IRC-Galleria

Idhren

Idhren

www.heijastuspinta.fi
MÖÖÖH
by Idhren on Thu 23:14

Alive kerpele tuhosi mut :( Blogi mennyttä, profiili mennyttä, hienosti alkanut elämäntyö MENNYTTÄ!

Täällä kuitenkin ollaan. Ulkona saatiin ennen yhdeksää vähän seisoskella poikkiksen kaverin yrittäessä selviytyä sisältä ulos tuomaan tälle ranneketta. Hrrh. Ehdin jo haaveilla Star Wreck -hupparista, joku kun käveli sellainen päällään vastaan. Ei täällä sellasia kuitenkaan myyty :/ Pitääpä käydä itkemässä niiden ständillä et krlp, huppareita ja sassiin.

Sisäänpääsyn jälkeen oli taltutettava yllättämään päässyt nälkä. Tällä kertaa se tapahtui Hesen hampurilaisaterialla, kuten aina, pitää se joku linja Assyillakin pitää ;/ Sen jälkeen paikanhakua katsomosta, sitten läppis päälle, sisäänrekkaus ja haa, netti toimii. Sen jälkeen tulikin pari irkkikaveria jo morjestamaan ja ohimennessä bongas mut yks demittäjäpoikakin.

***

Paras peli ever :D
by Idhren on Thu 23:32

Kitarapeli. Takuulla :D No okei, Taatin reissiääntelypeli pääsee lähelle, mutta porukka oli fiiliksissä kitaroinnista :DMahtavaa, partyfiilis ^^ Edit: okei, Taatin pelikin sai fiilikset kattoon :D Tämmösiä lisää ^^

***

The next day
by Idhren on Fri 13:31

Nukuttu on hyvin yö oikeassa sängyssä peittoineen ja tyynyineen hiljaisessa paikassa - onks tää vähän partyhengen vastaista?

Vähän näyttää tyhjältä tää päivä, vasta viideltä illalla alkaa olemaan toimintaa Wreckki-seminaarin merkeissä ^^ Aamulla 7.30 Bad loopin konsertti, se on ehdoton must-see. Lumme *sydän*

***

Hrrh
by Idhren on Fri 15:46

Poikkis lähti kaverinsa kanssa seminaaria kuuntelemaan. Mä palelen. Aikasemmin oli jopa pahoinvoiva olo ja olin varma, että oksennan. Kummallista. Nenä edelleen tukossa poikkiksen äidin kissojen jäljiltä (?), mutta onhan myös mahdollista, että oon vaan tulossa kipeäks. Vähänkö olis leimiä tässä vaiheessa.

Istuskelen katsomossa toiseksi alimmalla rivillä. Joku teinitypy käveli pitkin reunaa ja vaati päästä ohitseni, vaikka alarivin kauttakin pääsisi kiertämään (siitä me kaikki muutkin väistetään), mutta ei. Noh, nousin ja väistin. Typyn matka tosin töppäsi parin penkin päässä oleviin pariin useampaan tyyppiin tavaroineen ja kannettavineen, typy joutui hyppimään ja näytti aika tyytymättömältä. Opetelkaa ihmiset kävelemään.

***

Pettymys
by Idhren on Fri 18:58

Jäistä olemusta, Anneli Jäätteenmäki -englantia, Torssonen nurkassa seisomassa ja jaarittelua - Sta Wreck -seminaari ei vastannut odotuksiani. Homma olisi ollut sujuvampaa ja letkeämpää, jos tyypit olisivat saaneet puhua suomeksi, tai ainakin siltä tuntui. Kollektiivinen skriptinkirjoitus oli joo ihan hauskaa, mutta siihen se sitten jääkin. Puhetta lyhyemmäksi tai ainakin enemmän vaihtelevuutta ja joidenkin esiintyjien osalta kannattaisi vaihtaa kouluesitelmämoodista astetta korkeammalle. Nyt kuitenkin puhutaan maailmalla mainetta niittäneestä elokuvasaagasta.

***

Miksi...
by Idhren on Fri 22:17

...ennen musakompoja pitää sammuttaa valot? Siis tyyliin näytöt? Ei sitä kai musiikkia silmillä kuunnella ja fiilistä tulee jo siitäkin, että areenan omia valoja on sammuteltu reunoilta. No, ei kovin moni näytä näyttöjään sammuttaneen lopulta.

***

Omppulassa
by Idhren on 05.08.2006 01:12:37

Niitä kävelee vastaan ahkerampaan kuin olin odottanut tai osannut edes kuvitella. Niitä on areenalla, niitä on käytävillä, niitä on ihmisten kainaloissa ja pöytien ääressä, ne esiintyvät yksittäin sekä pienissä rykelmissä. Omppukoneita eli Appleja on näkynyt suorastaan yllättävän monella assyttajalla, mutta toisaalta mä tuunkin landelta enkä ole tottunut tällaiseen klimppiintymiseen -.- Kiva kuitenkin huomata olevansa konevalintansa puolesta kuin kotona.

