IRC-Galleria

Hopeadelfiini

Hopeadelfiini

If you plan on being anything less than you are capable of being, you will propably be unhappy all the days of your life

Selaa blogimerkintöjä

Mystinen seikkailu! =)Torstai 25.03.2010 11:50

Lähin ulos seikkailemaan ja lopulta löysin polun joka johti metsään! =) Menin sitte seuraan mihin se johtaa ku oonki ettiny semmosta ^^ Oli sikana lunta sielä metässä ni en voinu poiketa polulta ku oisin uponnu lumeen, välillä vahingossa jalka lipeski ja uppos sinne! :)

Siellä risteili niitä polkuja ja piti aina valita et mitä lähtee kulkeen, hihi ^^ Joskus oli mystisesti puu taittunu sen polun ylle et oli vähä niiku portti siinä 8) Mut sitä kyl ihmettelen et mikä juttu se on että on puita taipunu eri suunnista yhteen siihen keskelle mistä toi kuvaki on, ku Nummelassaki on iha samanlainen sykkyrä metässä :o Joko joku on yrittäny tehä jotaki majaa TAI todennäköisempi selitys: siinä on jotaki mystistä energiaa ja ne puut taipuu siihen ja se on menninkäisten salainen tapaamispaikka! 8)

Sit tallustelin vaan menemään yhtä polkua joka johti yhä syvemmälle mettään, mietin et löydänköhä itteni kohta jostaki Jämsästä hehe x) (ps.en kyl tiiä missä suunnassa se ees on :D) Mut ku olin jonku aikaa tallustellu ni alko kuuluun autojen ääniä ja tulinki johonki valtatielle :D ei auttanu sit muu ku lähtee takaspäin, paitsi löysin pienemmän polun ni lähin sitä meneen :) Menin semmosta "jyrkännettä" et jos ois kaatunu sitä mäkee alas ni oisin löytäny itteni autotieltä :D vaarallinen seikkailu siis! >8)

No sit aikani harhailtua siellä ja kurkittuani koloihin näkyiskö siellä pupun nassuja (nii joo siellä meni pupun jälkiä!) ni tulinki ulos sieltä metästä ja ihan mun asunnon viereen! :) siitä sit tallustelin kotio ^^ oli siinä kolmisen tuntia vierähtänyki :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.