IRC-Galleria

Hopeadelfiini

Hopeadelfiini

If you plan on being anything less than you are capable of being, you will propably be unhappy all the days of your life

Selaa blogimerkintöjä

Vähä siistiä!Torstai 29.07.2010 17:05

Löysin Tiedon portaat-kirjasarjaan kuuluvia kirjoja kirppikseltä, luettiin niitä sikana pikkusena mummulassa! :) Niissä kerrotaan eri tieteenaloista esim fysiologiasta, antiikin kirjallisuudesta, Suomen historiasta, kemiasta, fysiikasta, geologiasta ja kaikesta mahollisesta! :) Ne on vähä niiku oppikursseja niihin aloihin ^_^ Sit ku lukee ne kaikki ni tietää vähä perusteista monesta tieteen alasta >8) voisin jatkaa siitä mihin pikkusena jäin xD Jeminaki oli joku päivä sitte löytäny tohon kuuluvan kirjan jossa on biologiasta ja kasvitieteestä 8)

Kissavauvan seikkailut :) <3Tiistai 27.07.2010 18:58

Oon kaverilla ja täällä on 12 viikkonen kissavauva! <3 TOSI söpö :) ihan innoissaan leikkii ja hyppii täällä ^_^ Sit ku pelaa koneella ni tulee ihan ton näytön eteen etten varmasti nää mitään ja yrittää pyydystää tota hiiren kursoria x) Ja sit ihmettelee ku ei saa kiinni sitä ja kokeilee välillä näytön takaa (littee näyttö) et oisko se siellä :D <3

Seikkailutaitojen hiomista! :)Perjantai 23.07.2010 02:26

Ollaan opeteltu vähän erätaitoja, esim miten tehään suoja metässä, miten löytää vettä tai ruokaa tai tehään köyttä ynm! :) Se on kivvaa, ei olla kyl keretty vielä käytännössä kokeileen niitä juttuja muuta ku et tehtiin nokkosen kuiduista köyttä vähän >8) Sit on kiva ku ei tarvi vaikka mitään telttaa ees mukaan ku voi vaan mennä mehtään ja tehä jonku pesän ja nukkua siellä ^_^ Ja sit joskus ku on tosi hyvä noissa jutuissa ni tuntuu et ois aina kotona ku menee luontoon ku tuntee miten se toimii ja miten toimia siellä, niiku oman kodinki tuntee :)


Kokkokallio :) <3

Oltiin mehtässä yötä teltassa :)Keskiviikko 21.07.2010 14:13

Jessen kanssa ^__^ kerettiin lähtee kyl vasta joskus yheltätoista illalla, haha :D sit oli kiva pimeessä seikkailla ja pystyttää telttaa >8) en nähny kummituksia :) mut lepakko meni! =) Ja ku siellä asuu korppi eli semmone jätti-iso lintu ni olin kuulevinani aamulla sen ääntä mut saatto olla joku muuki 8)

Seikkailulla muttei eksyksissä >8)Maanantai 19.07.2010 21:45

No okei, oltiin vähä eksyksissäki =D Ku mun piti viedä verokortti ex-työpaikkaan ni lähettiin Jessen kans pyöräileen, olin sit IHAN varma et yks tie vie sinne oikotietä vaikken ollukaan sieltä ennen menny :D No lähin sit opastaan Jessee et tästä tien yli! Ahaa joo, nyt tänne eteenpäin ja sit alko kyl epäilys tulla mieleen ku ei näyttäny yhtään keskustalta se alue :D

Sit kyl piti myöntää et ehkä olin menny vähän vikapaikkaan x) mut siinä oli kirpputori ni käytiin siellä ja löysin kivan taulun! :) Ehkä ohjasin intuitiolla itteni sinne kirpparille! >8) eli en ollukaan eksyksissä x)

Sit lähettiin Jessen opastuksella takas sieltä ja olin monesti menossa väärään suuntaan ja meinasin huutaa Jesselle et hei ei ainakaan nyt sinne suuntaan vaikka se paikka oliki sit siinä kulman takana, onneks ei menty sinne minne mä oisin ollu menossa :D

Sit käytiin jossaki kivassa kaupassa missä oli 70-vuotias mummu ja se näytti ihan joltaki korkeintaan 50 vuotiaalta :o se näki auroja ja kaikkee :)

Hauvavauvan pusu :)Torstai 15.07.2010 19:08

Hauvavauva anto tänään mulle pusun nassuun!:) se oli varmaan Kleinspitz <3<3 ja 5kk <3<3 ja tosi pörrönen :) <3 sen pitää käydä monesti uimassa ku on näin kuuma ja suihkussa ^___^ <3<3

Keksin et puun kanssa voi leikkiä ku heittää siihen pallon ni se pompauttaa sen takas 8)) ja kiven kanssa ^__^

Takas Jyviksessä :)Tiistai 13.07.2010 17:59

Olin reissussa Porvoossa ja oltiin Emäsalossa mökillä ^^ Sieltä meren rannalta löyty sikana pikkusimpukoita ja kaikkee jännää!! =) Siellä oli paljon eläimiä, esim peuroja ja kettuja mut ite en nähny yhtään =(( Vietiin peuralle ruisleipää metsään :) Oli kiva makoilla rannalla jonku ison kiven päällä ^^ siitä ois voinu vaikka muuttua merenneidoks ja lähtee sukelteleen :) Tossa kuvia aarteista joita löysin! =) sikasiistejä kiviäki :)

hööhh :'(Maanantai 05.07.2010 18:54

Toukan kotelo oli hävinny seinästä, nyt en nää mitä sieltä ois tullu :< Ois ollu kiva seurata =( Tai sit se oli joku superotus joka yhden yön aikana kuoriutu ja lähti lentoon 8) joku minilohikäärme :)

Oltiin tänään hauvojen uimarannalla! :) Siellä leikki SÖPÖJÄ hauvoja <3 ois tehny mieli mennä polskutteleen niitten kans :)

Toukasta tulee perhonen! :)Sunnuntai 04.07.2010 22:25

Tän kerrostalon seinässä ku menee ulos ni on toukka joka on koteloitumassa! :) eilen se vielä näytti toukalta mut yön aikana siihen oli ilmestyny kotelo! :o siitä tulee varmasti joku perhonen! :) kiva seurata sitä ^_^

Kavereita metsässä :)Sunnuntai 04.07.2010 01:38

Eilen ku olin metässä ni tosi paljon tuli kaskaita vai mitä olikaan mun kädelle! =) Annoin niiden siinä kulkee ja pistin takas puuhun ja sit tippu taas toinen ja koko ajan tuli uusia :D hassuja :) sit tänään näin neljä tai viis leppäkerttua samassa paikassa, mikä lienee tapaaminen niillä siinä ollu! :) JA sitte nähtiin linnunpesä jossa oli VAUVAlintuja! :)