IRC-Galleria

Pikkujoulut on ohiTiistai 06.12.2005 06:43

Pikkujouluviikonloppu joka alkoi juuri Jyväskylässä perjantaina 2.12.2005 ja päättyi Helsinkiin Tiistaihin 6.12.2005.


Perjantain:

Majottauduin Suomen Kauppis Hallituksen kanssa Jyväskylän Hotelli Alexandraan. Syötiin ja juotiin ja vieteltiin kivasti aikaa pikkujoulutunnelimissa. Aamu oli piristävä elämys kylläkin. Kiitos siitä Andylle Oulu, Laura&Mirjami Kajaani, Marko Lappeenranta.

Lauantain:

Tulin Pendoliinolla suoraa päätä jatkoille Helsinkiin. Nälkä olikin matkan jälkee joten tutustuin Pitsa Hutin Sliceihin ja kävin moikkaas Katrii&Anuu... Sen jälkee suuntaus olikin kohti Söörnäistä... lähettiin klo jotain puoli yötä kohti clubiiltoja.... jotakuinki 7 hengen porukalla Helsinki Clubille. Siellä sitä menikin bailates ja ehkä hieman nautiskellen virvotteista. Aaamu oli jälleen pirteä :)

Sunnuntain:

Koko päivä meni pirteesti maaten aina klo 21.00 asti. Sitten kohti Pitsa Hutin ravintolaa. Otettiin 20€ Large tulinen pannupitsa Tommin kanssa. Oli kyl pitksätä aikaa parasta pitsaa :) Siinä juomana oli Jaffaa. Katri toi vielä yllätys juomat ... Cossukola drinkit jossa oli kauniisti hedelmä reunalla ja pilli ja kaikki. Ainut mikä siinä oli feikkiä, niin kossua siitä ei löytynyt :D
Onnelaan suunnattiin myöhemmin illalla. Bailattiin aika vauhdilla aamuun asti. Jarkkohaa otti stoben hyllylle kans. Taas nukuttiin ja pirteenä aamulla ylös :)

Maanantain:

Iltaan asti meni hengaillessa ja musaillessa. Sitte Yosi tuli hakemaan Tommin ja mut
Regee pippaloihin. Ne oli mageet. Siis tosi tylsät.... Liian vähä porukkaa.. Kukkasen katku tuli nenää niin se ajo viimeistään pois. Sitte kierreltiin pitkin kaupunkii mesta mestalta läpi. Kunnes vuoden kuumimmat ja huipentuvat pikkujoulut riehaannutti mahtavalla tunnelmalla Helsingin Baarikärpäsessä. Makuunista limukka ja leffa ja sitten Söörnäisiin. Nyt meen leffailee ja herään sitten aamulla pirteänä :)

Kiitos :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.