IRC-Galleria

[Ei aihetta]Lauantai 18.07.2009 12:08

Rilax

12.7 Lähtö Rilaxiin

Tulin tallille aamulla aikasin pistämään kamat lähtö kuntoon. Hain aatun sisälle ja hoidin sen huolella. Kun kaikki tavarat olivat autossa lastasimme aatun. Siinä menikin aika kauan koska aatu oli sitä mieltä ettei lähetä mihinkää. No otettii sitten liinat ja anita tuli auttaa. Vihdoin saatiin aatu autoon. Päästii matkaamaan kohti Rilaxia. Puolessa välissä matkaa pysähdyttiin nesteelle tankkaa ja juottaa aatu. Keräsin sille vähä vihreeta ja annoin pari näkkileipää. Aatu oli ihan tyytyväisenä autossa. No matka jatkui. Noin tunnin päästä päästiin Rilaxiin. Purettiin auto ja vietiin rehut rehu varastoon ja muut varusteet talliin. Sitten aatu ulos ja karsinaan. Aat moikkaili heti kaikkia `tuttuja` kavereita viime kesältä. Aatu pääs isoon boksiin fannyn kilpahevosen ja jonkun leiriläisen hevosten väliin siinä se mun mielestä viihty oikeen hyvin, paitsi et söi kaverin heinäs kaltereitten välistä heinä verkosta. Vaikka sillä oli oma ha ha. Kun kamat oli kaikki kasassa laitoin aatun kuntoon ja menin kentälle vähän taivuttelee. Mentiin ravissakin vähä ja aatu oli tosi kiva paitsi et sinkoili ku pommi koska energiaa oli ihan kiitettävästi. Lopuks menin maastoo vähä tykittää mäelle ja sitten takas tallille pitkän loppu käynnin jälkeen. Tallilla putsasin varusteet ja laitoin aatun karsinaan. Lähdin sitten mökille.


13.7 Toinen päivä Rilaxissa

Tulin aamusta tallille ja hain aatun laitsalta. Sitten tallissa kuntoon laitto. Mun piti mennä kentällä mut se oli varattu. No menin sitten maastoon pelloille hetkeks en ollu ku joku 35min laukkasin ja ravasin. Aatulla ihan sikana energiaa! No sitten takas tallii. Tein ruokia siivosin karsinaa ajan kuluks ja purkasin tavaroita paikoilleen. No 3 tunnin päästä suunnilleen kenttä vapautui ja ajattelin et meen sinne vielä hetkeks koska aatulla nii paljon virtaa ja intoo. Jude tuli sitten kuvaa ja menin aluks pitkän alku verkan puomeilla sun muilla. Sitten menin jotai 20-30cm esteitä erillaisilla teillä ja harjoiteltii laukanvaihtoja esteen päällä. Aatu oli vähän ärsyttävä koska ku alettiin hyppää päästiin turbo vaihteelle koska ei oltu hypätty noin kuukauteen! No lopuks sitten harjoteltiin ravin kokoamista ja se meni yllättävän hyvin! Sitten sama laukassa välillä tuli pari hyvää askelta mut sit taas meni kiitolaukalle ku herralla vähän energiaa. No mul meni sit pikku hiljaa hermot ja päätin lopettaa. Loppu käynnit maastossa. Kun tultiin takas tallille pesin aatun koska oli ihan hikinen ja sitten vein laitsalle ja lähin kotiin. Oli ihan mukava päivä!14.7 Kolmas päivä Rilaxissa

