IRC-Galleria

Blogi

« Uudemmat -

PlimPerjantai 29.05.2009 16:42

Nyt sitä ollaan niiiiiin Ylioppilasdatanomia että!

Yaaaaaaa!Keskiviikko 18.02.2009 23:24

^__________________________________^
[23:32:59] <zeeZ> draw a picture
[23:33:14] <@I-H> ¬_¬
[23:33:15] <zeeZ> so in half an hour you can say "lol I drew that when I was 18"

Great success!Keskiviikko 10.12.2008 14:32

Tätä itsemmin tehtyä puuroa jos haluais, pitäis itse lypsää lehmät, kirnuta voit, kerätä riisit ja louhia suolat.

Kaneli puuttuu vaan :<

MainontaKeskiviikko 03.12.2008 20:25

Melkein ostin!!

YO-kokeet, Enkku + Lyhyt MatikkaTiistai 25.11.2008 20:37

Englanti: 262 pistettä, Eximia cum laude approbatur, E
Lyhyt matikka: 46, Laudatur, L

Firenze, päivä 20, viimeinen päivä.Sunnuntai 23.11.2008 02:50

Kello kuudelta ylös ja suihkuun. Viimeiset varmistelut että kaikki on kasassa. Roskien vienti. Kaikki ok.
Kysyin vielä Giovannia (vuokranantajaa) soittamaan taksin, jonka jälkeen hän auttoi vielä laukun kanssa minut hissiin ja hyvästeli siinä viimeisen kerran.

Taksikuski odottelikin jo ulkona ja auttoi laukun kanssa. Sitten mentiin lentokentälle, jossa tytöt jo odottivatkin.
Lähtöselvityksen ja "pienten" lisäkilomaksujen jälkeen päästiin lähtemään. Kone nousi Firenzen kentältä ja laskeutui Zürichiin, jossa ehdimme vielä shoppailla viimeisiä tuliaisia ennen kuin nousimme Blue1:n koneeseen, joka oli lähdössä Helsinkiin päin. Oli oikein mukava kuulla pitkästä aikaa muidenkin ihmisten puhuvan suomea.

Zürichistä Helsinkiin n. kolme tuntia kestäneen lennon jälkeen saavuimmekin Helsinki-Vantaan lentokentälle, jossa meitä odoteltiinkin jo. Iskän kyydissä lähdettiin kohti Kouvolaa. Koukattiin Pukaron Paronilta hakemassa vielä vähän ruokaa illalle ja aamulle ja jatkettiin matkaa.

Kouvolassa kävin viemässä tuliaiset iskälle ja Sirulle, ja kerroin heille matkasta sekä näytin ottamiani kuvia. Sieltä sitten tänne kotiin, ja tässä sitä istutaan. Voisi olla nukkumaanmenoaika, melko väsyttävä päivä takana.

Sellainen reissu oli se. Vaikka on ihan mukava palata takaisin kotiin, olisin voinut olla vielä toiset kolme viikkoa Firenzessä. Erityisen ikimuistoisen matkasta tekivät rakkaat kämppikset: Ffion, Lukie, Charlotte, Tamara, Renata ja Maria. I already miss you guys :')

Firenze, päivä 19Sunnuntai 23.11.2008 02:24

Yhyy, viimeinen päivä Firenzessä.

Aamupäivä meni toipuessa edellisestä illasta, ei siitä sen enempää.

Aamupäivällä näin myös Lukien vielä viimeistä kertaa, hyvästeltiin ja hän lähti viikonlopuksi Pohjois-Italiaan.

Iltapäivällä päätin lähteä ostoksille, tuliaiset oli nimittäin vielä ostamatta. Pienen etsimisen jälkeen löysin kaiken tarvittavan ja läksin takaisin asunnolle. Ei vain sen takia että sain ostettua tuliaiset, vaan sen takia koska oli jo pimeä ja satoi ja kengät sukkineen oli ihan läpimärät (taitavat olla vielä kirjoitushetkelläkin).

Asunnolle päästyäni oli tunnelma melko haikea. Oli todella vaikea jättää viimeisen kolmen viikon aikana tutuiksi tulleita, melkeinpä perheeksi muodostuneita ystäviä. Näin jälkeenpäin ymmärtää oikeasti kuinka yksin sitä on... Niinpä siis hieman surullisin mielin sanottiin viimeisen kerran "Ciao!" ja mentiin nukkumaan.

Seuraavana päivänä olisi kotimatkan aika.

Firenze, päivä 18Sunnuntai 23.11.2008 02:07

Whoo, torstaina oli itselläni viimeinen työpäivä ja illemmalla viimeinen tapaaminen tutorimme kanssa. Haikein mielin jätettiin hyvästit Simonelle ja muille projektissa olleille.

Tapaamisen jälkeen menimme drinkeille jo kantapaikaksi muodostuneeseen Shot Cafeeseen. Yksien jälkeen lähdettiin Annin, Sannin ja Riinan kanssa meidän kämpille, jossa tavattiin nopeasti kämppikset, jotka olivat lähdössä eräisiin kotibileisiin joihin me pian liittyisimme. Päätimme kuitenkin syödä hieman ennen lähtöä ettei varmasti tule nälkä myöhemmin.

Illallisen jälkeen lähdettiin kävelemään tuonne juhlapaikalle. Perille päästyämme meinasi tulla hieman toimeton olo, kun ei saatu ensin ketään siellä olijoista kiinni puhelimella eikä tiedetty tarkalleen mikä asunto se oli. Loppujen lopuksi saatiin kuitenkin yhteyttä ja löysimme oikeaan paikkaan.

Tytöt lähtivät aikaisin takaisin, mutta itse jäin kämppisteni kanssa pileisiin, joista pian siirryttiinkin taas Shot Cafeeseen. Siellä juhlittiinkin kahteen asti kunnes se meni kiinni ja läksimme kävelemään takaisin asunnolle.

Sinä iltana oltiin hyvässä kondiksessa, ja se näkyi ja tuntui seuraavana päivänä :|

(sori, ei löytynyt oikein osuvaa kuvaa siltä päivältä)

Firenze, päivä 17Sunnuntai 23.11.2008 01:48

Keskiviikkona kävimme, niinkuin suunniteltu, Galleria Accademiassa. Omasta mielestä siellä oli ihan hyvin tehtyjä patsaita (kuten se David) sekä ihan hyvän näköisiä tauluja. Se vaan, että Jeesuksen ristiinnaulitsemisesta on kymmenen "erilaista" taulua alkaa jossain vaiheessa jo turruttaa sitä katselua.

Taidemuseon yhteydessä oli jonkinlainen musiikkimuseo myös, joka ei tota puhuen ollut kovin kummoinen. Olisi vaatinut hieman enemmän paneutumista siihen mutta kaksi tuntia Jeesus-tauluja alkoi jo riittää.
« Uudemmat -