IRC-Galleria

Ihana lauantainiSunnuntai 06.11.2005 02:27

Rakas päiväkirja, rakkaat kanssaihmiseni ja muutkin, jotka tätä vaivautuvat lukemaan. That's why we never... tai no, ainakin minun tapauksessani voisi lyhyesti todeta niinkin, että kylläpäs joo tullaan. Jos se siis minusta riippuu.

Aloituskappaleeni oli tarkoituksella pas.. huono ja käsittämätön. Yritän välttää kirosanojen käyttöä, sillä tätä tekstiä voivat lukea myös monet alaikäiset. Sinänsä en tiedä, onko sillä kovinkaan paljoa merkitystä, mutta kuitenkin. Tämä päivä on mennyt ihan hauskasti: eilisen Onnelan avajais-baari-illan myötä nukkumiseni venyi iltakuuteen ja sen jälkeen heräsin täysin ilman krapulaa pirteänä peipposena, tai no peipposena. Sitten kuulinkin, kuinka kämppikseni availi ovea, ja kuulin myös erään jätkän tulevan käymään kylässä.

Ostin sixpackin lähikaupasta ja sitä siemaillessani sain idean. Pelaisimme blackjackia. Ensin pelasimme sitä ihan noin vaan, kunnes keksimme siitä juomapeli-idean. Jos häviää, pitää juoda. Ainoaksi hankaluudeksi muodostui se seikka, että koska minä toimin jakajana, en voinut juoda, koska häviämisen mitta jakajan ominaisuudessa olisi ollut kovin hankalaa määritellä. Sittemmin pelasin itsekin, samalla toimiessani jakajana. Kun olimme kyllästyneet juomapeliin (ja päihdyttyämme liikaa), keksimme että voisimmekin pelata ihan vain esimerkin vuoksi rahasta. Kävin kaivamassa erimaalaisia kolikoita varastoistani ja aloitimme. Pelasimme siihen asti, kunnes kämppikseni kaveri "räjäytti" pankin. Hauskaa toki oli.

Tässä mietin, että varmaan sitä voisi lähteä baariin, jos tänään ylipäätään aikoo. Ei tässä oikein enää miettimisaikaa paljoa ole. Join jo sixpackinkin. Toivottavasti kaikilla teilläkin on ollut oikein hauska lauantai-ilta. Minä sekoitan koko ajan tämän illan sunnuntaihin. Jo eilen sekoitin perjantain lauantaiksi, sillä torstai-iltana olin lähipubissa. Eivät kaikki opiskelijat ole juoppoja. Eivät eivät!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.