IRC-Galleria

Ikhtus

Ikhtus

Just sulle moon Jukka, muille joku muu.
Joo, tällä viikolla oon saanu muutaman pikkuidean joukosta poimittua yhden idean, jonka joskus saatan kirjottaa. Plus sitten tuli yks äärimmäisen monimutkanen idea, ihan hetkessä mieleen, siitä tulee ehkä paras koskaan kirjoittamani novelli. Se on todella kaunis ja ruma tarina. Voin selostaa myös hieman mun ajatuspolkua aivan satunnaisesta ajatuksesta itse novelli-ideaan.

Tää pikkuidea on nyt sellanen, että ennen ku maailmaa luotiin, oli olemassa sellai pieni neuvosto, joka pisti mestoja pystyyn. Oli olemassa ainoastaan Saatana ja sillä oli alaisia, joista yks tunnetaan nykysenä Jumalana. Se oli vähän sellai pilveenmenevä kaveri, joka halus kaikkea hyvää, mutta hyvyyttä ei tunnettu sen nykysessä muodossa vielä. Sitten oli paljon piruja, joista joku keksi, että: "hei, miten olis monsteri, joka imis verta ihmisten kaulasta ja sitten ne ikään ku lisääntyis silleen.."

Tiiän et tossa piilee pien paradoxi, täytyy kattoa, et miten saan sen toimimaan paremmin. Sitten tää jumal-hemmo tulee ja sanoo, et: "hei jätkät, jätkät! miten olis niiku sellai rotu, et se niiku panee ja sit ne lisääntyis?"

Mä en tiedä tuleeko tosta mitään. Ei ehkä tarvitsekaan.

Mut tää Major-idea. Ajatus lähti siitä, et jotkut taiteilijat pitää omaa puolisoaan muusana, inspiraationsa lähteenä tuotoksilleen. Mun kohdalla näin ei ole. Tuskin kirjotan ihmisten suolistamisesta ajatellen tyttöystävääni. Sitten mietin, että onko mahdollista, että voiko joku muu toimia muusana mulle? Joku toinen tyttö tai joku kaveri tai ehkäpä joku henkilö, joka olisi syytä poistaa tästä maailmasta, ihan sen takia, että henkilöstä ei vain ole hyötyä yhteiskunnalle. Henkilö ei edes elätä itseään, vaan kuormittaa maata. Oho, meinasin avautua :D

Kuitenkin, yhtäkkiä mietin, että mitä jos jonkun taiteilijan muusana toiminut naispuolinen henkilö olisi mahdollista herättää eloon. Voisiko tämä henkilö toimia muusana jollekin toiselle?

*Naps!*

IDEA!

Reilu parikymppinen poika haluaisi olla kuten isoisänsä. Rikas ja maailmankuulu kirjailija. Isoisä kirjoitti kymmeniä kirjoja, eikä kukaan osannut vihata hänen teoksiaan paitsi ne, jotka eivät niitä olleet lukeneet. Hän kiitti jokaisessa kirjassaan vaimoaan, jonka kanssa hän vietti yli 60 vuotta, ja kertoi ettei hän olisi mitään, ellei hänen vaimonsa ruokkisi hänen inspiraatiotaan.

Pojalla on kuitenkin perintönä hänen isoisänsä rahoja useita miljoonia. Hän etsii käsiinsä kuolleiden kirjan (necronomicon? tämä on lähinnä piilotettu kunnianosoitus rakkauskäsityölle) ja alkaa tutkia sitä. Lopulta hän oppii, kuinka kuolleen sielu voidaan tuoda takaisin tähän maailmaan. Hän tappaa tytön, johon hän on ihastunut ja aikoo siirtää kuolleen isoäitinsä sielun tyttöön. Jospa se vaikka toimisi hänelle muusana.

Tästä en enempää kerro, täytyy kirjoittaa tämä ja sen voi sitten lukea kokonaisena. Tulee muuten hyvin pitkä stoori. Ajattelin myös, että jos jengi innostuu, tästä voisi tehä lyhytelokuvan :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.