IRC-Galleria

lääkäri sen tiesPerjantai 13.06.2008 00:07

kaks viikkoa koskenu kylkeen niin maan perkeleesti. Viime viikolla rohkaistuin ja soitin työterveyshoitoon..paskat mitään aikaa lääkärille saa. kehotti menemään päivystykseen, jossa ylläri ylläri 7 tunnin jono! eikä pystyny ajaa autolla. no minkäs teit kun mätit buranaa nassuun. Tänään sit vihdoin lekuriin pääsin. kaks kylkiluuta vekillä. syy selvis miks on "vähä" vihlonu... vaan eipä anneta duunarille saikkua. senkus pusket työtä niih :I Vaan mikäs se on sairastella kesälomalla..

jeeesTorstai 10.04.2008 20:26

Miusta tuli tänään talon omistaja :)))

big dayKeskiviikko 09.04.2008 20:32

Huomenna,,,vihdoin!
Jänskättää..... Kunpa kaikki menis niinkuin toivoo :p

..huomenna lisää... Peukut pystyyn!!!

otteita kissan elämästä :DMaanantai 11.02.2008 21:51

Otteita kissan päiväkirjastaPäivä 752
Vangitsijani jatkavat huomioni kiinnittämistä omituisilla pienillä heiluvilla esineillä. He syövät prameasti tuoretta lihaa, kun taas minut he pakottavat syömään kuivia palleroita. Ainoa asia mikä pitää toivoani yllä on toivo paosta, ja se lievä tyydytys jonka saan aina kun hajotan huonekalun. Huomenna taidan syödä taas huonekasvin.

Päivä 761
Tänään yritykseni tappaa vangitsijani pyörimällä heidän jaloissaan kun he kävelevät melkein onnistui. Täytyy yrittää samaa portaiden yläpäässä. Yritin aiheuttaa kuvotusta ja inhoa sortajissani oksentamalla taas kerran heidän lempituolilleen. Pitää yrittää samaa heidän sängylleen.

Päivä 765
Yrityksessäni herättää sortajissani pelkoa ja näyttääkseni, mihin pystyn vein heille päättömän hiiren ruumiin. He vain lässyttivät ja jankuttivat kuinka hyvä pikku kissa olen. Hmm... ei toimi suunnitelman mukaisesti.

Päivä 768
Vihdoinkin tajusin kuinka sadistisia he ovat. Ilman minkäänlaista syytä minut valittiin vesikidutukseen. Tällä kertaa tosin siinä käytettiin myös polttavaa ja vaahtoavaa kemikaalia, jota he kutsuivat shampooksi. Mikä sairas mieli pystyykään keksimään sellaisen nesteen! Ainoa lohdutukseni on peukalonpalanen, joka on vieläkin hampaitteni välissä.

Päivä 771
Heillä oli jonkinlainen salaseuran kokous. Minut laitettiin eristysselliin koko tapahtuman ajaksi. Kuulin kuitenkin heidän äänensä ja haistoin pahanhajuisen, olueksi kutsutun aineen lasiputkiloissa. Tärkeää: Kuulin, että eristykseni johtui minun aiheuttamastani "allergiasta". Pitää ottaa selvää mitä se on ja miten voin käyttää sitä hyväkseni.

Päivä 774
Olen täysin vakuuttunut, että muut vangit ovat vasikoita. Koira päästetään säännöllisesti vapaaksi, mutta vaikuttaa palaavan erittäin mielellään takaisin. Hän on aivan selvästi idiootti. Lintu taasen välittää jotain informaatiota heille, koska puhuu koko ajan heidän kanssaan. Olen varma, että hän raportoi jokaisen liikkeeni. Ja koskapa hänet on sijoitettu metalliseen huoneeseen, hänen turvallisuutensa on toistaiseksi taattu. Mutta minä voin odottaa. Se on vain ajan kysymys...

reippailemassaLauantai 09.02.2008 22:44

Käytiin Ruottiksella ahkeroimassa. Hikee pukkas tarpoessa "hangessa" mut kiva oli silti. Loppupäivä meni mattopyykillä ja perse penkissä koneella, niin aina

[Ei aihetta]Sunnuntai 27.01.2008 16:18

Tessujen kanssa ulkoilemassa oltiin äsken pari tuntia, teki hyvää kaikille :)
Siivottu on ja akvaario putsattu, hyvä olo.

Voikin täs rueta vaiks telkkaa tuijottelee..

lauantaitaLauantai 26.01.2008 21:22

Pesin tänään Alman sisältä ja ulkoa ja tuli ku ois vastamaalattu :p Sitten hain heseähkyn ja Tiinan kaa shoppailtiin.
Sit otin vähän tekoälyy ja värjäsin hiukset... ou nou..tais mennä puihin..

Nyt täs sessujen kaa löhnötellään ,syödään poppiksii ja katotaan telkkaa ;)

ähky---Lauantai 19.01.2008 19:50

Tuli sitten käytyy raxiähky hakemassa.. uhh voikin olla maha ku pallo.
Aamulla käytiin kaverin kans koiria ulkoiluttelee, sai siivottuu ja nyt ei muuta ku sohvaperunaks kirjan ääreen...

et tämmöttiis sujuu tää lauantai

kilttinä on oltuTiistai 25.12.2007 17:26

Oon tainnu olla kilttinä kun pukki toi niin monta kivaa lahjaa :)


Kiitokset :)

Ja tänään joulupäivän rientoihin :p> keitolle siis
>
>
>--->->
Ohjeita pikkujouluihin

Näin pikkujoulujen lähestymisen kynnyksellä on aika palauttaa mieliin muutamia käytännön ohjeita.
Tilaisuuteen saapuminen ja juhlapaikalla liikkuminen

Tilaisuuteen saapujan on kyettävä liikkumaan juhlapaikalla pääasiallisesti omin voimin, siten että liikkumisen on tapahduttava suurimmaksi osin alaraajojen varassa. Liikkumisen suorittamista saa avustaa vain yhdellä kädellä kerrallaan, samoin niin kutsuttu otsanahkaeteneminen johtaa hylättyyn suoritukseen. Avustajaa saa käyttää ainoastaan sisääntulossa ja tällöinkin edellytetään, että avustaja on rekisteröity taksikuski, jolle on annettu ainakin 50 mk juomarahaa.
Virvokkeiden tilaaminen ja nauttiminen

Tilaamisen tulee tapahtua turhaa melua ja huitomista välttäen kuitenkin siten, että mikäli tilaaja ei itse pysty tilausta suorittamaan, voivat hänen pöytäseurueeseensa kuuluvat sen suorittaa tai siinä avustaa. Nauttiminen tulee suorittaa hillitysti ja kannustushuutoja tulee välttää paitsi, jos on kyseessä kansainväliset säännöt täyttävä ennätysyritys. Pöydän alla on kiertosuunta myötäpäivään.
Sosiaaliset yhteydenotot muihin pöytäkuntiin

Pääsääntönä on, ettei vieraisiin pöytiin huudella paitsi, jos tilanne on huutoäänestys tai iskuyritys.
Poistuminen tilaisuudesta

Poistuminen tilaisuudesta tulee tapahtua mahdollisuuksien mukaan omin voimin, nyt kuitenkin on apuvoimien käyttö sallittua. Poistuttaessa on yritettävä ottaa kaikki omat varusteet mukaan. Vieraat esineet tulisi palauttaa viimeistään viikon kuluttua juhlista.
Huomautukset

Haluamme vielä huomauttaa, että ovet, joissa on epätavallisen korkeat kynnykset, ovat ikkunoita.

Hauskaa pikkujouluaikaa!