• Puhdistus

• Implantit

• Zirkonium-kruunut

• Sillat

• Valkaisu

• Hammasproteesit

• Paikat

• Juurikanavahoidot

Ilmainen kuljetuspalvelu!
Soita +90 537 870 65 36
WWW.ALANYAHEALTHYSMILE.COM

IRC-Galleria

Iiriva

Iiriva

Melankolia on hieno asia.

Selaa blogimerkintöjä

.ei helvetti.Torstai 31.08.2006 03:18

Haluaisin kaivertaa aivoni ulos. Ehkä sitten kuolleet aivosolut lakkaisivat valumasta nenästäni ulos. Mikseivät valkosoluni voi toimia kunnolla ja tuhota kaikkia kurkkuni bakteeritehtaita? Kurkkukipu, joka johtuu solukon tuhoutumisesta, olisi riittänyt. Mutta ei, immuniteettini on liian heikko, valkosoluni eivät pärjää pahalle pöpölle. Se tulee sisään hengitykseni mukana, jää kurkkuun, raiskaa yhden solun tunkeutumalla sen sisään ja alkaa monistaa itseään. Ulos purkautuu satoja kopioita, jotka raiskaavat lisää soluja. Syntyy bakteeritehtaita. Sitten valkosoluarmeijani tulee hätiin, mutta liian myöhään, liian vähin miesvoimin. Ne käyvät ylivoimaa vastaan. Ne eivät osaa tuhota vain pelkkiä bakteereja, ne tuhoavat koko tehtaat. Raiskatut solut tuhoutuvat, osa solukkoa tuhoutuu. Kurkkuun alkaa sattua. Yskin limaa ulos. Siihen on takertunut bakteereja. Hyvä, edes osa ulkona.

Mutta se ei riitä. Sairastun, kehoni nostaa lämpötilaansa tappaakseen bakteerit. Oletettavasti se onnistuu, mutta tekee oloni tukalaksi. Lämpötila on liian korkea aivoilleni, tulee sekava olo. Jos kuumetta on liikaa, hourailee. Kun aivastan, levitän satoja, ehkä tuhansia bakteereja ympärilleni, ilmaan. Joku toinen saa mahdollisesti pisaratartunnan. En mene kouluun. En voi keskittyä, on vain tukala, välillä liian kuuma, välillä liian kylmä.

Kuulemma viherrän kasvoiltani kun olen sairas. Liekö totta? Mahdollisesti, olen aina käyttänyt 0-puuteria, koko perheeni on, joten olen aidosti kalpea. Ei, en käytä valkoista puuteria. Minun ei tarvitse.

Silmäni kiiltävät. Kuume tekee sen. Nenänpääni on lämmin, ei kylmä, kuten yleensä. Kuume tekee sen. Yläselkäni melkein polttaa kättäni. Kuume tekee sen. En voi nukkua, en voi hengittää. Jokainen yskähdys tuntuu kun kurkkuani raiskattaisiin pulloharjalla. Se sattuu. Käytän näemmä tässä merkinnässä paljon "raiskata"-sanaa. Tänään se sana on kiva oudoissa asiainyhteyksissä. Ei yleensä. Vihaan sitä.

Hengitykseni vinkuu ja rahisee. Olisittepa kuuleet minut kun nousin illalla portaat neljänteen kerrokseen päästäkseni kotiin, talossa ei ole hissiä. Kuulostin keuhkotautiselta vanhukselta. Tai sotilaalta, joka on saanut osuman keuhkoon ja vetelee viimeisiään veren purskahdellessa suusta. Minä en syljeskellyt verta. Olen kyllä kerran oksentanut sitä. Olisiko pitänyt puraista kieleen?

Olen tänään luova. Ehkä sairaspäivinä 3 x A3-kokoinen maalauskin edistyy. Jos jaksan liikkua sängynpohjalta. Jos ostos-TV turhan toistavine, puolituntisine mainoksineen päästää minut otteestaan. Se kuristaa. "Magic Bullet". Käsikirjoitettua.

Tämä pituus alkaa jo lähennellä serkkuni enan kirjoituksia. Tämä ei kuitenkaan ole yhtä syvällistä. Kun aivot hiljalleen alkavat kiehua pääkopan sisällä, on vaikea olla syvällinen ja käyttää paljon sivistyssanoja. Mutta ehkä niitäkin pitäisi opetella äidinkielen ylioppilaskirjoituksia varten. Mutta en minä Laudaturia odotakaan. Mutta hyvän tahtoisin silti. Kukapa ei? Vain kuvaamataidon diblomi näyttää mahdolliselta.

