IRC-Galleria

Huhupuhe

Huhupuhe

mulla menee lujempaa kuin kukaan teistä arvaakaan

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Ömm.Lauantai 21.02.2009 04:24

Mun mielestä ilta meni näin.
Lähdettiin Eltsun kanssa viideltä Espoosta, mentiin Pasilaan, nähtiin Monica, lähdettiin Kannelmäkeen Renen bileisiin. Olimme juomapeliä keittiössä ja venattiin loppuja porukoita. Sen jälkeen istuttiin hetki olohuoneessa ja pussailtiin vähän. Sitten menimme Renen mutsin huoneeseen koska halusimme puhua kahdestaan tai muuten vaan pienemmällä porukalla chillaa. Sit kysyin Reneltä et onks vaakaa, hän sanoi että on ja toi meille vaa'an. Mittasin oman painoni ja Eltsu omansa. Sit siel kävi välil Laura, Eeva, Veikko yms... eikä me missään vaiheessa mitään mouhottu, kaikki oli mun käsittääkseni enemmän ku hyvin. Mut sitte loppujen lopuksi me niiden muitten mielestä angstattiin?! Olisitte tullu sanoo meille, et tulkaa istuu meiän kans tonne täpötäyteen keittiöön ja yrittää kuullakin jotain.
Sit kun Veikko oli tullu sanoo mulle ja Eltsulle, et "nää on kotibileet" ja että "kotibileisiin kuuluu meteli" yms tommosta... öööö, mä oon ollut varmaan kymmenen kertaa enemmän kotibileissä ku se ja mun mielest meteli ei tee hyviä bileitä, vaan hyvä ilmapiiri... niin sit oltiin Eltsun kans sillee, et okei jos haluut meiän painuu vittuun (niinku se sano) niin me lähettiin sitte. Ei me mouhottu, eikä mitään, ajateltiin vaan käydä siinä ulkona et voi kuulla omia ajatuksia siltä meteliltä. Ajateltiin siinä et ei nyt oikeesti lähetä lopullisesti. Musiikki oli kovemmalla kun Ale Pubin pissispuolella, mut mä olisin sitä kestänyt jos meille ei olis vittuiltu. Ei me tiedetty et ihmiset ei diggaa siitä et istutaan eri huoneessa kun suurin osa porukasta?! Noh kun oltiin astuttu ulos ovesta niin Rene huus että "NE LÄHTI" ja 10-13 ihmistä taputti sille. Oltiin et jes, no nyt ei mennä takas kun kaikki haluu meiän menevän pois.

Sit alko kauhee faitti siin rappukäytävässä kun haluttiin vaan kysyy et mikä toi taputtaminen oli ja et miks Rene haluu meiän lähtevän. Mä loukkaannuin tosi pahasti siin vaihees ku se sano et sille on ihan sama et lähetääks me vai ei. Jos ei kiinnosta niin mitä vittua se kutsuu meit bileisiinsä?!

Sit muutama niist sano et "tulkaa nyt takas ei me teit vihata"... Sit mentiin takas ja alettiin juomapeliä joittenkin kans, ja sit jossain vaiheessa katoin randomilla taakseni ja näin että kappas siinä on poliisi. Olin jo nätisti sanonut ihmisille, että kytät voi tulla jos on liikaa meteliä, mutta vastaus kuului: "ei tänne ole ennenkään tullut kytät". No ei kai jos ei ennen ole pidetty bileitä...

Veikko sano mulle, että joka kerta valitan jostakin. Ömm, oikeestaan kaikki on läppää mitä wineen. Yhtä huonoa läppää ku se et se haluaa hakata meiät. Jos kysyy pienemmälle musaa, niin voi sanoo et "VITTU NÄÄ ON RENEN BILEET EI KUULU SULLE!" tai et, okei, pistämme vähän pienemmälle. Et se on niinkun kauheeta valittamista jos kiltisti kysymme et voiko pistää pienemmälle.. tai jos meen kolme kertaa pistää HIEMAN pienemmälle ja 2 min sen jälkeen pistetään mielenosotuksellisesti viis kertaa kovemmalle. Ja se on angstaamista, jos ollaan Eltsun ja parin muun kanssa jossain eri huoneessa?! Vittu jos haluutte meiät toiseen huoneeseen niin tulkaa ihmeessä sanomaan!

Ja toi paskanjauhaminen loppu nyt. Mä sentään sanon teille suoraan, toisin kuin te. Mä en puhu teist seläntakana paskaa, toisin kuin tosi moni teistä.

Ja nyt kun luitte tän, vastatkaa jotain. En mä ole vihainen, haluan vain puhua suoraan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.