IRC-Galleria

Blogimerkintä

- Vanhempi »

[Ei aihetta]Keskiviikko 23.11.2005 02:32

Tänään taas mennyt lujaa. Heti, kun lähtee ovesta ulos, välitöntä huomiota vaativia asioita vaan tulvii eksponentiaalisesti kiihtyvällä tahdilla naaman eteen. Tuli oikeen pätevä olo, kun pystyi kirjoittamaan kauppalistaa, puhumaan puhelimessa ja kertomaan tuttavalle kotitehtäviä kaivaen samalla savuketta taskusta.

Sentään joku stoppi tuli sillekin vihdoin kuuden jälkeen, jollon laitoin puhelimen äänettömälle ja menin kaverin kanssa oppiaineen laitoksen keittiötilaan suorittamaan empiirisiä tutkimuksia liivatteen ja alkoholin kanssa. Tiedoksi kaikille, kiinnosti tai ei, liivatetta pitää laittaa niin pirusti, että siitä tulee yhtään mitään järkevää. Joka päivä oppii jotain uutta.

Älkää muuten ikinä opiskelko syntaksia jos ei ole pakko. Se on syvältä.

Kämpästä koko yön vedet poikki jonku remontin takia \o/ 23.30-7.00. Keittiö näyttää aika taiteelliselta kun sinne on kerätty kaikennäköisiin purkkeihin vettä kaiken varalta. Ei sinänsä mikään iso juttu, ihan ku kuitenkaan tulisi herättyä ennen seitsemää. Ja saa sentään hampaat pestyä.

Pitäis varmaan mennä nukkumaan. Koko loppuviikko tulee olemaan semmosta hektistä kirmailua, että tulee varmasti useempaan otteeseen toivottua, että mua ois vähintään viistoista. Onneks pikkujoulusesonki on vaan kerran vuodessa :F

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.