Miksiköhän kirjoitan tätä? Ehkä halusin vain kerrata biologian opintojani ja jakaa tietoni teille, kunnes joku viisaampi tulee ja korjaa mahdolliset virheeni. En minä niin hyvä tietopankki ole, olet väärässä, Diablonicus. En tiedä kaikkea ihmisruumiista. En vielä. Nyt menossa yhtäaikaa sekä ihmisen biologia, että perimä. Ja psykologiassa ihmisen kehitys. Ja opiskelen itse anatomiaa. Ne ovat oikeasti kiinnostavia aineita. Kirjoitan ne. Mutta minä osaankin piirtää ihmisen siittiön täydellisesti. Ja munasolun. Ja istukan. Maltan tuskin odottaa, kun synnytän itse, ja lääkäri esittelee minulle jälkeiseni, sisältäni irronneen, verisen istukan. Herkkua. Ehkä lapseni istukkaverta käytetään joskus pelastamaan jonkun sairaan lapsen elämä. Ehkä sen kantasolut auttavat. Voi sitä 8-vuotiasta poikaa, joka ei selvinnyt leukemiasta.

Epäilen, että kukaan pääsee tänne asti. Mutta mitä väliä sillä on? Tämähän on vain sairaan ihmisen sekoilua. Tiesittekö muuten, ettei umpilisäke olekaan täysin turha?

Kirjoitan tätä edelleen, ihan putkeen. Suollan tekstiä sisältäni. Tähän aikaan vuorokaudesta olen yleensä luovimmillani. Juuri silloin kun pitäisi nukkua. Mutta mitä väliä sillä on? Voin nukkua niin myöhään kuin haluan, olen kipeä. Puolen vuoden päästä autokouluun. Pitänee kaivaa maalausvälineet esiin.

En ole niin yksin kuin yleensä luulisi. Tälläkin hetkellä monet kasvot tuijottavat minua, mihin menenkin. Katsovatko he silloinkin, kun olen suihkussa? Ei, tämä ei ole Big Brother. Ja paperille painetut ja piirretyt silmät eivät näe. Vai näkevätkö? Olenko hot alasti? Sen varmaan tietää tarja Turusen kuva, kysyn joskus häneltä. Tai siltä sammakolta, joka roikkuu käytävässä. Mutta vastaako hän? Tai sammakko? Sehän nousee vessanpöntöstä, kai sillä on parempaakin tekemistä kuin vastata minun typeriin kysymyksiini.

Sain eilen flimmerin. Se sattui. Minulla on eteisvärinä. Näin nuorella. Sydämeni tanssii ripaskaa salvaten hengitykseni ja vieden ajantajuni. Onneksi edes joku huolehtii. Ainakin joskus. Mutta ei silloin, kun olen yksin. Tarja Turunen ei auta. Tai sammakko. Tai se naispuolinen vampyyri, joka väläyttelee minulle kulmahampaitaan miekkojen alta. Silloin vain sattuu. Pitäisiköhän vaihtaa ehkäisymenetelmää?

Vieläkin jaksan. Te ette jaksa. Mutten kai minäkään. Ne tekevät sitä taas. Kurkkuni on muuttunut sotatantereeksi. Aivoni kypsyvät hiljalleen, aivosoluja kuolee ja ne tulevat nenästäni ulos. Teille käynyt samoin? Mutta jos luette tämän joskus oikeasti loppuun, ansaitte halin. Olettaen siis että näen teidät joskus jossain.

Ehkä on aika lopettaa. Ehkä vain sen takia, ettei tämä romaani tuhoaisi teidänkin aivosolujanne. Mutta mitä minä oikeastaan teidän aivosoluistanne välitän? Tuhoatte niitä ison kasan aina kun juotte alkoholia. Tulen olemaan viisaampi kuin te.

Jaksan vieläkin. Ehkä se johtuu siitä, etten ole kirjoittanut mitään pitkään aikaan. Tai siitä, että koneella saa kirjoitettua nopeasti ja suhteellisen vaivatta. Käsin menee ikä ja terveys. Tai no, mitä väliä, terveys on mennyt jo. Ja ei kai minulla vielä kai ryppyjä ole. Ei ainakaan näy. Ehkä pysyn kestonuorena jos syön vain raakoja perunoita.

Mietin tyynylläni makaavia, ikäkuluja papukaija-käsinukkeja. Toisen sain heti synnyttyäni. Toisen muutaman vuoden iässä. Rakastin niitä. Rakastan edelleen. Joskus halaan niitä vieläkin öisin, kun on vaikea nukkua, kaipaa liikaa tai on herännyt keskellä yötä kaameaan, alitajunnan luomaan painajaiseen. Vihaan alitajuntaani. Mutta niin sekin vihaa minua. Tahdon oppia näkemään Lucid-unia. Olisinpa vieläkin uhmaiässä. Miksi miehet tarkastavat koko elämänsä vähän väliä, onko kalu tallella?

Miksi oikein teen tätä? Enkä osaa päästää irti tästäkään? En tiedä. En yleensä tiedä mistään mitään, tai sitten vastaukseni on "ihan sama."

