IRC-Galleria

Huhupuhe

Huhupuhe

mulla menee lujempaa kuin kukaan teistä arvaakaan

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Angstiviesti osa 896786Keskiviikko 04.02.2009 01:04

Mä oon kyllästynyt siihen, etten osaa luoda ystävyyssuhteita. Riippuen mikä lasketaan ystäväksi, mulla on reippaasti alle kymmenen hyvää ystävää, joista yhdellekään en varmaan koskaan kertoisi kaikkea itsestäni. Oon ajatellut aina, että mä oon ulospäinsuuntautunut ihminen ja annan itsestäni paljon, mut oikeastaan... ei se voi pitää kokonaan paikkaansa koska miksi vitussa mä en ikinä saa ystäviä tai kavereita? Kukaan ei ymmärrä mua, mut miten voiskaan ymmärtää, kun en saa kerrottua mitään tai pyydettyä apua kuten haluaisin? Mä ihan tosissani yritän, mut en vaan osaa. Evo. ;<

Voisin luetella tähän helposti jotain 50+ ihmistä/entistä kaveriani tai ystävääni/hyvänpäiväntuttua tms., jotka olen tuntenut kauan ennen kuin joku muu kaverini, ja nykyään nämä ovat 548967 kertaa parempia kavereita toisilleen kuin minä tulen ehkä koskaan olemaan kenellekään. Musta tuntuu että olen työntänyt ne ihmiset pois luotani kun ne ei eivät haluakaan viettää enää / niin paljon aikaa mun kanssa kuin aluksi oletin. It really breaks me down. Sattuu ihan vitusti.
Olen ihan älyttömän kateellinen kaikille teille joilla on paljon kavereita ja ystäviä ja näette päivittäin koko ajan jotain teille rakkaita ihmisiä tai tekstailette ja soittelette ihan koko ajan. Mä oon nähnyt viikon sisään Eltsun, Aksun ja Jonnen, ymm, en varmaan muita? Nii, no Irinan ja muut harkkalaiset viime keskiviikkona, mut siellä on olo vielä ulkopuolinen koska liityin vasta sinne takas mukaan enkä tunne sieltä kunnolla muita kun Irskun.. Mä en ymmärrä miksen osaa pitää yhteyttä eivätkä mun kaverit pidä yhteyttä muhun.

Joistakin ihmisistä on älyttömän vaikea saada selville, että haluatteko oikeasti olla kavereita tai ystäviä, vai olenko ihan samantekevä? Sitten nolaan itseni yrittämällä pitää yhteyttä kun se toinen ajatteleekin et "mitä toi vieläkin tekstailee/käy mun kuvissa/moikkailee kaupungilla".

Olenko mä jotenkin pelottava tai luotaantyöntävä, vai minkä vitun takia ette yritä tutustua muhun paremmin?

Tää viesti vaikuttaa kauheen vihaselta ja syyttävältä, mutta en tarkoittanut sitä niin. Suurin vika lienee ihan selkeästi minussa. Teistä aika monella on paljon onnellisempi ja parempi elämä kuin mulla, ainakin päällepäin. Mä oon ollut masentunut vuodesta 2002 enkä usko että paranen koskaan kunnolla. Kyllä, minä yritän tehdä asioille jotain. Se ei vaan ehkä näy ulospäin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.