IRC-Galleria

Ikhtus

Ikhtus

Just sulle moon Jukka, muille joku muu.

Mitähän seuraavaks kirjottais:Perjantai 23.02.2007 02:52

Hoijakkaa. Kirjottaminen on jännästi aaltomaista. Välillä saatan syteä joku 3-4 novellia viikossa, mut sitten saattaa taas olla sellanen puolen vuoden tauko. Jännää. Ideoita on kyllä n. 20 päässä, mut oon miettiny, et mitä seuraavaks kertois. Niin paljon päässä taas.

Suicide Book
Kertoo suuresta väestönsuojasta tahi bunkkerista, jonne on sullottu suuri määrä ihmisiä joskus tulevaisuudessa holokaustin jälkeen. Sitten tila rupeekin loppua ja ratkaisuksi kehitetään suicide book, eli itsemurhakirja, jossa opastetaan kansalaisia itsemurhan kannattavuudesta: "Luota meihin - tee itsemurha", "Itsemurha voi olla hauska, tee se kavereittesi kanssa tai järjestä kilpailu - kuka lähtee komeimmin, voittaa!" Sellasta.

Majakka
Hirvee hinku ollut kirjottaa oma Cthulhu -tarina. Täl olis sellanen. Nuori meteorologi lähtee tutkimaan käsittämättömällä tavalla erään kalastajakylän ylle muodostunutta ja täysin liikkumatonta myrskyvyöhykettä. Oppaanaan hänellä on salaperäinen vanhus, joka valvoo vanhan majakan toimintaa. Mutta miehellä ja majakalla saattaa olla jotain muutakin yhteistä, kuin miehen huoltokäynnit majakassa.

Tom Poet - Maailman tyhmin runoilija.
Luin Linnunrataa (viisiosaista trilogiaa) ja minut valtasi halu kirjoittaa jotakin yhtä hauskalla tyylillä kuin Douglas Adams. Kertoo siis todella, todella, TODELLA tyhmästä henkilöstä, josta ikään kuin vahingossa syntyy koko kansan kulttihahmo. Mies on niin tyhmä, ettei edes tajua elävänsä rokkarin unelmaa (runoilijana) vaan kaikki ikään kuin tapahtuu hänen taustallaan.

Tuntematon maailma
Ajattelin kirjottaa tarinan, jossa elämässämme maailmassa eläisi jotain muutakin, kuin me ihmiset. Ei tästä oikein muuta. Ehkä tylsin ideani, samalla haastavin. Faktoja pitäisi heittää mukaan niin paljon, ettei pää riitä siihen kaikkeen.

Alkemisti
Tämä kertoo pojasta fantasiamaailmassa, jossa eletään pimeää keskiaikaa. Pojasta tulee alkemisti ja vaikka moni luuleekiin idean tulevan FMA:sta, idea tulee oikeasti jostain aivan muualta. Poika sekoittelee ainesosia ja saa aikaan mitä villeimpiä yhdistelmiä. Aloitin joskus irtonaista tarinaa, liittyen tähän tarinaan, jossa mies juo taikajuomaa, joka kasvattaa hänen kuntoaan sen verran, että pystyy juoksemaan useita satoja kilometrejä yhtä päätä. Hänellä on vain yksi ongelma. Juoksija ei nimittäin pysty pysähtymään tai hän räjähtää (X-FILES, X-FILES!!).

nimeämätön 1.
12 miestä istuu pöydän ääressä turhautuneena, miettien, mistä saisi aikaan seuraavan tarinansa.. Yhtäkkiä eräs miehistä keksii, että hehän voisivat pilailla hiukan paikallisen 'kyläjuopon' kustannuksella ja tehdä tästä kulttihahmo. Näin Jesus-nimisestä juoposta tulee superkuuluisa ja mies tunnetaan vielä tänäkin päivänä.

Maalari
Tästä olen halunnut tehdä yhden synkimmistä tarinoistani, jossa on itseasiassa juoni. Tästä on kyllä yksi tarina kirjoitettu, mutta sen loppu on ehkä maailman huonoin - niin huono, että jos joku sen näkisi, kuolisin. Ja sen nimi oli tolloin pankkiryöstö. Maalari on eräs entisen tarinan hahmoista, jonka luonnetta muutin hyvin paljon ja se sopii mukaan paljon luonnollisemmin. Mies siis pitää maalaamisesta ja maalaa lähes kaiken, mitä näkee/kokee/tuntee. Mukana mafia, pankkiryöstö, räjäytyksiä. Tosiaan tuolla räjäytyksellä halusin kuvata tapahtumia samanlailla kuin Glamoramassa ikään.

Toinen Joulu - Jääprinsessa
Tämä on luonnollisesti jatkoa satutarinalle Ensimmäinen Joulu, jossa pikku-Tim (naurattaa vieläkin, mistä nimen otin) pelasti joulupukin perikadolta. Itseasiassa siitä tarinasta piti tulla vallan erilainen, mutta piru vie, oli joulu - silloin ei mitään rumia kirjoitella. Jääprinsessa kertoo, kuinka Timistä on tullut nuori poika ja saa kirjeen joulupukilta, joka häntä käymään luonaan. Hän haluaisi (eeehkä, keksin tarinaa tässä samalla) tutustuttaa pojan jääprinsessaan, joka on pakkasherran (vaimikäsenytolikaan) tytär. Jotain kuitenkin tapahtuu ja prinsessa katoaa ja uusi seikkailu on valmis. Mahtavaa.

jotain oli vielä mielessä, mutta pääsi unohtumaan. samahan se. nyt nukkumahan, öitä ->

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.