Kaivopuistossa on ihania jalopuita. Menen joskus piirtämään yhden tietyn juurakon. Ja toivon, että se sama 2-vuotias poika on siellä äitinsä kanssa laskemassa liukumäkeä, jotta voin taas näyttää hänelle kieltä. Jotta hän voi vastata tekemällä saman. Ja opettaa Diablonicukselle lisää iPodin ihmeellisyyksiä. Mutta samalla haluaisin istua Don_Jonen sylissä ja tuntea hänen käsivartensa ympärilläni, kun piirrän. Ei se kai mahdottomuus ole? Kulta, tule joskus kylään. Älä nyt. Saat pisaratartunnan. Ja sitten olet kipeä. Mutta mahdollisesti immuniteettisi on paljon vahvempi kuin minulla. Tule.

Haluaisin piirtää ihmisille. Mutten enää muista, mitä minulta toivottiin. Unohdin sen jo, hinta sovittiin, lähetystapa sovittiin, mutta aihe unohtui. Miten voi aloittaa? Kertokaa se minulle. Hei sinä ihminen, muistuta minua. Haluan muistaa. Mutten muista. Kukaan ei auta minua.

Lopetan, ihan vain muiden ihmisten vuoksi.

Kiitos.
. .Torstai 31.08.2006 02:35

I'm Going Down With This Sickness.

.möö.Sunnuntai 27.08.2006 03:41

Näytän kuulemma tänään peikolta.

Jone <3

[Ei aihetta]Keskiviikko 23.08.2006 01:24

Kai tähän vois joskus yrittää kirjottaa jotai muutaki ku noita "vastaa kysymyksiin"-paskaa. Hmmm. Mut miks tää ois yhtää sen laadukkaampaa? Enpä tiiä. No joo, mitä oon tänää tehny: ollu koneella ja kopioinu käsin 4 tuntii mun esitelmää, koska mä en saa sitä ulos koneesta! Paska rakkine. Kirjotin "vaan" 6 A4:sta iha täyteen, enkä todellakaan millään kissankokosil kirjaimil. Ja ainii: oon myös puhunu pervoja keskimäärin 6 tuntii putkeen. Mut niist en kerro enempää... ;P No plöö... Teit tää varmaa kiinnostaa ku kilo paskaa, mut mitä mä siitä välitän! :D tänään sato. Ja stadis tukehtuu Vjenäjän metsäpalosavuihin. Ilma oli eilenki iha samee. Ja musatunneil oli kivaa. Laulettii Hurriganesia. Mut se oli eilen. Tänää me soitettii jotai muuta. Mä vaa säestin. En haluu laulaa laului, jotka menee vaa koko ajan mun rekisterin yläpääs, nii et ei oo kivaa... Joten soitin pianoo. Hassuu. En ikinä säestä. Mut nyt oon säestäny paljon. Enkä oo ikinä ees pianotunneil käyny. Ja osaan soittaa Mozartia, Bachia, Debussya etc etc. Imaskaas sitä.

Mul on kuuma. Ikkuna on kii, koska pari tuntii sitte sato sisään. Ja korjasin äske tomaattisadon. Älkää naurako, iha oikeesti, parvekkeel kasvaa tomaattei, nyt ne on mun vastuul ja niit saa syödä. Hyvää oli. Kaupast ei sa nii hyvii. Nyt ootte kateellisii, eiks je? Ja viel pitäs piirtää monta skandinaavisen mytologian jumalaa esitelmää varten. On vast Odin ja Tor. Tyr, Freyr, Freyja, Frigg, Balder ja Loki puuttuu vielä. Ja muita en ees piirrä. Uuh <3.

Täl mä vaan puhun paskaa, vaik pitäs töitä tehä. No ei se mitää, en mä yöl kummiskaa nuku. Mä en oikee osaa nukkuu enää. Ja huomen on vast keskiviikko. Vittu. Ruottii. Ja mun kultaköynnös onki kasvanu iha hirveesti! Lälläslää. Voitin. Jotain kumminki. En tappanu sitä. Ihme.

Tää kiinnostaa teit kaikkii iha vitusti, vai mitä? Sanokaa mulle, jos luette tän loppuun nii saatte... ööö... hyvän mielen. Tai sit vaan meette sekasi. Iha sama. Mä meen ny piirtää.

[Ei aihetta]Tiistai 22.08.2006 02:10

Haluaisin nukkua, mutten osaa. Haluaisin itkeä, mutten pysty. Haluaisin elää, mutta se estetään.

JooSunnuntai 20.08.2006 23:45

Olin perjantaina Tikkurilassa. Siellä oli kivaa. Miksikö? Koska oli juomingeissa. Harvinaista. No enhän minä paljoa juonut, en itseasiassa pidä ryyppäämisestä. Mutta kivaa oli. Tuli sitä kumminkin jotain vedettyä: shotti 12 vuotta vanhaa skotlantilaista viskiä, shotti sinistä, erittäin gootti-uskottavaa absinttia. Sokerilla. Ja ihan oikeasti. Ja absintti juodaan sokerilla, jos ette tienneet. Tietysti vähän bisseä ja Markiisi-nimistä väkevää hedelmäviiniä (oli muuten hyvää), mutten ollut edes hiprakassa. Ei nyt tuollaisesta määrästä voi edes mennä, paitsi jos on surkea viinapää, mikä minulla ei todellakaan ole. Uskokaa pois, testattu on.

