IRC-Galleria

Epäilen, että oon emo : s : DMaanantai 07.01.2008 22:59

Emo (sanoista emotional tai emotive tai peruna) on keskikokoinen, yleisesti Amerikan mantereella tavattava nisäkäs, joka on enimmäkseen kasvissyöjä ja luetaan haittaeläimeksi sen pitämän rasittavan vinkuvan ääntelyn ja pahan hajun takia. Gootit suosivat niitä lemmikkeinä helpon kesyyntyvyyden, halvan pitämisen, niiden koko iän kestävän leimaantumisvaiheen ja epätavallisuuden vuoksi. Mutta osa gooteista saattaa silkan seuralemmikkinä pitämisen sijasta jopa syödä lajin yksilöitä.

HISTORIAA:
Ensimmäiset emot ilmestyivät katukuvaan vuonna 1996 eikä niitä ole sieltä saatu pois edes denaturoidulla pirtulla, saati rotanmyrkyssä pyöritellyillä makkaranpaloilla.

TRIVIAA:
Eräissä kulttuureissa emoa pidetään synonyymina homolle, mutta kuten kaikki ihmiset tietävät, eivät ne mitään ihmisiä ole. Tosin emojen kiima-aikana urospuoliset emot saattavat suudella toisiaan kiinnittääkseen naaraspuolisten emojen huomion.

MUSIIKKI:
Emot kuuntelevat hirveää ininää. Kuitenkin usein emojen suosima musiikki kuulostaa lähinnä siltä kuin mies synnyttäisi. Sanoitukset ovat erittäin masentavia, kuitenkin hyvinkin syvällisiä, kuten "KILL KILL!!!!1" "DIE!" "I LOVED YOU!!!!!" sekä "RAAAAAAWWWWWWRRRRRrrr!" Emot kuuntelevat myöskin teinipunkkia, kuten esim. Fall Out Boyta tai My Chemical Romancea selvitäkseen kaikista syömishäiriöistään, koska kun he näkevät bändin lihavan laulajan, he unohtavat viiltelyn taas hetkeksi. Emobändit ovat tavallisesti surkeita ja lahjattomia. Kun emobändi työstää levyään studiossa ääni parannetaan, joten emobändit soittavat keikkansa joko playbackinä (esim. Tokio Hotel Elämä lapselle -konsertissa) tai päin persettä. Emobändit tunnista rockbändeistä juuri siitä, että emobändit eivät osaa soittaa livenä.

MISTÄ EMON SITTEN TUNNISTAA?
-Hapsottava musta kuontalo, joka peittää toisen silmän.
-Mustat, paskaiset Converse All Starit
-Liian pieni, haiseva tai likainen bändipaita, joka on ostettu joskus ala-asteen viidennellä.
-Liituraita- tai pillifarkut
-"Persoonallinen" palestiinahuivi
-Eyeliner, joka on monesti valunut kyynelten mukana poskille.
-Viiltojäljet ranteissa
-Puhuvat käsittämätöntä fanikieltä ("Arvaa mitä siis oh my Gerard tänään on enää kaksikymmentäyksi päivää kun Jared Leton veljen rumpukapula täyttää neljäkymmentäseitsemän päivää!")
-Selittävät aina kuinka heitä ei ymmärretä
-...ja joissain tapauksissa kuinka haluavat tehdä emojen rituaali-itsemurhan.

99,7% emoista on rumia. Niin rumia, että näet seuraavat kuusi vuotta painajaisia kyseisen emon naamasta, siitä päivästä kun olet sellaisen nähnyt. Suurin osa näistä on MCR-emoja ja tietyissä tapauksessa anarkistihomoja ja -lesboja, jotka pyrkivät aiheuttamaan mahdollisimman paljon vitutusta käytöksellään. Emojen vanhemman, sukulaisen tai muuten emon kanssa välittömään läheisyyteen joutuvan henkilön täytyy muistaa, että aggressiivisella käytöksellään hän yrittää vaan kompensoida itsetunnon puutettaan ja lihavuuttaan. Maailma kohteleekin emoja epäreilulla kädellä.

TUNNETUIMPIA EMOBÄNDEJÄ:
-30 Seconds To Mars
-Fall Out Boy
-For Her Icon
-From First to Last
-Good Charlotte
-Hawthorne Heights
-My Chemical Romance
-The Used
-Tokio Hotel
-Panic! At The Disco
-Disco Ensemble

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.