Wowi pyörii, kitarapeli pyörii, käyntteri pyörii. Mä haluan pelaamaan Enemy territorya, muutama ihminen sitäkin näytti pelaavan . Pitäis ettiä jostain pöydäntapasta tasoa, jottei hiiri pompi sylissä sekä virtaplugi, ettei sammahda pelisessiot. Ehkä sitä vielä ehtii.

***

Aww
by Idhren on Sat 01:58

Olo on chill. Retkotus penkillä, mukavasti lämmittävä näppis sylissä ja ylemmällä rivillä irkkikaverit soittaa Angelfallssia :) Sulkeutuu koko muun areenan häly ulkopuolelle ja rauhoittuu.

Kohta alkaa kompo. Hetki vielä harmoniaa.

***

Huitelua
by Idhren on 05.08.2006 13:30:49

Yöllä nukkumaan pariksi tunniksi, puoli kahdeksaksi takaisin areenalle kuuntelemaan Bad loopin livekonserttia (oli kyllä kiva fiilis siellä noin muuten) ja sen jälkeen takas nukkumaan. Meni kieltämättä vähän asioita ohi tuossa välissä kun oli niin jumalattoman väsynyt ;(

Poikkis haki SW-ständiltä Star Wreck dvd:n äidilleen, sai siihen vielä itse Torssosen nimmarin. Epistä, miksei se hankkinu nimmaria siihenki minkä hankki mulle joululahjaks :D

Pojat meni demojuryyn, varmaan kuluu niillä siihen reippaasti aikaa. Mä tässä sillä aikaa syön ja blogitan Hesen pöydästä, irkissa tyypit hiljaisia, varmaan nukkuvat. Kohta vois taas siirtyä areenan puolelle ruinaamaan niiltä virtaa.

***

Kiinniottamien
by Idhren on 06.08.2006 13:21:48

Mitäs kaikkea eilen lauantaina nyt tapahtuikaan... Okei,oli Bad loopin konsertti, sitten irkkasin Hesestä... Sitten löysin virtapistokkeen johon työnsin läppärini lataantumaan ja upin kuvia koneelle. Parit kompot siinä kateltiin kun pojat tuli jurysta.

Jossan vaiheessa käytiin taas poikkiksen äidin luona ruokkimassa itseämme ja lepäilemässä, sitten taas kompoja katsomaan.

Pirkin tervehdys oli loistava. Harmi, ettei siitä oikein saanut kunnolla kuvia katsomossa istuen. Edes Sherrypien puheesta valkokankaalla en tajunnut räpsiä, vaikka Sherrypie yksi suurimpia suosikkejani. Nooh... Kiva juttu, että Wreckki on noinkin isosti ollut nyt edustettuna, vaikka se tietysti ei kaikkien mieleen varmasti ole.

Yhden kompon jälkeen alkoi jostain kuulua vanhaa kunnon "Jos sul lysti on niin kätes yhteen lyö..." Oli kieltämättä aika hauskaa, että koko areena lähti tuohon mukaan, taputteli, tömisteli ja huusi tottakaita. Myöhemmin sain kuulla, että tempaus oli wanhaa tavaraa (itse asiassa kun nyt muistelen, jo vuonna 2003 Assyissa tuota taidettiin laulaa...) mutta mitäs sitten, se nauratti ja se on pääasia. Tänä aamuna herätessä sain kuulla toisenkin tempauksen tapahtuneen, ihmiset oli porukalla marssineet elefanttimarssia :D Se olis kyllä pitänyt nähdä, nyt ihmiset kuvia siitä nettiin ja sassiin!

Yöllinen Desert planetin keikka oli kyllä loistava. Kuka olisi osannut odottaa menevää, scifivaikutteista pimputusmusiikkia valkopaitaisilta, arskapäisiltä, viherkypäräisiltä (kyllä, viherkypäräisiltä) tyypeiltä. Niin messevää menoa oli, että vaihteeksi tul mullekin kuuma (oon niinkun palelllu melkein koko Assyjen ajan :(). Porukka tykkäs kans suuresti, taputtivat mukana, kiihtyvällä tahdilla tanssivat ja hyppivät kädet ilmassa ja hurrasivat ja taputtivat vielä kypärämiehet kertaalleen lavalle. Kuten joku yleisön joukosta huusi, "I want more!"

Miinusta siitä, että vaikka screenillä oli mainostettu, ettei Desert planetin kanssa yhtäaikaa ole kompoja, oli demokompo ehtinyt alkaa parikymmentä minuuttia ennenkuin Dp lopetti. Aika monia kuitenkin varmaan juuri demokompo kiinnosti. Älkää järjestäjät pettäkö lupauksianne!

Kaiken kaikkiaan päivä ja koko tapahtuma on ollut loistava. Tänään ei varmaan enää tule areenalle mentyä, joten kiitokset kaikille kanssapartyttajille ja toivottavasti nähdään ensi vuonna uudestaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.