IRC-Galleria

[Ei aihetta]Torstai 25.05.2006 04:59

[Kirjoitettu 21.05.06 klo 2:17]


Howdy folks! (kuten yksi asiakas tänään tervehti)

Tänään (puhutaan 20.05) oli mitä kummallisin päivä XDDDDD!!! Etteikö se kaikki mitä tapahtui töissä ollut jo tarpeeksi kummallista, mutta että Suomi voitti Euroviisut XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD!!!!!!!!! Se oli kyllä kaiken huippu!!! Tulin juuri bussista kun Essi huikkasi minulle; ”Laura, moi! Suomi voitti Euroviisut!” ja minä aloin nauraa räkättää ihmetyksestä siellä bussipysäkillä XDDDD (Jorge katsoi varmaan mitä helv jos hän näki bussin ikkunasta kun sekosin). Sitten minä selitin Manuelille tarinaa Suomen epäonnesta Euroviisu historiassa ja Manuel nauraa räkätti kun kerroin, että nyt meillä sitten esiintyi hirviöhevibändi jota mummot luulevat satanisteiksi, ja se viimein tehosi. Hienoa Lordi! Hevillä ei hävitä! XDDDDDDD

Töissäkin oli aika vinkeää, että päivä oli hauska ihan noin muutenkin XD. Minä olin hatuissa ja animationissa (selvä, miten se voi olla mahdollista?! XD), vieraista suurin osa tuli ihan viime minuuteilla ja niin helkutin moni tilasi viiniä, että baarimikotkin menivät sekaisin ja viinit meni vääriin pöytiin XDDDD.. Paha juttu vaan oli se, että se olin minä joka vei ne viinit ett䅅.. Herra Italiaano kummasteli kun oli tilannut Chateau de Bordeaux viinä ja sai Chateau de Cretagnea… No Chateau kuin Chateau, Linna mikä Linna. Eikun viemään viiniä takaisin alakertaan ja selittämään että väärä viini ja baarimikko toteaa että hupsista tuo tilattu viini onkin valitettavasti loppu!.. Laisse tomber, minä menen tarjoilemaan kun animationkin jo päättynyt ja Lars on ihan itsekseen!!! (niin, minä olin Larsin pari ja en minä mitään animationia ehtinyt pitää XDDDDDDDD..)

Kun palasin hatuista, meinasin pudottaa viinit tarjottimelta kun ihmettelin yhtä tarjoilijapoikaa miten se on niin tuttu, kunnes tajusin että sehän oli Jorge!!! Mitä Jorge teki meillä 8D?!?! Kewliä ^^!!!!! ”Hey, whad are ya Portuguese doin’ here?!?” ihmettelin ja Jorge vastasi ”No, it’s not me.. You’re only thinking of me at the moment but really it’s not me!” XDDDDDDD.. Kivaa ^^!!!!! Olin ihan extra innoissani kun Jorge oli meillä ja niin sainkin tehtyä kaiken 200 kertaa nopeammin kuin normaalisti ^^! HAHAA, minulla oli jotenkin tunne, että halusin näyttää Jorgelle että osaan työskennellä hyvin ja nopeasti ja pystyn siihen!! Niin sitä mentiin XDDDDDDDD!!! Eilen heittelin Jorgea kultakolikoilla kun hän oli keltaisten portaissa odottamassa vieraita lähtemään ja tänään tavallaan kilpailimme toisiamme vastaan työskentelynopeudessa. Jorge oli Abdelhakin (Tahitimanin) pari ja minä Larsin. Mareike ja Fatimakin olivat meidän ranchissa ja pari interimairea niin oli veikeää. Laura on nyt keittiössä töissä, mutta oli punaisessa. Silti oli yksi kivimmistä työpäivistä ^^!!! Jorge oli meidän kanssa ja vaikka hän kuinka yritti väittää että minulla oli yksinään kivaa ja ettei hänestä ollut yhtään kivaa olla sinisessä keittiössä, uskon (ei, TIEDÄN) että hänelläkin oli oikeasti kivaa, sillä hänellä on aina tapana vitsailla sanomalla jotain negatiivista tai jotain ihan hullua (kuten että ufot on kaapanneet planeetan tai että minut on pestattu biisonien hoitajaksi tm.


