IRC-Galleria

[Ei aihetta]Keskiviikko 31.03.2010 19:41

Onneks ihminen saa itse päättää,että onko hyvä päivä vai ei! (:

[Ei aihetta]Keskiviikko 31.03.2010 16:55

me oltiin niinku muutki mut yhtä perhettä
kun tultiin toimeen heti alus keskenään
niin tiesin jo siinä vaihees etten ees haluu enää
mitään muuta mitään muuttaa
vaik pienen skidin mieleen on niin helppo vaikuttaa
mä pidin pääni kävi miten kävi
ku olin vaa varma että tuut oleen mun ystäväni
niinku aina ennenki ku pidettii hauskaa
niin mont kertaa oltii vanhemmilt paossa
välil sotii ku leikit liian kovii
mut se kuuluu tähän juttuu ku koko ajan mä opin
se otti tovin mut sillä vältin kopin
ja kasvoin henkisesti nopeemmin ku edes odotin
voi sitä aikaa mä sitä kaipaan

[Ei aihetta]Tiistai 30.03.2010 16:50

Kun liian mustasukkainen, tuo peikko mustatukkainen
Se ahdistaa ja vainoaa, ei hetken rauhaa siltä saa
Kun liian vainoharhainen, paranoidi pitkä karvainen
Tunteiden skitsofreenikko, rakkauden narkomaanikko

hirveetä! :(Torstai 25.03.2010 21:15

5 kuukautta vanhan Brianna Lopezin ruumiinavaus paljasti että hän oli kärsinyt pahoinpitelyistä/hyväksikäytöstä koko lyhyen elämänsä ajan. Viranomaisten mukaan tämä on kauheimpia heidän näkemiään tapauksia. Muunmuassa vanhemmat ovat syytettyjen listalla.
Brianna todettiin kuolleeksi perjantai aamuna Memorial Medical Center -sairaalassa elvytysyrityksistä huolimatta, sanoo sheriffi Ed Miranda.
Perjantai iltana poliisi pidätti Briannan vanhemmat, Stephanie Lopezin 19v., Andy Waltersin 21v. sekä 19-vuotiaan Stephen Lopezin (äidin kaksosveli). Heistä jokaista syytetään lapsen kuolemaan johtaneesta pahoinpitelystä. Waltersia syytetään tämän lisäksi sukupuoliyhteyden harjoittamisesta vauvan kanssa.Poliisit ovat puhutelleet kuutta aikuista ja kahta lasta jotka asuivat samassa kodissa Briannan kanssa. Sheriffin mukaan perhe on ollut yhteistyöhaluinen. Ystävänpäivänä syntyneellä tytölle todettiin ruumiinavauksessa useita eriasteisia vammoja ja ruhjeita.
Maanantaina sheriffi tarkensi tietojaan ruumiista löytyneistä vammoista: hänen mukaansa Briannassa oli 11 eri vaiheessa paranemista olevia ihmisen puremajälkiä, useita mustelmia, kaksi murtunutta oikeanpuoleista kylkiluuta, kolme kallonmurtumaa, aivojen turvotusta ja jälkiä ravistelusta. Myös Briannan molemmat jalat olivat murtuneet, asiantuntijan mukaan jalkojen murtumat johtuivat siitä että lapsi oli nostettu rajusti jaloista ilmaan. Tutkijat ottavat selvää syytettyjen hammaskartoista selvittääkseen kuka puremajäljet on aiheuttanut.
Oikeuden papereissa mainitaan että Walters on myöntänyt purreensa Briannaa, mutta puolustautunut sanomalla ettei kuitenkaan "Purrut irti palaa tytöstä". Waltersin mukaan myös hänen 18 kuukautta vanha poikansa puri vauvaa.
Lisäksi Stephanie Lopezin väitetään purreen ja nipistäneen Briannaa turhautuessaan tähän.
Sheriffi kertoo että Walters ja Stephen Lopez joivat olutta torstai yönä, jolloin he heittelivät Briannaa ilmaan.
Lapsen pää osui kolmesti kattoon ja ainakin kaksi kertaa miehet epäonnistui ottaa vauva kiinni ennen lattialle putoamista. Stephen Lopez sanoi juoneensa kymmenen olutta, jotka Walters oli ostanut. Stephanie Lopez ilmoitti juoneensa kolme olutta ja nukahtaneensa sitten. Aamulla äiti oli löytänyt Briannan lattialta eikä saanut lasta hereille. Kysyttäessä mitä on tapahtunut, Walters kertoi Lopezille heidän "leikkineen vähän rajusti edellisiltana"...
... oikeudessa Andy Walters sanoo Briannan olleen tajuissaan ja itkeneen ilmaan heittämisen jälkeen. Walters kävi nukkumaan klo 01:30 eikä tiennyt missä Brianna tuolloin oli. Kolmelta aamulla Walters heräsi ja löysi Briannan makaamasta lattialta sängyn vierestä, hän kietoi lapsen huopaan ja laittoi hänet kehtoon. Seitsemän aikaan Briannan vaippa piti vaihtaa ja Stephanie kysyi vauvan mustelmista, tällöin Walters kertoi "leikkineensä rajusti" lapsen kanssa. Walters vaihtoi Briannan vaipan, kietoi sormensa ympärille kosteuspyyhkeen ja työnsi sen vauvan anukseen.
Walters myöntää purreensa Briannaa mutta puolustautuu sillä ettei hän ole ainoa perheenjäsen joka niin teki. Walters kertoi Stephanien nipistelleen ja heitelleen vauvaa menetettyään tähän hermonsa. Lapsen eno, Stephen Lopez tunnusti heittäneensä Briannaa ilmaan ottamatta tätä kiinni ennen lattialle putoamista. Kuulustelun aikana Stephen myönsi myös raiskanneensa vauvan. Sekä eno että isä olivat useaan kertaan olleet sukupuoliyhteydessä Briannaan.Klo 10 aamulla 19. päivä heinäkuuta Stephanie huomasi ettei Brianna hengitä ja soitti hälytysnumeroon.
Klo 11:10 Brianna kuoli sairaalassa vain viiden kuukauden ikäisenä.
Luettuasi tämän voit teeskennellä, ettei se liikuta sinua mitenkään, tai sitten voit lisätä sen päiväkirjaasi niin kaikki tietävät, että välität

