IRC-Galleria

Ikhtus

Ikhtus

Just sulle moon Jukka, muille joku muu.

Mistä tunnistaa maanantain?Maanantai 17.09.2007 08:25

Siitä, että vaistomaisesti painaa entteriä heti otsikon kirjoittamisen jälkeen.

Myöskin siitä, että kun heti ensimmäisenä ottaa kahvia pannusta, ei tajua sen vielä keittävän, jolloin kahvia porahtaa melkonen määrä kahvinluontijärjestelmän liedelle. Sshhh.

Leipää ei näy missään. NOT! Löytyihän sitä pakastimesta. Neljä kappaletta Vaasan ruispaloja mikroon sulamaan.

Kun leivät sulavat, otetaan jääkaapista valmiiksi leivänpäälliset, eli pippurisulatejuusto, kinkkua, reikästä oltermannia ja kurkkua. Tosin kaksi keskimmäistä puuttuu. Sulakoot vittu leivät uunissa.

Kai se on käytävä töissä syömässä, varmaan jotain shittiä sielläkin. Hetkinen, kaapissahan on leverlådaa paketti. No sepäs otetaan töihin mukaan, siellä kun on mikrokin (sekä liesiuuni, sitä ei tiettävästi ole kertaakaan käytetty). Tosin, joka ikinen haarukka on pesukoneessa. No kaipa sieltä voi yhden ottaa, tosin se pitää tiskata. Ah, onpahan ruokaa töihin.

Mitäs sitä söisi aamupalaksi? Ah, satun murot! Otetaanpa ne. Missä lautanen? Pesukoneessa. Sieltä taas yksi lautanen, joka näyttää siltä, että siihen olisi oksennettupaskannettu. Kyllä se vedellä lähtee. Onhan fairykin lopussa.

No mutta hyvinhän tässä lopuksi kävi. Sain safkaa ja ekalle tauolle syyn käydä ruokalassa vetämässä kahvia & sämpylää. Someone comes, someone lives. That is a life, sanoi eräskin viisas ystäväni puolasta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.