IRC-Galleria

Hopeadelfiini

Hopeadelfiini

If you plan on being anything less than you are capable of being, you will propably be unhappy all the days of your life

Selaa blogimerkintöjä

salapoliisi Jasminille pähkinä purtavaks :)Keskiviikko 27.05.2009 13:19

eli et miten löydän sinne missä pääsykoe on 8D eilen siis ^^ Menin helsinkiin kaverille yöks ja sit aamulla löysin onneks heti oikeen bussin, mutta ongelma oli että mite tiiän missä kohti jäädä pois :D no körrööttelin sit vahingossa päätepysäkille asti xD se kuski sano et se voi viedä mut takas sitä reittiä ku sen reitti kulki siitä :') ja sit se sano et oisit sanonu et mä kerron missä se on mut luulin että oisin iteki tienny ni en viittiny häiritä xD mut kiltti kuski =)
sit jäin yliopiston biologian kampuksen vai mikä onkaa kohalla pois ja siinä ovessa oli lappu et ne ei oo siellä ku jossaki toisessa rakennuksessa mikä oli ties missä >:o sit jotaki tunnin tai yliki ehin ja kaikilta kyselin et hei missähä se on ja sit oli enää puoli tuntia aikaa ni onneks löysin :D

Sit ku olin vetäny hatusta kemian kysymyksiin vastaukset ku en ollu sitä lukenu ni hoksasin etten ollu tsekannu et millä bussilla pääsen takas keskustaan :D no menin seuraavalle bussipysäkille ja siihen tuliki kohta bussi jossa luki rautatientori! =) olin et wuhuu ja menin sinne. Siinä pysäkillä oli SÖPÖ hauva jolla oli tassu kipsissä ja kieli koko ajan ulkona vaikkei se läähättäny ja se katto mua x) <3 se oli NÖPÖ!!!! <3
sit seikkailin ympäri Hesaa ja jossaki välissä taisin eksyä ku mihin tahansa menin ni koko ajan tulin senaatintorille xD mut löysin sikahienon puiston jossa oli isoja tammeja ja puita ja tulppaaneja ja suihkulähde :) se oli hiano.

sit ku tulin Nummelaan menin Satun kans baarissa käymää ku se täytti maanantaina 18 mut join vaan teetä :D

:)Lauantai 23.05.2009 23:23

vihreitä vauvakäpyjä kasvaa kuusissa :)

leivoin suklaamuffinsseja :)Perjantai 22.05.2009 20:14

taikinasta tuli tosi hyvää vaikka lattia ja keittiö ja mun kädet oli ihan suklaassa ku murusia lensi ympäriinsä ku raastoin sitä =) mut sit ku pistin ne uuniin ni ne oli iha lättyjä ku ne ei ollu kohonnu >:( sit pistin reilusti seuraavaan peltiin ni ne kyllä "kohos" mut väärään suuntaan ku ne levis sikana xD oon huippukokki :)

ehkäpäs, ehkäpäs xD Perjantai 22.05.2009 15:48

Jasmin otti Luonteen värisi on? kyselyn ja tulokset ovat keltainen

tunnemaailma on tärkeää. nauttii luonnon ja ihmisten läheisyydestä. tekeminen sujuu tyylillä vaikkei aina niin pikkutarkasti. "elämän tarkoitus on eläminen" hyviä puolia ovat sosiaalisuus, idearikkaus, mielikuvituksellinen ja eläytymiskyky. keltainen on valloittava ja iloinen seuralainen, mutta hänestä voi tulla myös hankala persoona. joskus hän ei tarinoinnissaan enään tunnista oikeaa ja väärää, toden ja kuvittelun rajoja.


[Ei aihetta]Sunnuntai 10.05.2009 19:11

Täällä pyörii noita mun piirustuksia ni aattelin antaa ne ilmaseks pois jos joku haluu, tosin jos tuleeki iso postimaksu ni sen vois kyl maksaa :) oon pistäny joihinki tommoset pahvikehykset mut ne voi leikata pois jos haluu :D ku annan ilmaseks ni ois kiva jos jonku piirustuksen haluu ni sitte tekis puolestaan jolleki jonku hyvän työn, vaikka hymyilis jolleki tuntemattomalle tai sitte jolleki läheiselle vaikka jonku jutun :) numeroin tuolla piirustuskansiossa ne jotka annan, ihan kaikissa ei oo kehyksiä mut joissaki :)

=(Lauantai 09.05.2009 00:15

tuli vähä surku ku luin geenimuuntelusta ni sit ku aattelis että joku sanois muka et Lumikki ei ois tarpeeks hyvä tommosena ku se on ettei ois muka tarpeeks söpö ja et siihen pitäis siirtää joku geeni että siitä tulis söpömpi >:( jos joku sanois tollee ni siihe pitäis siirtää semmone geeni ettei se haluis enää siirrellä geenejä toisiin :)

^_^Tiistai 05.05.2009 21:37

olipa kiva pärryytellä skootterin kyydissä, kiitti Sarah 8)

khuul :)Tiistai 05.05.2009 13:49

löysin aarteita! järven rannasta simpukan kuoria 8D khihii!

:)Lauantai 02.05.2009 00:22

oli kiva vappu, käytiin Satun kanssa kokkokalliolla seikkailemassa ja piknikillä, mässättiin munkkei ja suklaata ja leipää :D ja simaa tieteski ^^ mut en nähny pupuja :(


=)Perjantai 01.05.2009 12:35

eilen oli kivaa, sain uusia kavereitaki! :) ja tulipa taas harrastettua "moi keitä te ootte" kiertelyä xD