IRC-Galleria

Humppakummitus

Humppakummitus

Julius Keinänen

täällä taasPerjantai 04.08.2006 01:17

ajattelin nyt luppoaikana kirjoitella jotain tännekkin... :) en mie vaan jaksa kirjottaa kovin usein. laiska minä. vaan eihän siinä. jotain joka kuukaus :)

juttelin tänään yhen nimeltämainitsemattoman tytön kanssa netissä. "tutustuin" häneen ilosaarirock:n viimeisenä iltana tai pikemminkin aamuyöstä. Olin tuolloin tuhannen humalassa (tai kornetti Saarisen sanoin, sillä ei ollut humalan kanssa mitään tekemistä, olin kännissä kuin ankka) ja yllättäen en ollu kovin vakuuttava. paitsi ärsyttämään, siinä minä olen hyvä :) sit tänään jutustelin sen kanssa ihan puutaheinää, mutta selvinpäin, ja se oli yllättävän kivaa. Hän tuntuikin olevan aika symppis tyyppi. tykkää eläimistä(erikoinen piirre tytössä ;), luonnossa liikkumisesta, ei polta, eikä juo. (Alkoholia siis. Ihan hyvä niin, humalaisia nuoria on jo riittävästi.) Ja siis jos joku tätä lukee ja vielä jos joku ajattelee jotain ihastumiseen liittyvää, niin hakoteillä olette. mutta oli siis kiva jutella. :)

mitähän muuta... töitä olen paiskinut kohtuullisen paljon jotta sais vuokran maksettua. loma jäi tänä kesänä hieman lyhyeksi, mut pitää koittaa sit ens kesänä, kuhan se sieltä sitten joskus tulee. Helsinki on ihan jees paikka, mut välillä kaipaa kyllä vanhoja kamuja ja kotia. kyllä se vaan niin on että tämä paikka on kämppä tai luukku tms. ja koti on koti ja se sijaitsee hirviniemessä höytiäisen järvenrannalla.

Vaeltamaan tekis mieli. lappiin eritoten. jos ois enempi rahaa niin lähtisin samantien. Kauniit maisemat saariselällä, horisonttiin johtava polku, tunturit, lapin erämaa ja luirojärven ranta. matkalla vois käydä ihastelemassa paratiisigurua. Mut jos ei lappiin pääse niin ehkä syksymmällä edes jonnekkin muualle. pois kaupungista. Takaisin luontoon.

Uusin Dragonball ilmestyy huomenna, Jee!

Ajattelin erota tehystä. millonkohan senkin sais aikaseks. hassua, kun vasta viikkositten soitin ja varmistin että jäsenyys on voimassa, ja nyt harkitsen, josko sieltä lähtis kävelemään. siltä varalta että joku lukeekin näitä, en sano mikä mieleni muutti (siinä teille vitun kielikellot ja kyylät)

no joo... jokohan tossa ois ajatuksen harhailua taas joksikin aikaa... vaan ROCKY on ens kesänä taas vesillä. sehän tarkottaa että pääsee taas purjehtimaan. jipijajee. niin ja Ju-jutsu alkaa taas kohta. kaikkea kivaa tiedossa siis. vaan juu, nyt menen jääkaapille ja otan pizzan ja olusen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.