Mistä minä EN ole tykännyt, niin ”uudesta nimestäni”. En millään haluaisi mainita tätä kohtaa julkisesti päiväkirjassani, mutta loppujenlopuksi minua naurattaa niin pirusti, että on ihan pakko XDDDDDDDDD!!!!!.. Larsilla on nimittäin oma tulkintansa ja versionsa nimestäni. Hän aloitti jossain vaiheessa kutsumaan minua Mademoiselle Orasmaaksi (neiti Orasmaa), mutta kun hän takelteli sanomalla Or-asma ja yritin korjata hänen ääntämystään Orasmaaaaa, niin kappas Lars keksikin: Mademoiselle ORGASMA. XDDDDDDDDDDDDDDDDDD… *O___O…. Ai että mitä??? EIIII, LARS, EIII!!!!* Lars lähti siitä lallattelemaan Ranchleadereiden ja kaikkien kuullen ”orgasma, orgasma..” ja minä yritin vaimentaa häntä minkä kerkesin. Luulin että Lars lopettaisi ajastaan kutsumasta minua hienolla uudella nimelläni, mutta ei. Ei tehonnut vaikka leikin kuuroa, ei vaikka yritin muokata Larsin pään uusiksi paistinpannulla. Mademoiselle Orgasma. Se on minun uusi nimeni.

Ei helvetti minä häpesin kun Larsilla oli jotain asiaa minulle ja huuteli pitkin arenaa ”Mademoiselle Orgasma!!!”… Eeeeiiii… LARS….. JA. MAREIKE. Mareikekin on nyt tietoinen ”uudesta nimestäni”. Hän kysyi mistä Lars oikein höpisee ja Lars sitten esitteli minut, että tässä on neiti Orgasma… *Lars. KIITOS…* Ja Mareikekin kutsuu nyt minua sillä nimellä!!!!!!!!!!!!!! XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD *pieni nauruun ja häpeään kuolemis-tauko tässä*… Kuka tahansa muu, mutta EI Mareike… Eeeeiii-hihihhiii… LARS!!! Minun on PAKKO keksiä joku kahta kauheampi nimi Larsille että se lopettaa!!!! Lars päätti sitten vitsailla kaikille saksalaisille nimestäni ja ai että niitä huvitti… Hirveintä oli se kun Mareike yhdessä vaiheessa vaan huvikseen kutsui ”Orgasmaaa~..” kun sitä vähiten osasin odottaa… Mareike sai nähdäkseen kasan kansainvälisiä käsimerkkejä siitä hyvästä.

Huoh. Enpä enää osaa nyt itsekään kuin nauraa (ja edelleen hävetä) koko jutulle XDDDDDDDDDD.. Mareike aluksi luuli, että se on oikeasti sukunimeni tai miten se lausutaan, mutta tein selväksi kaikille saksalaisille, että se on O-R-A-S-M-A-A. Mutta vitsi on vielä tuore ja se ei ihan heti kuole. Mareiken mielestä se on kuin pornotähden nimi: ”You know, in all those films they have exactly names like that. I am Laura ORGASMA.. Aaah..” XDDDDDDDDDDDDD… Heipä hei, ketään muuta hävetä XDDD?? Minulla on mennyt KAIKKI arvo Mareiken silmissä.. *Byhyy ;; _ ;;.. <\3* XDDDDDD.. Eikä pelkästään Mareike, mutta vielä Jorge… Miksi, miksi Larsin piti kertoa kaikille se nimi XDDD?!?!?! **ttu p*rk*l* je m’appele Hämäläinen heti huomisesta alkaen XDDDDDDDDDDDDD…. Ihan varmasti!!! Varmasti huomenna kirjoitan sukunimekseni Hämäläinen sinisten listaan XDDDDDDDDD..


Mitäs muuta? XDDD.. Voiko tässä olla enää muuta XDDD?! Toivottavasti ei.. Mutta on XDDDDD.. Kuten se, että hihkuin onnessani Manuelille, Jorgelle, Jeremille ym siitä, että kolmen päivän päästä lähden Saksaan ^^! Ja iloitsin toki myös Jorgen puolesta, sillä hän lähtee samana päivänä Portugaliin. Mutta sitten tajusin sen, että meillä on loma samaan aikaan.. No, sekin kävi mielessä ettei nähdä puoleentoista viikkoon, mutta jos Alex tajuaa saman mille minä nauran XDDDDDD…!!! Nimittäin sen, että meillä on loma samaan aikaan!!!!! Jos ihmiset ajattelevat, että lähdimme lomalle kahdestaan...!! Toivottavasti kukaan ei saa päähänsä sitä, sillä sitä ei uskottaisi, jos yrittäisimme väittää muuta XDDDDD!!!!! Ei helv… (Tai sitten minä olen yksinäni hyvä kuvittelemaan ja toivon sitä todella XDDD..)

Mutta onneksi Martta ja Poika tulee niin ne voi todistaa ettei me oltu missään Portugalissa XDDDD!!!.. Varasin hotellihuoneen lapsille toissa päivänä ja sen voi perua siinä tapauksessa, että he pääsevät asumaan Boiserieen. Huomenna kysyn kesälomapäiviä Suomeen ja yritän kummastella UCAS-papereita Englannin koulua varten. Internet piru vie ei toimi vieläkään…..


Hyvää aamua jälleen kaikille, menen pötköttämään Maisahumpan saattelemana (klo3:47)

<3:~HisAngel~
(alias mademoiselle Orgasma XDDDDD)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.