IRC-Galleria

Rakas Päiväkirja,

tulin tuossa miettineeksi, että pikkuveljeni Tatu aloitti koulunsa tänä syksynä. Mitä ihmettä? Vastahan minä olin hänen ristiäisissään. Olenko tullut vanhaksi? Muistan ristiäiset vielä kuin eilisen. Seitsemän vuotta, ja mitä muka olen tehnyt sillä välillä? Deja vu, olenkohan kertonut tästä jo aikaisemminkin?

Tänään minut on kutsuttu erään kaverini kotipippaloihin. Eilen kävin Onnelassa, ja join peräti kaksi tuoppia Crowmoor-siideriä kahden tunnin aikana. Tämä on varmaan ryyppäämättömyysennätykseni. Tänään en varmaan pyri yhtä puhtaaseen suoritukseen, mutta örvelöitä en aio siltikään vetää. Pitää ottaa huomioon, että huomenna minun täytyy olla rakkaan järjestömme bileissä soittamassa levyjä, tosin vain tunnin verran, mutta siltikin.

Piru vie, passini vanhentui 5.10. Saapa nähdä, kuinka moni taho valittaa nyt siitäkin, kun yrittää joko sisään ravintolaan tai ostaa jotain K18-tuotteita. Uuden passin tilaaminen on listalla, kun senkin jaksaisi tehdä joskus.

Nukuin taas ilmeisesti huonosti, sillä minua väsyttää. Outoa. Nukuin kuitenkin kai seitsemän tuntia. Pitänee keittää espressoa. Kohta olen tosin menossa saunaan kämppikseni kanssa.
Tällä viikolla en ole paljoa jaksanut koulussa nokkaani näyttää. Toisin sanoen: en ollenkaan. En sitten yhtään tippaa. Ei nappaa. Pitäis varmaan napata.

Nälkäkin olisi. Eipä silti jaksa tehdä mitään ruokaa tai sellaista.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.