IRC-Galleria

Huhupuhe

Huhupuhe

mulla menee lujempaa kuin kukaan teistä arvaakaan

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Blogi

- Vanhemmat »

Kiitti vaan vitusti elämästäLauantai 18.03.2006 21:58

Juuh.
Olinpa sitten eilen Nosturissa. Aksuhan täytti nuo huimat 18 vee ja pitihän se Velcra nähdä... mutta, kuinkas kävikään...
2100 aukes ovet..
2215 alotti April... (vitsi sil oli muuten hyvännäkönen toinen kitaristi<3!)
2300 sit Killpretty :) (se oli ihan jees)
ja 0000 Velcra. Sit alkoi raivokas tunkeilu. Mä pidin pintani enkä päästäny ketään idioottia viemään mun eturivin paikkaa, jota olin uskollisesti siinä pitänyt alusta asti. Mikä vittu ihmisillä on kun ei voi ymmärtää että pitää tulla aikasin varaamaan paikka jos haluaa eturiviin!? Ei oo reilua pilata muiden keikkailoa ja etuilla!

No, tokana biisinä tuli Water is getting high... <3 Yritin kovasti olla keikassa mukana, mutta kaikki voimavarat meni sen huolehtiessa ettei mun paikkaa viedä ja ettei vieressäni olevaa pienempää poikaa mukiloida hengiltä.. no, jossain siinä ehkä neljännen biisin aikana alkoi tulla oikeen kunnolla iskuja päähän ja selkään ja olkapäihin ja muutenkin raiskaamista takaapäin... Tuli sitten yks oikein kunnon lyönti takaraivoon ja minä pökerryin ja kaaduin sinne ihmisten jalkoihin. Heräsin kun Aksu repi mut sieltä ylös ja vei kauemmas. Olin siis ollut eturivissä koko tän illan ajan. Kamat jäi sinne lavan eteen, mut onneks niitä ei sit oltu pöllitty kun keikan jälkeen hain ne sieltä.

Siispä kivat niille vitun kaistapäille jotka pilas mun koko illan, päänsärky jatkuu yhä. Kiitos ihan sairaasti :/ toivottavasti edes jollekin muulle jäi keikasta hyvä mieli.
Oon ennenkin kokenut tämänkaltaista tönimistä, varsinkin Nosturissa hevikeikoilla, mutta koskaan ei oo päähän hakattu tolleen ja ahdisteltu ja oltu noin epäkohteliaita.

MuistojaTiistai 07.02.2006 20:56

Jos luet tätä, jos silmäsi liikkuvat juuri tällä hetkellä näiden sanojen yli, ole kiltti ja kirjoita kommentti, jossa on muisto sinusta ja minusta, vaikka emme edes puhuisi usein. Se voi olla ihan mitä tahansa haluat - hyvää tai huonoa. Kun olet tehnyt tämän, laita tämä omaan päiväkirjaasi ja ylläty (tai kauhistu) siitä, mitä ihmiset muistavatkaan sinusta.

Älä kopioi, jos et ensin kirjoita minulle.
- Vanhemmat »