IRC-Galleria

Kello kuudelta ylös ja suihkuun. Viimeiset varmistelut että kaikki on kasassa. Roskien vienti. Kaikki ok.
Kysyin vielä Giovannia (vuokranantajaa) soittamaan taksin, jonka jälkeen hän auttoi vielä laukun kanssa minut hissiin ja hyvästeli siinä viimeisen kerran.

Taksikuski odottelikin jo ulkona ja auttoi laukun kanssa. Sitten mentiin lentokentälle, jossa tytöt jo odottivatkin.
Lähtöselvityksen ja "pienten" lisäkilomaksujen jälkeen päästiin lähtemään. Kone nousi Firenzen kentältä ja laskeutui Zürichiin, jossa ehdimme vielä shoppailla viimeisiä tuliaisia ennen kuin nousimme Blue1:n koneeseen, joka oli lähdössä Helsinkiin päin. Oli oikein mukava kuulla pitkästä aikaa muidenkin ihmisten puhuvan suomea.

Zürichistä Helsinkiin n. kolme tuntia kestäneen lennon jälkeen saavuimmekin Helsinki-Vantaan lentokentälle, jossa meitä odoteltiinkin jo. Iskän kyydissä lähdettiin kohti Kouvolaa. Koukattiin Pukaron Paronilta hakemassa vielä vähän ruokaa illalle ja aamulle ja jatkettiin matkaa.

Kouvolassa kävin viemässä tuliaiset iskälle ja Sirulle, ja kerroin heille matkasta sekä näytin ottamiani kuvia. Sieltä sitten tänne kotiin, ja tässä sitä istutaan. Voisi olla nukkumaanmenoaika, melko väsyttävä päivä takana.

Sellainen reissu oli se. Vaikka on ihan mukava palata takaisin kotiin, olisin voinut olla vielä toiset kolme viikkoa Firenzessä. Erityisen ikimuistoisen matkasta tekivät rakkaat kämppikset: Ffion, Lukie, Charlotte, Tamara, Renata ja Maria. I already miss you guys :')

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.