Ja jos kysytte, miksi kirjoitan kirjakielellä, vastaus on: koska huvittaa. Kirjoittamiseenhan se on tarkoitettu.

Ja kiitos, Milla, kielesi maistui hyvältä. <3

näin tylsää voi olla.Tiistai 15.08.2006 19:06

Rastita bändit mitä kuuntelet:

[ ] Tehosekoitin
[x] Nightwish
[ ] Danzig
[ ] Dimmu Borgir
[ ] Negative
[ ] Sadetanssi
[ ] Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus
[ ] Mötley Crue
[ ] Hanna Pakarinen
[ ] Skandaali
[ ] Cheek
[ ] Jennifer Lopez
[ ] Annie
[ ] Private Line
[/] Guns N Roses
[/] Apulanta
[ ] CMX
[ ] The 69 eyes
[ ] Naked
[ ] Elastinen
[ ] Pikku G
[ ] Raimssi
[ ] Britney spears
[ ] Gunther
[ ] Popeda
[ ] Tyrävyö
[ ] Kwan
[/] Alice Cooper
[ ] Hassisen kone
[ ] Bitch Alert
[ ] Deadbabes
[ ] Zero nine
[ ] HIM
[ ] Velcra
[ ] Maj Karma
[x] Finntroll
[ ] Pain Confessor
[ ] Martti Servo
[ ] Twilightning


Rastita elokuvat jotka olet nähnyt:

[x] Taru Sormusten Herrasta: Sormuksen ritarit
[x] Taru Sormusten Herrasta: Kaksi tornia
[x] Taru Sormusten Herrasta: Kuninkaan paluu
[ ] Bridget Jones- Elämäni sinkkuna
[ ] Bridget Jones- Elämä jatkuu
[x] Kauna
[ ] Salaisuus pinnan alla
[ ] Mean Girls
[x] Troija
[x] Kill Bill vol. 1
[x] Kill Bill vol. 2
[x] Kuolleiden aamunkoitto
[x] Pirates of the Caribbean: Mustan helmen kirous
[x] Pirates of the Caribbean: Kuolleen miehen kirstu
[x] Harry Potter ja viisasten kivi
[x] Harry Potter ja salaisuuksien kammio
[x] Harry Potter ja Azkabanin vanki
[x] Harry Potter ja liekehtivä pikari
[ ] New York minute
[x] Pieni suklaapuoti

Tämän gallupin odotan olevan:
[x] pitkä
[ ] lyhyt
[ ] hyvä
[ ] ihan ok
[x] siedettävä
[ ] huono
[x] tylsä

Sinulla on:
[x] sisko
[ ] veli
[ ] mitaleja
[ ] älyä
[ ] purkka suussa
[x] yksinäistä
[ ] kurkku kipeä
[ ] lapsi mahassa
[x] huono päivä
[ ] hyvä päivä
[ ] ihana päivä
[ ] Nalle Puh matto(ja)
[ ] kaksi ovea huoneessasi
[ ] roskis täynnä
[ ] äitiä ikävä
[ ] ruokaa edessäsi
[x] radio päällä
[ ] lamppu palanut huoneestasi

Sinä tahdot:

[ ] matkustaa Australiaan
[ ] pelata jotain peliä
[ ] mennä vessaan
[ ] muuttaa
[x] käärmeen
[ ] kirppuja
[ ] kouluun
[x] ulos
[x] kavereita
[x] ystäviä
[x] huutaa
[x] itkeä
[x] nauraa
[ ] katsella ulos
[ ] lopettaa tämän gallupin
[x] tehdä tämän gallupin loppuun

Sinä pelkäät:

[ ] ihmisiä
[ ] likaa
[x] melua
[ ] käärmeitä
[ ] tietokoneesi hajoavan
[ ] että pyöräsi varastetaan
[ ] olla hississä
[ ] varastaa
[ ] uida
[ ] hiiriä
[ ] pölypunkkeja
[ ] pimeää
[ ] mennä ulos
[ ] minua
[ ] itseäsi
[ ] koulua
[ ] rusakoita

Sinä pidät:

[x] sitruunoista
[ ] sillistä
[x] juustosta
[ ] piimästä
[x] siisteydestä
[x] sotkusta
[x] hiljaisuudesta
[ ] melusta
[ ] tungoksesta
[x] lumesta
[ ] lokista
[x] hatuista
[ ] itsestäsi
[ ] minusta
[x] eläimistä
[ ] mudasta

Sinä odotat:

[X] kesää
[ ] kärpäsiä
[x] kaveria
[x] tämän gallupin loppumista
[ ] menkkojasi
[x] pääseväsi ulos
[x] kännykkäsi soivan
[x] ruokaa
[x] kasvupyrähdystäsi
[ ] maailmanloppua
[ ] isääsi
[x] kaverisi viestiä

Sinulla on ikävä:

[ ] entisiä kavereita
[x] syksyä
[x] joulua
[x] koiraasi
[x] kaikkea
[ ] kouluun
[ ] viime vuotta
[x] hukkaamaasi esinettä
[ ] parasta ystävääsi
[ ] olla vaan

Aikuisena sinä:

[ ] olet työtön
[ ] perustat oman firman
[ ] joudut vankilaan
[x] saat lapsia
[x] menet naimisiin
[ ] olet onneton
[x] olet onnellinen
[ ] itket päivittäin
[x] ajat autoa
[ ] elät sivistyneesti
[ ] kudot villasukkia
[x] hyppäät laskuvarjolla

Vielä sinä matkustat:

[x] ulkomaille
[ ] Rovaniemelle
[ ] Helsinkiin
[x] ystävällesi
[x] laivalla
[x] lentokoneella
[x] taksilla
[x] junalla
[x] minne vain haluat

[x] Olet väsynyt
[ ] Sinun kuuluisi olla nyt koulussa
[x] Musiikki on yksi tärkeimpiä osia elämässäsi.
[ ] Omistat karvattoman lemmikin
[x] Olet kaksimielinen
[x] Sinulla on punaiset sukat(ei jalassa)
[x] Lasket itsesi oudoksi
[x] Muut laskevat sinut oudoksi
[x] Se on hyvä asia
[x] Se on huono asia
[ ] Lempiaineesi on lukuaine
[x] Vanhempasi eivät ole eronneet
[X] Inhoat IhQrAXu-kirjoitustyyliä.
[ ] Rakastat sitä
[ ] Eli oletko siis pissis?
[x] Inhoat pop-musiikkia
[x]Osaat soittaa jotain instrumenttia
[ ] Et osaa, mutta osaat laulaa.
[ ] Et osaa kumpaakaan
[ ] Olet jäänyt luokallesi
[ ] Olet jonkun opettajan silmätikku
[ ] Sinulla on yli 8.8 keskiarvo
[ ] Sinulla on alle 6 keskiarvo
[X] Michael Jackson on friikki
[ ] The Rasmus on ansainnut menestyksensä
[x] Antti Tuisku ei ole hyvä
[x] Rakastat piirtämistä
[X] Olet hyvä siinä
[x] Olet omaperäinen
[x] Seurustelet
[x] Sinulla on vastakkaisen sukupuolen edustajia hyvinä ystävinä.
[ ] Poltat
[ ] Juot kännihakuisesti.
[ ] Ja se on mielestäsi kivaa.
[x] Haistatat pitkät kaikelle, mikä ei sinua kiinnosta
[x] Nimimerkkisi on outo
[x] Ei tässä gallupissa ole mitään järkeä.
[x] Mutta silti ruksitat
[x] Jaksat vielä ruksia näitä.
[x] Olet lukenut kaikki Harry Potterit
[x] Pidit niistä
[ ] Olet fani
[X] Luet paljon kirjoja
[x] Kirjoitat paljon
[x] Arvostelet ihmisiä heidän ulkonäkönsä perusteella
[ ] Muoti on elämäsi
[/] Kirpparilta löytyy hienoimmat vaatteet
[ ] Olet nettiaddikti
[x] Omistat MSN messengerin
[x] Olet irc-galleriassa
[ ] Ärsyynnyt, kun hymiöitä - ja ... päätteisiä lauseita käytetään liikaa
[x] Olet hyvä äidinkielessä
[ ] Olet huomannut tässä paljon kielioppivirheitä
[ ] Olet ala-asteella
[ ] Olet yläasteella
[x] Olet muussa koulutuksessa
[x] Tiedät mikä yhteishaku on
[x] Tiedät kuka on Matti Vanhanen
[ ] NRJ-on lempiradiokanavasi
[x] Eikä ole!
[x] Vaan joku muu.
[ ] En edes kuuntele radiota
[x] Alice Cooperin Poison on tajuttoman hyvä kipale!
[ ] En ole kuullutkaan

Elämäni aikana olen:

