IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Humppakummitus

Humppakummitus

Julius Keinänen

voe tokkiinsaMaanantai 08.05.2006 22:01

kylläpäs tänne tuleekin usein kirjoiteltua. ehkä minulla ei ole mitään asiaa. kuuntelen yksin hiljaisuutta. on armeijasskin toisinaan ihan kivaa. silloin kun on rauhallista, kaikki on selkeää. voi mennä rötväämään tai lähtä salille tai jos oikein irrottelee ja menee sodeen limpparille.
kirjoittelin taas tekstiviestejä, joita en lähetä. se on aika kivaa. kirjoittaa mitä haluaisi sanoa jos voisi aina ja kaikkialla puhua vaan suoraan ja rehellisesti. mutta seuraukset toisinaan voi olla huonot, joten en niitä lähetä. kirjoitan jotain 5 viestin mittaisia juttuja ja poistan ne. osa niistä on lähinnä vain omaa olotilaa tai ikävää, sanoiksi puettuna, joita ei ole edes tarkoitus lähettää. Luulisin, että jos ei olis minkäänlaista omaa siviili eläämää, täällä olis tosi helppo olla. mutta nyt keljuttaa, kun ois niinpaljon muutakin tekemistä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.