IRC-Galleria

Hopeadelfiini

Hopeadelfiini

If you plan on being anything less than you are capable of being, you will propably be unhappy all the days of your life

Selaa blogimerkintöjä

http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtml/2009/11/999088/laaketeollisuus-houkuttelee-tutkijoita-tautitehtailuun

hmm voiko tässä enää linkittää mitään tänne :o no ton otsikko on "Lääketeollisuus houkuttelee tutkijoita tautitehtailuun"

Minä nauran auringolle :)Perjantai 26.11.2010 23:10

Minä nauran auringolle.

Sekin nauraa.

On tyhmää nauraa auringolle.

Isä ja äiti ja eno ja täti

eivät koskaan naura sille.

Sillä he ovat isoja ihmisiä.

Ja isot ihmiset ovat viisaita,.

Ja viisaat eivät näe mitään.

Viisaat eivät ymmärrä mitään.

Viisaat eivät yhtään tunne aurinkoa.

Mutta minä olen tyhmä

ja nauran auringolle.

Minä melkein luulen, aurinko,

että sinäkin olet tyhmä.Me nauramme viisaita, aurinko.

(Uuno Kailas)


Seikkailu tuottaa tulosta! :)Perjantai 19.11.2010 17:54

Päätin aamulla et jokainen päivä on seikkailu ja lähdin reippain mielin kouluun ja mietin et mitähä jänskää tänään tapahtuu! :) sit oli tosi kivaa koko ajan ja yritin olla siinä hetkessä myös mieleltäni enkä koko ajan miettis tulevaa tai muita juttuja ^^ yritin esim keskittyä kuuntelemaan ja muutenki aistimaan ympäristöä ja keskittyä hengitykseen ja jos tuli jotaki "turhia" ajatuksia ni annoin niiden vaan mennä läpi enkä kiinnittyny niihin :)

sitten ku tulin koulusta ni päätin mennä kaupassa käymään ku en aatellu et ois kiire päästä äkkiä kotiin :) Meinasin mennä Cittariin ku käyn yleensä siellä (siellä on eläinkauppa samassa ja SÖPÖJÄ pupuja) mut sit tuliki mieleen et voisin vähä seikkailla ja poiketa kaavoista ja käydäki Prismassa! :) Siellä varmaan vois jotaki jänskää tapahtua, ja sit tapahtuki! :)

Ollaan Jeminan kanssa viikko odotettu et saatais pleikkariin värit, tarvitaan siihen yks johto jonka yks tyyppi pisti maanantai-iltana postiin eikä sitä ollu vielä tullu ni aateltiin et posti on hukannu sen. Sitten ku olin Prismassa ni Jemina kysy et kattoo onko siellä sitä johtoa (oltais haluttu viikonlopuks se ku sen jälkeen pitää taas alkaa lukeen kokeisiin ynm). Ei ollu,ku sitä ei enää valmisteta eikä myydä ainakaan erikseen :( MUT myyjä sanoki et se voi hakee takahuoneesta sen ja myydä mulle muutamalla eurolla! :) olin et oho, jee! :)

Eli jos en ois seikkaillu ni en ois löytäny sitä johtoo ^^ mutta kun menin kotiin ni postilaatikoon oliki tullu se johto, haha :D eli nyt on kaksinverroin johtoja viikon odottelun jälkeen x)

TOSI kiva aikidoleiri! :)Lauantai 23.10.2010 16:10

Vähä tuolla on siistiä! :) Tosi kivoja tyyppejä ja se opettaja selitti vaikka ku vääntää toisen kädestä ni pitää kuvitella et sen toisen käsi ois oma käsi et tekee sille toiselle niiku tekis itelle eli ei yritä vahingoittaa tai vaikka väkisin vääntää :) Ja sit se selitti ki-energiastaki ^__^ Puoli viideltä taas alkaa! :) jjeeee :) Aikidossa kuluu aika aina _sekunnissa_! ^_^ ja löysin taas siistin lehden, semmone punakeltaoranssi ja melkeen pyöree! :)

Sydänlehti! :)Perjantai 22.10.2010 21:33

Olin koko päivän tehny sydänchakrameditaatioharjoituksia ja sit menin tallusteleen ulos ja tein samalla sitä ni sitte löysin sydämen muotoisen lehden!! :) TOSI siisti!! :) vähä olin innoissani :) just sydämen muotoinen! oiski vielä ollu punainen :D en oo ennen nähny tommosta! :) ja toi on vielä koivun lehti ni vähä jännä :)

Tänneki tiedoks :)Torstai 14.10.2010 17:56

Et sain vihdoin kännyn, en ollukaan ku jonku kolme viikkoo ilman x) mut suurin osa numeroista jäi tieteski vanhaan kännyyn ni pistäkää numeroita tuleen :) pistin fb:ssä tai tekstarilla viestejä niille joiden numero on jääny talteen siihen ni ei tarvi turhaan lähettää :)

Jos joku haluu vippiä ni sanokaa :)Keskiviikko 06.10.2010 23:04

ku oli joku ilmotus et pystyy antaan toiselle vippiä täällä :)

Aikidossa oli siistiä!! :)Keskiviikko 06.10.2010 13:27

Oon ainaki pari vuotta jo oottanu et pääsisin harjottaan sitä ja nyt vihdoin pääsin!! :) Siinä on mun mielestä melkeinpä paras filosofia mitä taistelulajeissa on:

"The Way of the Warrior has been misunderstood. It is not a means to kill and destroy others. Those who seek to compete and better one another are making a terrible mistake. To smash, injure, or destroy is the worst thing a human being can do. The real Way of a Warrior is to prevent such slaughter - it is the Art of Peace, the power of love" -Morihei Ueshiba

Ja sit siinä on periaatteena victory over self rather than victory over others :) Tosin ei varmaan länsimaissa niinkään korosteta tota henkistä puolta tossa lajissa mut voiha sitä ite korostaa itelleen ^^ Pääsen harjoittaan kehoa ja mieltä! :)

Morihei Ueshiba <3 (lajin perustaja)

Jos ongelman ratkaisu aiheuttaa rahallista tappiota jollekin tai siitä ei saa mitään rahaa koska se on esimerkiksi ilmaista tai halpaa (esim aurinko-ja tuulivoima), sitä ei haluta ratkaista tai ottaa laajasti käyttöön.

"Big pharma can't allow cancer or any other disease to be cured because they will lose their business of drugs"


ratkaisu: resurssipohjainen talousjärjestelmä :)

www.zeitgeist.fi

http://www.thevenusproject.com/