IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Ehheeheee ^^Maanantai 01.05.2006 22:07

Olipahan vappu. Ei stana! :D Perjantaina mukavat kalsarikännit himassa. Jotkut sitä joutuivat silloin kestämään. Mutta olipahan hauska ilta taas aikoihin.
Eilen sitten oli baarireissu. Oltiin satutädin ja Markka69:n kanssa liikenteessä. Ensin istuskeltiin Amarillossa, kun ERÄILLÄ HIEMAN KESTI :D <vink> Siitä sitten Lyniin ja voi jeesus sitä vaikeutta. Vittu, siinä on oikeasti niin paska äijä kuin olla ja voi. Lapsellinen! No siellä sitten hetki ja sanaa vähän kiertämään. Lynin jälkeen Forteen ja alkoi meikäläinenkin olla vähän kuosissa. Muutama viesti tuli illan aikana lähetettyä, joita vähän kadun. Olishan asiat voinut vähän paremmin esittää, mutta tulipahan ainakin asiat kerrottua suoraan. On tiedossa, että ei tarvitse enää miettiä, että kerronko vai en ja miten. No Fortessa tuli törmättyä puolituttuun. Sen kanssa jutskattiin - senkin jälkeen, kun M&S oli lähteneet. Matkalla sitten MAN kyseli, että missä mennään. Kävin kääntymässä kaverin tykönä ja pokkuttelin niitä kissoja. Ihania veijareita :) Pienintä täytyy kouluttaa, kun ei osaa kunnolla vielä napata kiinni. Pois se minusta, että vähän kiusallani olisin sitä rapsutellut.
No MAN tuli sitten siihen alas vastaan ja lähdettiin talsimaan. Nähnyt sitä jätkää niin soosissa koskaan :D Ihme, että pysyi pyöränsä selässä. Päästiin kämpille, juteltiin vähän aikaa, huudatettiin heviä ja mentiin nukkumaan. Ihan mukava vappu kaiken kaikkiaan. Näki paljon ihmisiä, joita ei ole nähnyt pitkään aikaan. ^^ Mullakin mukavaa ja juovuksissa - aika hiljainen yhtälö ollut yleensä.

© Puolikuu - Ota minut nyt <vink> <virne> <sydän>

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.