IRC-Galleria

Ikhtus

Ikhtus

Just sulle moon Jukka, muille joku muu.

Näitä päiviä.Torstai 16.11.2006 02:09

Oon pistäny merkille, että muutaman viime vuoden aikana mulla on ollu aina tietyin väliajoin muutaman viikon pätkä, jolloin mikään ei kertakaikkisen suju.

tapahtuma 1 - joskus tämän kuun alussa.
-Kännykkä hukkui
- kukaan ei saa minua kiinni mistään, meni varmaan parit ryyppyreissutkin ohi.

tapahtuma 2 - perjantai 10.11
-Hirveellä fiiliksellä ryyppäämään. Ostan korin lonkeroa ja jekkupullon med ED. Sitten iskeekin aivan törkeä mahakipu, semmonen, että miettii kuinka lähellä pyörtyminen todella on.

tapahtuma 3 - viime perjantai (10.11) ja maanantai (15.11)
-Jotbar-lätkä, millä kirjaudutaan töihin, unohtui kotiin. Siinä sitä sitten pomolle selitettiin, miksen ollut muka töissä perjantaina. Maanantaina muisin lätkän, mutta se olikin yllätys yllätys lukkojen takana. Toisen kerran selittelyjä. Hieno koeaika.

tapahtuma 4 - lauantai 11.11
-Vaihdan autoja pihassa kun joku kusipää känniläinen tuli jotain huutelee. En tiiä miks oli osittain niin tyyni, että MINÄ VÄISTIN. VOI JUMALAUTA MINÄ!! Se äijä jotain kiroili, et "mikä vitun parkkipaikka tää tie on, hä?" En jotenki osannu sanoo siihen mitään. Nyt myöhemmin ärsyttää ihan täysiä. Jotenki pää tyhjeni sillon äkillisesti. Pitäs mullaki olla temperamenttia vähän enemmän. Ja sitten se homovittupää vielä satulle jotain huus. Mitä?! Miksen tehny mitään. Ehkä siks, että sillä oli perhe kyydissä. Tosiasiassa kyl etin nopeesti bemarista sitä pesismailaa, mut se onki toisen auton takapenkillä.

Pitäis panna perseeseen semmosia kusinulleja.

tapahtuma 5 - Tänään 16.11
-Kännykän hukkaamiseni todella huipentui. Tai toivottavasti huipentui, en halua enää mitään pahempaa. Miten vitussa on mahollista jättää auton sisälle valot? Ei koskaan oo käyny näin, enkä tiiä koskaan kellään käyneen. Aivan uskomatonta! Akku tyhjä, Koskisella ei enää ketään töissä. Siinähän sitten kävelin lautatarhalta sen muutaman kilsan vesisateessa loskakelillä kotiin. Oikein maittavaa.

Kaikista kiroilustani huolimatta, yritän silti säilyttää malttini. Jos uskoisin jumalaan, olisi uskoni tiukalla. Ja jos jarkko ei nukkuis tossa takana, kuuntelisin Stam1nan 'kaikki kääntyy vielä parhain päin' -biisin. (päinin?)

Jeah. hyvää yötä.

edit:

Hah, unohtu kokonaan se, että sunnuntaina meidän WoW-accountilta pöllittiin lähes kaikki characterit. Pelkästään pikkuleveliset jäi :(

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.