowlit, Manuel laittoi lasit ja Fatima pysyi keittiössä siivoamassa Yassinen kanssa. Kukaan ei siivonnut areenaa, servetit, rincedoigtsit ja ruokailuvälineet oli tekemättä.. Mareike alkoi viskoi veitsiä ja haarukoita pöytiin kun oli saanut alustat pöytiin. Minulla meni ikä ja terveys chilikulhojen kanssa, mutta onneksi Yassine tuli apuun. Kukaan ei silti lakaissut arenaa. Onneksi Luis tuli hätiin, samoin joku interimaire poika joka ei ollut hatuissa. Meillä oli keittiössä hirveä kaaos koska kukaan ei ollut laittanut laseja ”rockeihin” (lasikoreihin? Miksi niitä kutsutaan niitä ”lasitelineitä”/”lasikoreja” mihin mahtuu 25 lasia?), sillä koko arenan lasit oli suurinpiirtein jäänyt keräämättä… Varsinkin minun stationistani. Se oli ihan hävityksenkauhistus. Bagdad, olisi Adil varmaan sanonut. Minusta on hauskaa kun hävityksenkauhistusta tai sekasotkua voi ranskassa nimittää sanalla bordell XDDDDDD. Aikamoinen ilotalo se olikin koko areena 1. show’n jälkeen!! Kukaan ei nimittäin ehtinyt pitää taukoa kun siivoamisessa ja laittamisessa meni niin kauan!!! Kaikki siivosi ja laittoi kaiken ihan supernovavauhdilla. Siltikään taukoa ei ehditty pitää. Ennen 2. show’ta minä istahdin hetkeksi lepuuttamaan selkääni ja yritin tyhjentää ajatuksiani. Olin tosi kauhistunut ja pettynyt koko 1.show’n suoritukseen. Minun ranskantaidollani ei kerrota ensikertalaiselle kaikkea tarpeellista. Saatikka kuinka hän voisi muistaa. Minun piti muistuttaa sitä tyttöä monesti kun se jätti aina jonkun pöydän välistä tai ei huomannut kaikkia vieraita… Tyttö rukkaa. Molempia. Voi minä rukkaa. Ilkeä poikakin kiusasi minua taas.

Jorgella oli leikkipistooli töissä sinä päivänä ja hän oli aiemmin ottanut minut panttivangiksi ja vaatinut ”rahat tai henki!”. Se oli hauskaa. Sittemmin minä toivoin että se olisi ollut oikea pistooli ja hän olisi voinut ampua minut. Seppukun harkinta oli kova. Päätin, että otan lopputilin.

2.show meni paremmin kun Manuel sekä Fatima auttoivat meitä juomien kanssa ja meillä oli kivempi station. Mitään sen katastrofaalisempaa ei tapahtunut, sillä nyt kaikki pöydät oli tiedossa (mitä nyt iterimaire tyttö unohti välillä pöydät ja meni J3 sijasta J4 ym..).


Töiden jälkeen olin ihan poikki ja maassa. Kun vein lasitorneja pesuun, näin Jorgen lakaisemassa ja kerroin hänelle että päätin lopettaa. Jorge näytti huolestuneelta ja kysyi mitä oli tapahtunut. Sanoin että voitaisiin töiden jälkeen mennä johonkin puhumaan, sillä en halunnut taas alkaa vollottaa niin kuin sinä edellisenä päivänä kun se ilkeä poika oli kiusannut minua. Jorge suostui ja niin menimmekin DisneyVillagen järvelle töiden jälkeen. Jorge on psykologini. Aloimme jutella taas kaikenlaisista jutuista mitkä painavat mieltäni ja päädyimme jopa lapsuudentraumoihin ja kaikkeen. En aio tässä selostaa kaikkea sillä se veisi kymmenkunta sivua. Heh, sen voi päätellä siitä, että otimme yön viimeisen bussin 2:39 (meinasimme myöhästyä siitä XD). Kävelimme backstagelle etsimään selecta-automaattia ja minun hienoilla suunnistajantaidoilla päädyimme disneyvillagen parkkipaikalle XDDDDDDDDDDDDDDD.. Kyllä. Minna ja Christopher olivat siellä ja kysyivät mitä ihmettä me oikein puuhaamme siellä keskellä yötä. Minä vaan nauraa räkätin ja huusin takaisin että etitään selecta automaattia. No, heh, se automaatti on kyllä eurestin backstagella eikä parkkipaikalla ^^;;;…. Arvon Ryoga-san.

Kun menen töihin saan luvan kiittää Jorgea ja kunnolla. Hänestä oli suuri apu!*YAY* Minulla on uusi ID-kortti ^^! Entinen meni vanhaksi syntymäpäivänäni, ja nyt kuukautta myöhemmin tajusin hankkia uuden XDDDD.. En nimittäin tiennyt että ID voi mennä vanhaksi O.O!!. Laura kertoi, että minulle voi tulla ongelmia jos kuljen vanhentuneella ID:lla!.. Hän käski minun heti mennä uusimaan ID:ni, niinpä kävin Imaginationissa uusituttamassa ID:nä käytyäni Batimant Baloossa ostoksilla. Nyt on uusi hieno ID, minulla on punainen paitakin siinä päällä ^^. Nyau. Vanha kortti napsautettiin kahtia O.O *naps*! En saanut sitä muistoksi ;; _ ;;.. (no mutta minä kähvellän tämän uuden ID:ni mennessäni… Hehehe.. Ja nimikylttini 8D.. Ja yhden toisen nimikyltin 8D.. [kähvelsin jo, minulla on kotona turvassa jo yksi nametagi 8D]).


Välttäkää sanomasta Ranskassa sanaa bit. Jos la chat de la grandmere on isoiäidin v.. niin le bit du grandpere on isoisän… Kuvitelkaapa miltä sanonta ”Yes, I’d like to have a little bit” tai ”just a little bit” kuulostaa ranskalaisten korvissa (jotka osaavat käyttää englantia kuten the Joulukalenterissa). Meillä oli Manuelin ja Lauran kanssa hauskaa (tai siis HEILLÄ oli hauskaa) kun minä sanoin ”vite fait” [vit fe] (tehdään nopeasti) ja heistä minä sanoin bit fait… He yrittivät sitten kovasti opettaa minua sanomaan oikein VIT fe etten sano BIT fe XDDD… Kyllä. Kerroin Lauralle la chat de la granmere jutun ja hän hauskuutti puolestaan minua siitä miten hän kerran erehtyi kuvailemaan jotain muuta kuin mitä piti kun hän kertoi nähneensä kissan joka oli näin iso ja näin pörröinen *demostroi käsillä julmattoman isoa kissaa*… Manuel hauskuutti meitä sanomalla bit fait mennessään vessaan. XDDDDDDDDDD…

Tajusin muuten ettei ranch taidakaan olla ranch vaan range. XDDDDDDDDDDDDDDDDD...
No ota nyt selvää näiden ranskalaisten ääntämisenlahjoista.. Sama se, ranchkin on karjatila.


Kesän tuoksusta nauttien,
<3:~HisAngel~

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.