IRC-Galleria

sade tuliTorstai 17.08.2006 09:30

Satepisara tipahti kädelleni
ja katseeni käännettyäni
olit siinä, tyhjästä ilmestyen
hävisit saman tien tyhjyyteen
tyhjyyteesi, johon minä kuuluin hetken
Sade puhdisti
ilman
mutta sydämeni jäi kylmäksi
kuka sen puhdistaisi
kääntäisi auringonkukan aurinkoon päin
tuulisi hellästi kuin suvituuli korvaani
veisi minut
minut
sinne, missä ei sadetta odoteta
missä kukat kääntyvät aurinkoon

Päätin sitten aloittaa tuollaisella pienellä runolla tällä kertaa. Huomaatteko, en aloittanut "Rakas Päiväkirja". Mietin hetken, pitäisiköhän minun korjata aloitus siten, että tämäkin teksti alkaisi noilla sanoilla. Päätin, että jätän kuitenkin tämän toistaiseksi näin.

Yöt ovat pitkiä ja kun ei oikein ole mitään tekemistä, on helppo haaveilla ja miettiä kaikesta tulevasta. Olisikohan siellä joku muukin haaveillut samoista asioista kuin minä? Joku sielunveli tuntee tuulenvireen ihollaan, ja saa tunteen, että hänet on kuultu. Minulle sattuu tuollaista, eli siis tunnen joskus, että joku ymmärtää minua täydellisesti, ja minä häntä. Ehkä jossain on joku, joka ymmärtääkin. Ymmärtääköhän kukaan, miten täydellisen idiootiksi voi tuntea itsensä, kun ei osaa tehdä eikä toimia, kun pitäisi. Tai ei tiedä, milloin pitäisi toimia. Avuton en ole muuten, kuin ihmissuhteissa, jotka ovat muutakin kuin ystävyyttä. Mikä on liian nopeaa, mikä liian hidasta? Jos osaisin lukea ajatuksia, ei näitäkään ongelmia todennäköisesti olisi. Mutta koska en vielä tätä taitoa ole oppinut, tyydyn huokaisemaan merkityksellisesti ja vatvomaan.

Eurodance pelastaa minut välillä elämältä. Beatti saa aina paremmalle tuulelle. Elämältä pelastaminen... kulunut lause ja ilmaisu. Minä toivon, että prinssi rohkea tulee ja pelastaa minut elämältä, kantaa minut kotiinsa ja tämän lauseen loppu on sensuroitu. Prinssi rohkea saa luvan halata ja suudella. Minä taidan olla aika pahasti romantikko. Mutta se prinssi rohkea saisi kyllä luvan ilmaantua. Jos muuten luet tätä, alapa tulla, hop hop.

Miksikähän minulla tekee mieli Garageen? Ei voi olla päättömämpää mielihalua juuri nyt. Teinien örvellystä katsomaan. Itsehän örvellän äärimmäisen harvoin. Merkityksellistä, jotain tärkeää. Pitää tehdä tärkeitä asioita, upeita asioita. Mutta se, mikä minulle voi olla tärkeää, ... no joo. En keksi mitään järkevää lopetusta edelliseen lauseeseen.

Rakas Päiväkirja, toivon, että en olisi ihastunut. Please poista, delete, remove, undo, uncry these tears. Please.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.