Tulin tallille taas aamusta ja hain aatun laitsalta. Pistin taas karsinassa kuntoon ja lähin kentälle. Aatu taas tosi pirtee. Aloin sitten siina ravailee ja Arja tuli kentälle ja kysy jos saa pitää mulle tuntii. Ja kyllä muuten halusin et pitää koska on taitavin hevosten kasvattaja ja koulu gp ratsastja jonka tunnen. No se sitten neuvo mu siinä miten kokoon sen ravin ja saan sen kantaa ittensä. Vihdoin sitten mmärsin mitä se tarkotti neuvoillaan ja aatu alko kulkee ku unelma sellasta koottua ravia ei oo kuulkaas ennen nähty aatulta ja miten hitaastikin mentiin! Aatu oli niin hieno ja arja kehu tosi paljon! Menin sitten vielä hetken itsenäisesti ja lähin maastoon laukkaa yhen mäen ja sitten loppu käynnit. Aatu oli mahtava tänään! Tallissa pesin sen ja putsasin kaikki kamat yms. Sitten aatu laitsalle. Jäin istuu tunniks sen kaa sinne ottaa aurinkoo ja rapsuttelee. Aatu nautti huomiosta ja olikin lopulta koko ajan turpa sylissä. Sitten lähdin kotiin.

15.7 Neljäs päivä Rilaxissa

Tänään mun mukaa tallille lähti Sonja,Emi ja Roosa. Emi ja Roosa on sonjan siskon lapsia ja ikää löytyy 5 ja 7. Emi ja Roosa halus tulla ratsastaa aatulla ja sehän kävi. Harjattiin kaikki yhessä aatua varmaa 1h ja sen jälkee se kyllä kiilsi! Sitten kamat päälle ja pihalle. Eka Emi sai ratsastaa. Lähettiin köpettelee maastoon kenttä esteille päin. Sonja kuvas meitä järkkärillä. Kun päästiin lopulta yhdelle mäelle sai emi tulla selästä alas ja mä menin ratsastaa. Sonja otti musta kuvia ku laukkailen pellolla ilman kypärää aijjai jai! No mut näin saa tehä vaan poikkeus tapauksissa :D Kun kuvat oltiin otettu lähettiin kenttä esteille matkalla sonja otti viel kuvii ku tykitettiin täysii mäkee ylös. Sitten päästii kenttä radoille ja aatul oli kyllä vauhtia sen verran et välil lähti käsistä. No hypättiin sit jonkun aikaa ja sonja kuvas ja sitten lähettii takas tallille. Sanoin sonjalle, emille ja roosalle et lähtee kävelee jo tallille koska mä lähin joelle kahlaa. Tyhmänä en pyytäny sonjaa tulee ottaa kuvia  No mentiin kuitenkin aatun kaa joelle ja laukkailtiin siellä vedessä oli kivaa! Sitten ratsastin sojan,emin ja roosan kiinni ja päästin roosan selkään. Roosa ei kuitenkaan uskaltanu ratsastaa yksin joten menin sen kanssa selkään. Tultii sitten vihdoin tallille ja hoidin aatun kuntoon. Putsasin varusteet ja tein ruuat ja muut jutut. Sitten aatu laitsalle ja kotiin.

16.7. Viides päivä Rilaxissa

Tulin tallille aamusta. Hain aatun laitsalta ja pistin tallissa kuntoon. Menin ilman satulaa. Menin selkää pihalla ja lähin käpsää kohti jokee. Menriin joelle kahlaa ja oltiin siellä noin tunti oli iha sika kivaa ja aatu oli ihan intona. Mentii kiitolaukkaa siel joessa ja uitiin ja pesin aatun ja sit taas mentii lujaa ja hauskaa oli! Aatu on kunnon vesi peto<3 No sit ku oltii joku 1h kahlattu lähettiin takas tallille. Siellä pesin sen taas ja putsasin kamat. Sitten lähettii aatun kaa viellä pienelle käynti talutus lenkille noin 15min vaa. Sitte laitsalle ja lähin kotii.

17.7 Kuudes päivä Rilaxissa

Aamusta taas tallille. Aatu oltiin siirretty toiselle isommalle laitsalle oliverin ja amorin viereen. Siinä se näyttääkin tulevan paremmin toimeee ku ei oo tammoja minkä takii pitäis aitoja rikkoo. Vien sitten aatun tallii ja laitoin kuntoon. Lähettiin pitkälle maastolla kohti rantaa. Matka meni kivasti paitsi et taas aatulla vähä turhaa energiaa. Päästiin sitten lopulta rannalle. Otin varusteet pois ja laitoin uikkarit päälle. Mentiin sitten vetee ja uitiin ihan kunnolla. Meinattii sit kans hukkuu että joo moi selvittii kuitenki hengissä ja mukavaa oli ilman sitä yhtä aatun ihme sähläystä. Takas päin aatulla taas virrat päällä. Kun tultiin tallii pesin aatun ja putsasin varusteet. Sitte pesin huopia,suojia yms…. Oli tosi kiva päivä! Tää oli muuten eka kerta ku aatu UI eli siihen nähden ihan hyvin meni <3 no lähin sitte kotii ku aatu kunnossa.

