IRC-Galleria

Hopeadelfiini

Hopeadelfiini

If you plan on being anything less than you are capable of being, you will propably be unhappy all the days of your life

Selaa blogimerkintöjä

Melko seikkailu!Sunnuntai 16.01.2011 13:46

Tuliki Zeitgeist-dokkarin kattominen vähä kalliimmaks mitä piti :D Menin Orivedeltä Tampereelle kattomaan uuden Zeitgeist dokkarin, se oli HYVÄ!! :) sit en tietenkään hoksannu että illalla ei mee enää junia tai busseja takas Orivedelle, kyselin joiltaki z-tyypeiltä tietääkö ne oisko ketään menossa siihen suuntaan mut ei tienny..no aattelin et eipä siinä mitään isä tulee sit hakemaan.

Mut sit meniki kaikki vähä pieleen :D Isän autossa oli akku tyhjä ja siinä oli muitaki ongelmia et se ei lähteny käyntiin. Jyväskylään ei myös menny junia eikä busseja..Oottelin sit rautatieasemalla muutaman tunnin et millos se lähtis käyntiin. Juttelin joidenki uskovaisten kanssa omasta maailmankatsomuksesta ku ne tuli jakaan lappuja ja yhen humalaisen kanssa rahataloudesta, yhteiskunnasta ja tieteistä, oli kiva jutella :) Linkola oli tuonu sille joskus kalaa ynm :D

Isän auto ei lähteny millään käyntiin, ulkona oli melkein -30 astetta pakkasta eikä ystävät saanu niiden tuttuja kiinni jotka asu tampereella et ne ois kysyny voinko mennä sinne. Itellä ei ollu kännyssä enää tuttujen numeroita jotka asu Tampereella ku känny oli menny aikaisemmin rikki. Rautatieasema meni yheltä kiinni ja taksi ois maksanu 70e, sunnuntaiaamuna seuraavat junat Jyvikseen tai Orivedelle lähti vasta yheksän maissa (jos ois vaikka viideltä lähteny oisin voinu vaikka jossain baarissa oottaa).

Sit onneks ystävä oli kattonu sieltä hostelleja, aika lähellä oli yks jossa yhteishuone makso 27.5e ni tallustelin sitten sinne :D aika kallis kyl opiskelijalle mut pakko oli mennä :) Mut oli kyl vähä kiva seikkailu! Oli kiva ku kaikki meniki yhtäkkiä "pieleen" ni piti keksiä jotaki muuta ja ku jutteli tyypeille siellä :) sain kokemusta jos lähen joskus seikkailuun ympäri suomen tai maailman! >8)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.