IRC-Galleria

Turha TorstaiTorstai 17.11.2005 11:12

Rakas päiväkirja, torstait ovat ihan turhia. Itse asiassa aiemmin ajattelin että vain sunnuntait ovat täysin turhia, mutta nyt olen kyllä torstaistakin samaa mieltä. Ei vain ole mitään tekemistä. Ja se, että herää puoli kahdeksalta tekemään ei-mitään on kyllä vähän paska juttu. Torstai ja perjantai ovat kouluvapaita päiviä. Jos ei aina jaksa lähteä baariinkaan, mitä ihmettä pitäisi tehdä? Pitäisikö tässä hommata Elämä? Mistä niitä Elämiä muuten saa? (Suomalainen Kirjakauppa ei nyt kuulu tähän, Woltaire.)

Eilen olikin sitten astetta hirveämpi koulupäivä. Heräilin ti-iltana siinä seitsemän maissa ja kahdeksalta aamulla menin kouluun. Ajattelin, että jaksaisin sitten valvoa iltaan asti, mutta mitäsitättua. Oli ihan pakko mennä neljän maissa iltapäivällä nukkumaan kun viimeinen matikantuntikin meni vähän silleen että polynomiesitykset alkoivat naurattamaan. Opettajaa ne ensin naurattivat, sitten minustakin alkoivat näyttää kovin hauskalta, ne polynomiesitykset siis. No anyway (huomatkaa, en kirjoittanut enivei), heräsin sitten yhdentoista maissa illalla mutta sain kuin sainkin unen päästä kiinni kahden maissa! Sitten heräsinkin puoli kahdeksalta ja tässä sitä nyt ollaan.

Toisaalta pitäisi käydä töissäkin mutka. Nyt sitten pitääkin mennä Limingantulliin asti, hrrr! Ulkona on kohtalaisen kylmää, kun on tottunut melkein kesälukemiin. No ehkä ei ihan, viitisen astetta olisi kesäksi kovin kylmä. Taas ne soittaa Røyksoppin Only this momentia. Ei siinä mitään, se øn hyvä biisi. Stay or forever go, play or you never know... tai jotain. Hieno biisi, kerta kaikkiaan!

Hoh, tossa tämän kirjoitusboksin alapuolella lukee "Näkyvyys". Hauskasti ilmaistu. Näkyvyys on hyvä, tämä teksti näkyy nimittäin kaikille.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.