IRC-Galleria

näin se on.Sunnuntai 25.01.2009 23:52

PISSIS:
12-18 vuotias teini

sanasta pissis tuli aikasemmin useimmiten mieleen tyttö, mutta nykyään pissis voi yhtä hyvin olla poika. pissis on yleensä kännissä, mutta myös selvin päin hyvin äänekäs ja käyttää mahdollisimman paljon kirosanoja. pissikset myös itkee usein (kts. itkuraivarit) ja kiroaa x-poika/tyttöystävää ja kuinka paska kyseinen henkilö on.

pissis-tyttö meikkaa ennen joka ikistä tapahtumaa, ja meikkiä on aina vähintään 3 kertaa enemmän kuin tarpeellista. pukeutuminen on mahdollisimman lutkamaista, viimeisin huuto on legginsit ja yöpaitamainen mekko.

pissis-poika pukeutuu hm-vaatteisiin, kaulus on aina taitettu ylös, farkut on tiukat mutta niitä pitää kuitenkin roikottaa vähän, ja lahkeet ovat aina sukkiin tungettu. pissis-poika on hyvin suojeleva hiuksiaan kohtaan, hän käyttää yleensä pipoa säällä kuin säällä mutta pipo on aina sijoitettu päässä niin että lippatukka otsassa pääsee kurkkimaan ulos.

pissikset halaavat liian usein.

sanoja jotka pissikset käyttävät on mm. ihq, lol, angsti, v*ttu, horo, dokaa, jne.

LISSU:
Synonyymi sanalle pissis. Jotkut tosin tekevät näille sanoille pientä pesäeroa, mutta pääpiirteittän samaa tarkoittavaa.

Lissulla tarkoitetaan yleensä teini-ikäistä tyttöä, joka juo, polttaa, kiroilee, on "kanamainen", käyttää usein paljastavia vaatteita ja armottomia sotamaalauksia (=meikkejä), tupeeraa hiuksiaan ja lakkaa päälle sekä on usein kovaääninen. Useimmiten sanalla on negatiivinen tarkoitusperä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.