IRC-Galleria

Hra_Benz

Hra_Benz

Rating:AWESOME!

Kokki, varas, vaimo ja rakastaja!Maanantai 11.07.2011 01:32

Nonni... nyt sitä sitten mentiiki.
Porukat tuli sitten käymää mummolaa(''Sweet, saan fiksuu seuraa!'') ja tottakai kummatki päätti nalkuttaa mulle autokoulusta(''sweet, vois vittuuksissaa harkita itsarii!'') eivätkä ottaneet kuuleviin korviinsa että ''Mä en todellakaan ite tätä ajokorttia halua, en tuu tekee sillä mitää vittu moneen vuoteen, oon maininnu etten halua opiskella sitä täällä ja kaiken lisäks jos mun pitää kiristää tätä opiskelu tahtia täällä mun elämä täälä muuttuu vittumaisesta helvetiksi.'' ''Itelles sinä tällä hallaa teet!''
Ja sitten yritin selittää oman suunnitelman miten kerta Ukki(autokoulu-opettaja) jää lomalle tän kuun puoles välissä, vetäisin kaikki kaupunki ajot pois alta ja vetäisin se teoria kokeen just päivää ennen ukin loman alkua. Näin pystyisin melko hiljakseltaan lukea teoria kokeeseen, mulla jäis aikaa johonki muuhunkin ETTÄ mulla olis syy tulla tänne myös loppu lomasta ajaa inssi.
Ja kun alotin selittämisen, meikän porukat keskeytti sen heti ja sanoivat että teet teoriakokeen ensi viikolla.
Nyt kun on saanu kuulla melkein koko suvun vittuilua, joutunu rämpii sukutilan(henkilö kohtainen pää helvettini) metikössä istuttamassa puista(about 4h ja 70e sain. Ja mun porukat anto oman osansa mulle ja se on silti 70e... TEE TYÖTÄ JOLLA ON TARKOITUS) jonka maasto oli just sopivan perseestä(kaadettuja puita, soita, vitusti isoja verenimiöitä ja koko aika sielä olin naama turvallaan ja keho täynnä haavoja(no eipähä tarvi ite viilleellä itteeni kun voin vaan mennä pusikkoo kävelyllä), tää vitun koht 1 ja puolen kuukauden asuminen keskellä pohjois karjalaista mettää jonka lähin ''miitti'' piste on huoltoasema about tunnin tarpomisen päässä, ilman meikäläisen ikästä seuraa JA VITUN vähän harraste mahollisuuksia(bassoki varmaa jää kun pitää opiskella!) ja kaikki se muu paska mitä mulle on tätä ennen tapahtunut sai mut miettimään, tuunkohan mä sittenkää elää vanhaks?
Mummo äske heitti ennenku se meni nukkumaa että ei kannata valvoo pitkää tai muuten saa diabeteksen(wtf? onks tää joku samanllainen juttu ku et runkkaamises menettää näkönsä?) aikamiehenä... teki vähä mieli sanoo että ei oo murhetta!

Miten vihaankaan puhetta sanoja, vihaankaan kirjoittamista
Kävelen vain kehää tyhjässä talossani
Ajatukset pelkkiä houreita, toiveet kuin aamuinen seitti
Koko elämän aika tuhkaa ja sumua
Cmx-Melankolia

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.