Jatkuu huomenna…..


JeeeeePerjantai 10.07.2009 02:19

Tänään siis käytiin kuvauttaa aatu viikis klinikalla ja puhtaat tuli jalassa ei mitää! JES! Nyt sit su rilaxii en voi kuitenkaa mennä nii paljoo kenttää ku mitä piti mut pää asia et aatu on kunnossa! Sit aatu sai rauhotus piikin ja törmäili seinii ja meinas koko aja kaatuu ku ei jaksanu seistää niistä on videoitakin jotka sit lisää ku mun oma kone alkaa toimii :)

Sitten tallille takas ja ridaa avantsii! Hepo joku hienoin! Mä en vaa viel oo oikee kässänny sitä tapaa viel ridaa sil mut enköhän mä opi sillä kohta ratsastaa! Mentii väistöi kaikis askel laijeis ja laukan vaihtoi kiva päästä pitkäst aikaa ridaa osaaval hepalla! Sit maikku anto mun ratsastaa kans aatul (ei mun heppa) ja se oli tosi sulonen mut siitä mä en kyllä tajunnu yhtään mitää muuta ku et se on iha hemmetin herkkä ja ihana! :D Mut joo oli kivaa päästä taas ratsii osaaval hepol :P kuvii sit ku kone toimii :)<3

NonniTorstai 09.07.2009 01:21

Huomen klinikalle klo.11.00 kuvauttaa jalkaa jes.... vittu jos siin on murtuma!!!!!! argh rilaxiin sitten hoitelee jalkaa su ja siel sitten 2 viikkoo katotaa voiko ees ridaa siel.... kivaa kaiken puolin täs tää mun kesä meneekin hevosta hoidellessa...

Lisää tämä päiväkirjaasi niin sinulle tapahtuu huomenna jotain hyvää ♥
<--- toivottavasti toi auttaiiis....

Ps. onneks ees uus ihana heppa jolla ratsastaa :)<3
pääpissis sanoo:
me mennään ruotsiin sen kaa mun tädin tutul on siel kilpa talli ni ollaan siellä 1kk
Essi sanoo:
NONI MOI TUUN MESSII
pääpissis sanoo:
läppä oli : DDDD piti vaa kattoo et kui helposti meet läpi ahahjahahaha päivän naurut essi olet höpsö<3
pääpissis sanoo:
ha ha ha ha ha ha gha hahahahahaha
pääpissis sanoo:

Essi sanoo:
:(

pääpissis sanoo:
hahahahaha
pääpissis sanoo:

pääpissis sanoo:
<3'
Essi sanoo:
;(

pääpissis sanoo:
hahahahaha
pääpissis sanoo:
ei vittu mä repeeeeeen
pääpissis sanoo:
:D

Juu moi...Perjantai 03.07.2009 01:36

Taas menee kivasti rahaa.....!
Eheh meitsi lähtee huomen Ruotsiin kiva ku sain tietää näin ajoissa :D

Uuuu uuu <3Torstai 02.07.2009 05:01

Näille naurettiin niin vitusti ;DDDDD

MITÄ ÄIJÄ?!
Mun perse repes!
Mitä enemmän riehuu sitä löysemmät vanhemmat!
Kato perkele!


Mukana viihdyttämässä muumilaulut! :D
Näille naurettiin niin vitusti ;DDDDD

MITÄ ÄIJÄ?!
Mun perse repes!
Mitä enemmän riehuu sitä löysemmät vanhemmat!
Kato perkele!


Mukana viihdyttämässä muumilaulut! :D