[x] ollut masentunut
[x] tuntenut olevani rakastettu
[ ] satuttanut itseäni fyysisesti
[x] satuttanut toista ihmistä fyysisesti
[x] ollut tyytyväinen itseeni
[x] ollut ylpeä isästäni tai äidistäni
[ ] varastanut vanhemmiltani
[x] tuntenut todellista rakkautta
[x] ollut epäitsekäs
[x] antanut toiselle ihmiselle jotain mikä merkitsi minulle todella paljon
[x] näyttänyt todellisen minäni jollekin ihmiselle
[ ] ajanut autoa humalassa
[x] saanut sakkoja
[ ] rikkonut toisen omaisuutta koska olin kateellinen
[ ] yrittänyt rikkoa jonkun suhdetta
[ ] rikkonut jonkun suhteen
[ ] pettänyt
[ ] ajatellut toista miestä seksin aikana
[ ] suunnitellut kokeilevani huumeita
[ ] kokeillut huumeita
[ ] tippunut talon katolta
[ ] kiivennyt/ hypännyt parvekkeelta alas
[ ] syönyt masennuslääkkeitä
[x] harkinnut itsemurhaa
[ ] joutunut elämään ystävän/omaisen itsemurhan
[x] itkenyt onnesta
[ ] lähettänyt mummolle ystävänpäiväkorttia
[ ] sanonut jollekin sisarukselle rakastavani häntä
[ ] kuullut vanhempien riitelevän
[ ] nähnyt isän lyövän äitiä
[x] joutunut fyysisen väkivallan uhriksi
[x] pelännyt omaa poikaystävää
[x] käyttänyt samoja sukkia 3 päivää putkeen
[x] kertonut äidilleni rakkaushuolistani
[ ] heitellyt pikku kiviä ikkunaan
[ ] antanut ruusun pojalle
[ ] syönyt litran jäätelöä kerralla
[x] kärsinyt unettomuudesta
[ ] hajottanut tietokoneen
[x] ladannut netistä musiikkia
[ ] pitänyt piratismia varkautena
[x] juossut poliisia pakoon
[ ] koittanut kuinka syvälle pystyy työntämään banaanin (MIHIN??)
[ ] koittanut salaa laihduttaa
[ ] kirjoittanut wc:n seinään jotain
[x] viiltänyt vahingossa sääriin haavoja säärikarvoja poistaessa
[ ] kuvitellut vastaantulevia alasti
[x] matkustanut pummilla junassa
[X] hävennyt omaa poikaystävää
[x] itkenyt yksinäisyydestä
[x] ostanut alaikäiselle alkoholia
[x] ostanut alaikäisenä alkoholia
[ ] paskonut vanhemmalla iällä housuun
[x] miettinyt millaista olisi olla joku toinen
[x] soittanut pilapuheluita
[ ] tippunut jäihin
[ ] uinut avannossa
[x] pelännyt hammaslääkäriä
[x] lukenut Aku Ankkaa ja pitänyt siitä

Pidän:

[x] kissoista
[x] käärmeistä
[ ] oranssista väristä
[x] mökkireissuista
[x] takkatulesta
[ ] rokkaripojista
[x] Apocalypticasta

Tiedän mitä tarkoittaa:

[ ] retorinen kysymys
[x] abortti
[x] feministi
[x] sovinisti
[x] eutanasia
[x] lol
[ ] assosiaatio
[ ] priorisointi
[x] navigointi

Olen nyt:

[ ] alasti
[x] mustissa
[ ] kännissä
[x] kotona
[ ] matematiikkakilpailussa
[ ] näyttämöllä


Isona minusta tulee:

[ ] kotiäiti
[ ] uranainen
[ ] sinkkuelämän Carrie
[x] hyvä vaimo
[x] nuorekas
[ ] ikiteini
[ ] erakko

Uskon:

[ ] keijuihin
[ ] joulupukkiin
[x] luonnonhenkiin
[x] itseeni
[ ] en mihinkään
[x] kaikkeen minkä näen
[ ] Saatanaan
[ ] sielunvaellukseen

Pelkään:
[ ] pimeää
[ ] hämähäkkejä
[x] olla yksin
[ ] käärmeitä
[x] sairauksia
[ ] juoppoja
[ ] koulua
[x] tulevaisuutta
[x] maailman tulevaisuutta
[x] kuolemaa

Minä olen:

[ ] alle 14
[x] yli 14
[ ] yli 18
[x] rakastunut
[x] alipainoinen
[ ] pissis
[x] gootti (xD eeehheheeeeh! voi näitä...)
[x] liian lyhyt
[X] liian pitkä
[/] kadehdittu (mutta miksi?:D)
[x] lapsirakas

Muiden mielestä olen:

[x] raivostuttava
[ ] täydellinen
[ ] koulun kaunein
[ ] rasittava teini
[ ] luulen itsestäni liikoja

Vanhempani pitävät minua:

[x] keskivertoa kiltimpänä
[ ] keskivertoa villimpänä
[ ] orjanaan
[ ] suosittuna koulussa
[ ] opettajien lellikkinä
[ ] elämänsä suurimpana virheenä

:itsenäni

Pidän:

[x] pojista
[x] tytöistä
[x] pojista seksuaalisessa mielessä
[ ] tytöistä seksuaalisessa mielessä
[ ] homoista
[x] koirista
[x] orvokeista
[ ] vaaleanpunaisista seinistä
[x] silkkilakanoista

Tätä mieltä minä olen!:

[ ] homous on sairaus
[ ] homous on syntiä
[x] koulu on perseestä
[ ] maailman söpöin on Orlando Bloom
[ ] Michael Jackson on syytön
[ ] Bush on hyvä jätkä
[ ] ulkomaalaiset ovat pelottavia
[x] iloiset ihmiset ovat rasittavia jos on itse pahalla päällä
[x] mandariinit on hyviä

Maailman suurin epäkohta on:

[ ] Aids
[ ] naisten sortaminen
[ ] uskonsodat
[ ] saldo on kiinni
[ ] nälänhätä
[x] vanhusten yksinäisyys
[ ] mUlLoN KarzEe finNi LeuaSsa!!11

Koulusta tultuani...

