IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Iinukka

Iinukka

mmm me likey england
Kun ruumis ja mieli hajoavat, niitä ei ole missään, niin kuin ei säveliäkään kasata mihinkään. Luuttua soitettaessa ei ole mitään aikaisempaa sävelvarastoa, ja kun soitto loppuu, se ei mene mihinkään paikkaan avaruudessa. Sen olemassaolo syntyi luutun rakenteen ja rungon ja soittajan taidon ansiosta, ja samalla tavalla kuin olemassaolo syntyi, se myös lakkaa.
Täsmälleen samalla tavalla kaikki olemisen elementit, niin aineelliset kuin aineettomat, tulevat olemassaoleviksi oltuaan sitä ennen olemattomia ja oleviksi tultuaan menevät pois.
Ei ole mitään ruumiissa ja mielessä olevaa itseyttä, vaan eri muodostelmien välinen yhteistoiminta tuottaa sen, mitä ihmiset sanovat henkilöksi. Niin arvoitukselliselta kuin ehkä kuulostaakin, on tie jota kulkea ja on kulkeminen, mutta kulkijaa ei ole. On tekoja jotka tehdään, mutta tekijää ei ole. On ilman liike, mutta ei ole tuulta puhaltamassa. Ajatus iteydestä on virhe, ja koko olemassaolo on yhtä otto kuin plataanipuu ja yhtä tyhjä kuin vedessä kisailevat kuplat.

-Visuddhimagga-

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.