IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

*huokaus*Tiistai 02.05.2006 17:03

Tämä päivä mitään tunnu helpottavan. Hiljaista töistä niin ajatukset lähtee kiertelemään. Eikä auta, että kuuntelee repeatilla Metallican Nothing else mattersia. Voi jeesus, miten tämän pahan olo saa pois :S Mä haluan osata unohtaa! Sattuu liikaa. Sattunut aina, mutta miksi en tähän kipuun ikinä totu? ...

The words of TruthTiistai 02.05.2006 16:42

"You let my hand go, and you fake a smile for me
I have a feeling you don´t know what to do
I look deep in your eyes, hesitate a while...
Why are you crying?"

© Sonata Arctica - Tallulah

Huomenta huomenta Tiistai 02.05.2006 13:08

Jaahas, se on taas arki alkava. On mentävä sorvin ääreen. Ihan hyvä vain mulle. Pää sen verran sekaisin, että hyvä, että saa siirrettyä ajatuksia pois vähäksi aikaa.
Miksi en voi osata olla välittämättä? Asiat olisi PALJON paremmin jos osaisin blokkailla asioita mun mielestä. Varsinkin, kun huomaan käyttäytyväni ja tekeväni samoja "virheitä" useasti. Mä vain oikeasti uskon ihmisten hyvyyteen ja totuudenmukaisuuteen. Yksi ongelma mussa onkin se, että olen niin sinisilmäinen. Uskon - ja siksi mua käytetään vain hyväksi. No onpahan edes jotain hyötyä sitten jollekin :'S
"Sussa ei ole mitn vikaa" on monesti kuultu, mutta kappas, kun minä se aina jään yksin. Osaispa ihmiset olla edes rehellisiä. No, the story of my life. Ja tulee olemaan pitkään. Toivottavasti ei ikuisesti, mutta en sitäkään yhtään ihmettelis.

Ehheeheee ^^Maanantai 01.05.2006 22:07

Olipahan vappu. Ei stana! :D Perjantaina mukavat kalsarikännit himassa. Jotkut sitä joutuivat silloin kestämään. Mutta olipahan hauska ilta taas aikoihin.
Eilen sitten oli baarireissu. Oltiin satutädin ja Markka69:n kanssa liikenteessä. Ensin istuskeltiin Amarillossa, kun ERÄILLÄ HIEMAN KESTI :D <vink> Siitä sitten Lyniin ja voi jeesus sitä vaikeutta. Vittu, siinä on oikeasti niin paska äijä kuin olla ja voi. Lapsellinen! No siellä sitten hetki ja sanaa vähän kiertämään. Lynin jälkeen Forteen ja alkoi meikäläinenkin olla vähän kuosissa. Muutama viesti tuli illan aikana lähetettyä, joita vähän kadun. Olishan asiat voinut vähän paremmin esittää, mutta tulipahan ainakin asiat kerrottua suoraan. On tiedossa, että ei tarvitse enää miettiä, että kerronko vai en ja miten. No Fortessa tuli törmättyä puolituttuun. Sen kanssa jutskattiin - senkin jälkeen, kun M&S oli lähteneet. Matkalla sitten MAN kyseli, että missä mennään. Kävin kääntymässä kaverin tykönä ja pokkuttelin niitä kissoja. Ihania veijareita :) Pienintä täytyy kouluttaa, kun ei osaa kunnolla vielä napata kiinni. Pois se minusta, että vähän kiusallani olisin sitä rapsutellut.
No MAN tuli sitten siihen alas vastaan ja lähdettiin talsimaan. Nähnyt sitä jätkää niin soosissa koskaan :D Ihme, että pysyi pyöränsä selässä. Päästiin kämpille, juteltiin vähän aikaa, huudatettiin heviä ja mentiin nukkumaan. Ihan mukava vappu kaiken kaikkiaan. Näki paljon ihmisiä, joita ei ole nähnyt pitkään aikaan. ^^ Mullakin mukavaa ja juovuksissa - aika hiljainen yhtälö ollut yleensä.

© Puolikuu - Ota minut nyt <vink> <virne> <sydän>

Hyvää vappua! :)Maanantai 01.05.2006 00:37

Klara ja glada vappen kaikille tutuille ja tuntemattomillekin ^^ Toivottavasti teidän vappunne menevät paremmin kuin minulla näyttää menevän. Mutta kuitenkin, pitäkää hauskaa ja moikkaillaan jos nähdään.

:'(Sunnuntai 30.04.2006 05:22

© Metallica - Nothing else matters
© Metallica - Mama said

© Puolikuu - Ota minut nyt <3Sunnuntai 30.04.2006 00:55

Hämärässä että minä näkisin
Vie minut pois
Älä tuo ikinä takaisin

Ota minut nyt
Puhu mulle jotakin
Pimeässä parempi on sotakin
Mielelläni miten hulluuteni pois jakaisin

Olen täyteen kirjoittanut nämä vihkot ja kankaat
Mutta mieltäni ain sinä vain vieläkin hankaat
Nämä erheet ja paljon niin paljo muutakin roskaa
Ne ei mielestä tästä pois mene milloinkaan

Ota minut nyt
Ota vaikka väkisin
Hämärässä että minä näkisin
Vie minut pois
Älä tuo ikinä takaisin

Ota minut nyt
Puhu mulle jotakin
Pimeässä parempi on sotakin
Mielelläni miten hulluuteni pois jakaisin

Olen pakon eessä mä veessä ja pinnan alla
Sinä korvaani sataan lasket minä sukellan

Ota minut nyt
Ota vaikka väkisin
Hämärässä että minä näkisin
Vie minut pois
Älä tuo ikinä takaisin

Ota minut nyt
Puhu mulle jotakin
Pimeässä parempi on sotakin
Mielelläni miten hulluuteni pois jakaisin

Ota minut nyt
Ota minut nyt
Vie minut pois
Älä tuo ikinä takaisin

Aaaa.....Lauantai 29.04.2006 21:49

Voi jeesus ihmiset on tyhmiä! Luin Turun Sanomien pienen artikkelin tästä 3G-kytkykaupasta. Voi jeesus, ne on ihan tyhmiä siellä Kuluttajansuojaliitossa. Ne leimaa kaikki mahdolliset operaattorit ja puhelimet ihan paskoiksi. Tiedän meiltä töistä ainakin, että me ei luvata mitn tuollaisia mahdottomuuksia. Ja ihmiset hei, ottakaa järki käteen. Siellä on satoja muitakin jotka on tehneet sellaisen kytkykauppasopimuksen niin tietysti ne liittymän avausjonot kasvaa. Hei haloo! Aaaaa......

Jumalauta prkele!Lauantai 29.04.2006 19:29

Nyt meni hermot lopullisesti. Jumalauta, jos yksi tietty henkilö tulee mua vastaan tjtn niin sille ei kunnian kukko laula. Jos alkaa vielä päätään aukomaan niin se on siinä. MÄ VIHAAN! Saatanan idiootti paska, kehtaskin tehdä niin. Siinä on tyhmä jätkä. Ei sitä voi edes mieheksi sanoa, lapsi se on. Hullu ja alkoholisti. Toivottavasti saat ansiosi mukaan!

[Ei aihetta]Lauantai 29.04.2006 16:12

Not good enough for you, not to anyone... I wish I would know what's wrong with me...