IRC-Galleria

HAHTiistai 30.12.2008 11:25

Hajoilen noille teinitytöille ikähaarukalla 12-15 vuotta xDDDD Kaikki kuvat vitun kirkkaita, nenä/suu/jonkun naama sutattu + kuva täynnä huomiota, joissa on toisten nikkejä ja sitten niissä lukee IHKUIN RAKSUIN HAUSKIN SEKSYIN OOT MULLE TÄRKEE jne jne...Hahhaaa...Ja ihkupoksissa on myös pusuhymiöiden kanssa varustettuna hirvee lista IHKUJEN nikkejä. Nooh pääsee tuo IHKUpoksi ainakin nimensä puolesta oikeuksiin.

Näillä IHKUILLA myös harvemmin on ikää esillä. Urh, meinas pää levitä kaupungilla, kun Onlyt ja H&M:t on täynnä vittua ja ihkua huutavia ylimeikattuja ÄÄLIÖITÄ. KUKA ON SANONU, ETTÄ VALKONEN HUULIPUNA ON HIENOA?!Tai niin mustalla rajatut silmät, että näyttäs 5-vuotiaan vitsillä meikanneen. Ei jeesus. Ja tämmösiä näkee kyllä myös JO 5-VUOTIAISSA suurinpiirtein, jotka on ostamassa Seppälästä Hello Kitty stringejä. Saatana. Kyllähän tuon toisaalta ymmärtää, kun joutunu pienestä asti leikkimään Bratzeilla.

Huh huh oli pakko avautua, kun täydellinen esimerkki komeili etusivulla mun kuvassa ennenku olin ees aamupalaa ehtiny syömään :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.