[x] menen nettiin
[x] syön
[ ] teen läksyt
[ ] en tule kotiin
[ ] leikin lemmikin/pikkusisaren kanssa
[x] kuuntelen musiikkia
[ ] nukun
[ ] muuta, mitä?


[ ] olen nyt laihdutuskuurilla
[ ] alitajuntaisesti laihdutan koko ajan
[x] tiedän kuka juonsi Kymppitonnia
[ ] mikä on Kymppitonni?
[x] olen oksentanut vapaaehtoisesti
[ ] en kuitenkaan ole bulimikko
[x] kuuntelen rankempaa musiikkia kuin pop
[x] tiedän missä Muumit asuvat
[ ] minua eivät voisi Muumit vähempää kiinnostaa
[ ] käytän paljon huuto/kysymysmerkkejä lauseissani korostaakseni asiaani
[x] käytän joskus merkkiä <3
[x] osaan sanoa kiitos neljällä eri kielellä
[x] tiedän millä mantereella sijaisee Kenia
[x] tiedän myös mikä on Venäjän pääkaupunki
[ ] käytän tietokoneeni Paint-ohjelmaa säännöllisesti
[ ] tietokoneellani ei ole Paint-ohjelmaa
[ ] minulla ei ole omaa tietokonetta
[x] meidän perheessä jollain on kannettava tietokone
[ ] olen katsonut elokuvan The Fast and the Furious
[x] tiedän myös elokuvan suomenkielisen nimen
[x] en pidä Bridget Jones-leffoista
[x] lopetan gallupin tähän.

Kirjoita kommentti
no huhhuh

[Ei aihetta]Tiistai 01.08.2006 21:31

"Jos olet nähnyt yli 70 elokuvaa, sinulla ei ole elämää."