[Ei aihetta]Perjantai 19.03.2010 15:30

<3Torstai 18.03.2010 16:27

Ich kann nicht mehr ohne deutsche.

Mut jeess, Lape tulee tänään yöksss (: Jos huomis aamuna jaksasin itteni raahata kirjastoon lukemaan :D

Mulla ois hyvä ideaKeskiviikko 17.03.2010 13:28

Lähetään jonkun kanssa vkl. Tahkolle!!?? (: kuullostas hyvälle.

Mikä ihme siinä onTiistai 16.03.2010 16:52

että useet ihmiset jotka on just täysikäsiä alkaa valittaa,että " en halua tapella lasten kanssa" "kunnon pentuja" pelkästään sillä perusteella,että jos ottaa kantaa johonkin asiaan tai ei pääse baariin tai nauraa vähän kovempaan ääneen tai jotain yhtä turhaa. Eikös kaikki ole joskus eläny teinivuosia ?:D

HEEEI!!Tiistai 16.03.2010 16:47

ideoita,et millaset hiukset haluisinnnn??!!

Sonjakulta<3Maanantai 15.03.2010 20:29

bailabaila!


Vanhoina hyvinä aikoina, muistatko ystäväni
Kuu oli niin kirkas ja niin lähellä meitä, joskus

Me olimme silti sokeita ja kuuroja, mikä onni?
Maala omaa maailmaamme, omille silmillemme, nyt?

"Voimmeko koskaan saada sen mitä meillä joskus oli?
Ystävyys murtumaton
Rakkaus ei merkitse minulle mitään
Silmääkään räpäyttämättä
Katoaisin, jos olisi tarve,
Kaikki ne hetket kanssasi
Jos olisit vierelläni"

Eräänä pilvisenä päivänä me molemmat hävisimme pelin?
Me ajauduimme niin kauas ja pois

Mikään ei ole ihan yhtä julmaa kuin lapsena
Joskus murramme murtumattoman, joskus?