( ) Napoleon Dynamite
( ) Oldboy
( ) The Proposition
( ) The Anchorman
( ) Wake up, Ron Burgundy
(1) Crybaby
( ) Battle Royale
( ) Battle Royale 2
(2) Sin City
( ) Sinussa on se jokin
(3) Harry Potter: Viisasten kivi
(4) Harry Potter: Salaisuuksien kammio
(5) Harry Potter: Azkabanin vanki
(6) Harry Potter: Liekehtivä pikari
( ) Mr. and Mrs. Smith
( ) The Mexican
(7)Nemoa etsimässä
(8) Leijonakuningas
(9) Ocean's eleven
( ) Ocean's twelwe
( ) Spy Game
(10) Fight Club
( ) Meet Joe Black
( ) Seven
( ) Thelma & Louise
(11) Grease
(12 ) Seitsemän vuotta Tiibetissä
(13) Pirates of the Caribbean
(14) Troija
( ) Starsky and Hutch
( ) Saw
( ) Saw 2
(15) Moulin Rouge
( )Scream
( ) Scream 2
( ) Scream 3
(16) Scary Movie
(17) Scary Movie 2
(18) Scary Movie 3
( ) Scary Movie 4
( 19) The Grinch
(20) American Pie
(21) American Pie 2
(22) American Wedding
(23) I, Robot
( ) Teksasin moottorisahamurhaaja (alkuperäinen)
( ) Teksasin moottorisahamurhaaja (uudempi)
(24) Men in Black
(25) Men in Black 2
(26) The Village
( ) Along Came Polly
(27) Forrest Gump
(28) Deep Impact
( ) The Terminal
( ) Halloween
(29) The Ring
( ) The Ring 2
( ) Space Jam
(30) Chigaco
( ) Riku Rikas
(31) The Day After Tomorrow
( ) I am Sam
(32) Taru Sormusten Herrasta: Sormuksen ritarit
(33) Taru Sormusten Herrasta: Kaksi tornia
(34) Taru Sormusten Herrasta: Kuninkaan paluu
(35) Ten Things I Hate About You
( ) Just Married
( ) Painajainen Elm Streetillä
(36) Titanic
(37) Romeo & Julia
( ) Tiedän mitä teit viime kesänä
( ) Tiedän yhä mitä teit viime kesänä
(38) Independence Day
(39) Bad Boys
(40) Bad Boys 2
(41) ET
(42) Yksin kotona
(43) Yksin kotona 2
(44) Yksin kotona 3
( ) Mio poikani Mio
( ) Katto Kassinen
( ) How to Lose a Guy in 10 Days
( ) Calendar Girls
(45) Catch Me If You Can
(46) Spider-Man
(47) Spider-Man-2
(48)The Fifth Element
(49) Air Force One
( ) Sound Of Music
(50) Terminaattori
(51)Terminaattori 2
( )Vanilla Sky
(52) Addams Family
(53)Ace Ventura
( ) Valehtelija, valehtelija
( ) Hevoskuiskaaja
( )8 mile
( )Die Hard
( ) Eurotrip
(54)Deep Blue Sea
(55)Casper
(56) Alexander
(57)Save the Last Dance
(58) Pretty Woman
( ) Melkein julkkis
( ) Uneton Seattlessa
( ) Top Gun
( ) Sairaan kaunis maailma
( ) Mean girls
( ) Cast Away
( ) Wicker Park
( ) Kuka sanoo tahdon?
( ) Vuosi nuoruudestani
(59) Shrek
(60) Shrek 2
(61)Viimeinen Samurai
( ) Kimpassa
( ) Fucking Åmål
(62) Saksikäsi Edward
(63) Vihreä maili
(64)Amelie
(65) The Truman Show
(66)School of Rock
(67) Big Fish
(68)Pelastakaa sotamies Ryan
(69) Austin Powers
(70) Austin Powers: Agentti joka tuuppasi minua
(71) Austin Powers: Kultamuna
( ) Pelikaanimies
( ) Blues Brothers
( ) Blues Brothers 2000
(72) Aristokatit
( ) Piano
( ) American Beauty
(73) Pahat Pojat
( )Pitkä kuuma kesä
( ) Honey
(74) Notting Hill
(75) Kummelin kultakuume
(76)Morsian karkuteillä
(77) Karhuveljeni Koda
( ) Herrasmiesliiga
(78) Pieni suklaapuoti
(79) Kauna
( )Helmiä ja sikoja
( ) Erin Brochowich
(80) Ihmeperhe
(81) Kellopeliappelsiini
(82) King Arthur
( ) Requiem for a Dream
(83) The Phantom of The Opera
( ) Koirankynnen leikkaaja
(84) Heinähattu ja Vilttitossu
( ) Dancer in the Dark
( ) Lapsia ja aikuisia
(85) Star Wars Episode I The Phantom Menace
(86) Star Wars Episode II Attack of The Clones
( ) Star Wars Episode III Revenge of The Sith
(87) Star Wars Episode IV A New Hope
(88) Star Wars Episode V The Empire Strikes Back
(89) Star Wars Episode VI Return of The Jedi
(90) Sleepy Hollow
( ) Unbreakable
(91) Jali ja suklaatehdas
( ) Boys don't cry
( ) Syksy New Yorkissa
(92) Kuutamolla
( ) Kaverini mahtava Joe
(93) Olimme sotilaita
( )Häjyt
(94) Pikkunaisia
( ) Kukkia ja sidontaa
( ) Kolmetoista
( )Alien vs. predator
(95) Braveheart
(96) Narnia
( ) American history X
( ) Jarhead
( ) Rukajärven tie
(97)Levottomat
( ) Bridget Jones- elämäni sinkkuna
(98) Armageddon
(99) xXx
(100) Ice Age
( ) Trainspotting
( ) Tank Girl

tasan sata- mul ei oo elämää. Hienoa. Mut mul on! En mä koko aja telkkarin ääres istu, katon leffoi vaa sillon tällön... ja oon kyl nähny paljon muitaki, ettäs tiiätte.

AAARGH!!!Lauantai 29.07.2006 18:45

näin eilen kuinka lehmä juoksee. Ja juuri äsken huomasin, et muurahaiset on TAAS alottanu häälentonsa, eli niitä pursuu seinän välist noin 5 miljoonaa, suurin osa siivillä varustettuna ja pian koko allashuone on iha mustana. Mä tappelin niitä vastaan ainaki puol tuntii imurin kaa, mut nyt oon jo voitolla. tauko. Ja uima-allas on täynnä niitä siivellisiä, hukkumassa. ja kukas muukaa ne sit varmaan sielt altaas allasimuril kerää, ku mä. jes. je ne siivelliset on vallannu kaiken. mun tukan, vaatteet, sängyn, seinät, ikkunat, siivettömät mönkii lattial. reppu on täynnä niitä. Missä saatanassa ne myrkyt on?!

[Ei aihetta]Tiistai 18.07.2006 14:38

katsele kuva-albumiani ja valitse sieltä yksi parhain/hauskin/kaunein kuva joka on
mielestäsi ylitse muiden tai vaan paras. Siis vain yksi kuva ja linkitä se päiväkirjaani.

sen jälkeen lisää tämä omaan päiväkirjaasi ja katso, mistä kuvasta muut pitävät eniten.