IRC-Galleria

Ikhtus

Ikhtus

Just sulle moon Jukka, muille joku muu.

Mistä tunnistaa maanantain?Maanantai 17.09.2007 08:25

Siitä, että vaistomaisesti painaa entteriä heti otsikon kirjoittamisen jälkeen.

Myöskin siitä, että kun heti ensimmäisenä ottaa kahvia pannusta, ei tajua sen vielä keittävän, jolloin kahvia porahtaa melkonen määrä kahvinluontijärjestelmän liedelle. Sshhh.

Leipää ei näy missään. NOT! Löytyihän sitä pakastimesta. Neljä kappaletta Vaasan ruispaloja mikroon sulamaan.

Kun leivät sulavat, otetaan jääkaapista valmiiksi leivänpäälliset, eli pippurisulatejuusto, kinkkua, reikästä oltermannia ja kurkkua. Tosin kaksi keskimmäistä puuttuu. Sulakoot vittu leivät uunissa.

Kai se on käytävä töissä syömässä, varmaan jotain shittiä sielläkin. Hetkinen, kaapissahan on leverlådaa paketti. No sepäs otetaan töihin mukaan, siellä kun on mikrokin (sekä liesiuuni, sitä ei tiettävästi ole kertaakaan käytetty). Tosin, joka ikinen haarukka on pesukoneessa. No kaipa sieltä voi yhden ottaa, tosin se pitää tiskata. Ah, onpahan ruokaa töihin.

Mitäs sitä söisi aamupalaksi? Ah, satun murot! Otetaanpa ne. Missä lautanen? Pesukoneessa. Sieltä taas yksi lautanen, joka näyttää siltä, että siihen olisi oksennettupaskannettu. Kyllä se vedellä lähtee. Onhan fairykin lopussa.

No mutta hyvinhän tässä lopuksi kävi. Sain safkaa ja ekalle tauolle syyn käydä ruokalassa vetämässä kahvia & sämpylää. Someone comes, someone lives. That is a life, sanoi eräskin viisas ystäväni puolasta.

Mitähän seuraavaks kirjottais:Perjantai 23.02.2007 02:52

Hoijakkaa. Kirjottaminen on jännästi aaltomaista. Välillä saatan syteä joku 3-4 novellia viikossa, mut sitten saattaa taas olla sellanen puolen vuoden tauko. Jännää. Ideoita on kyllä n. 20 päässä, mut oon miettiny, et mitä seuraavaks kertois. Niin paljon päässä taas.

Suicide Book
Kertoo suuresta väestönsuojasta tahi bunkkerista, jonne on sullottu suuri määrä ihmisiä joskus tulevaisuudessa holokaustin jälkeen. Sitten tila rupeekin loppua ja ratkaisuksi kehitetään suicide book, eli itsemurhakirja, jossa opastetaan kansalaisia itsemurhan kannattavuudesta: "Luota meihin - tee itsemurha", "Itsemurha voi olla hauska, tee se kavereittesi kanssa tai järjestä kilpailu - kuka lähtee komeimmin, voittaa!" Sellasta.

Majakka
Hirvee hinku ollut kirjottaa oma Cthulhu -tarina. Täl olis sellanen. Nuori meteorologi lähtee tutkimaan käsittämättömällä tavalla erään kalastajakylän ylle muodostunutta ja täysin liikkumatonta myrskyvyöhykettä. Oppaanaan hänellä on salaperäinen vanhus, joka valvoo vanhan majakan toimintaa. Mutta miehellä ja majakalla saattaa olla jotain muutakin yhteistä, kuin miehen huoltokäynnit majakassa.

Tom Poet - Maailman tyhmin runoilija.
Luin Linnunrataa (viisiosaista trilogiaa) ja minut valtasi halu kirjoittaa jotakin yhtä hauskalla tyylillä kuin Douglas Adams. Kertoo siis todella, todella, TODELLA tyhmästä henkilöstä, josta ikään kuin vahingossa syntyy koko kansan kulttihahmo. Mies on niin tyhmä, ettei edes tajua elävänsä rokkarin unelmaa (runoilijana) vaan kaikki ikään kuin tapahtuu hänen taustallaan.

Tuntematon maailma
Ajattelin kirjottaa tarinan, jossa elämässämme maailmassa eläisi jotain muutakin, kuin me ihmiset. Ei tästä oikein muuta. Ehkä tylsin ideani, samalla haastavin. Faktoja pitäisi heittää mukaan niin paljon, ettei pää riitä siihen kaikkeen.

Alkemisti
Tämä kertoo pojasta fantasiamaailmassa, jossa eletään pimeää keskiaikaa. Pojasta tulee alkemisti ja vaikka moni luuleekiin idean tulevan FMA:sta, idea tulee oikeasti jostain aivan muualta. Poika sekoittelee ainesosia ja saa aikaan mitä villeimpiä yhdistelmiä. Aloitin joskus irtonaista tarinaa, liittyen tähän tarinaan, jossa mies juo taikajuomaa, joka kasvattaa hänen kuntoaan sen verran, että pystyy juoksemaan useita satoja kilometrejä yhtä päätä. Hänellä on vain yksi ongelma. Juoksija ei nimittäin pysty pysähtymään tai hän räjähtää (X-FILES, X-FILES!!).

nimeämätön 1.
12 miestä istuu pöydän ääressä turhautuneena, miettien, mistä saisi aikaan seuraavan tarinansa.. Yhtäkkiä eräs miehistä keksii, että hehän voisivat pilailla hiukan paikallisen 'kyläjuopon' kustannuksella ja tehdä tästä kulttihahmo. Näin Jesus-nimisestä juoposta tulee superkuuluisa ja mies tunnetaan vielä tänäkin päivänä.

Maalari
Tästä olen halunnut tehdä yhden synkimmistä tarinoistani, jossa on itseasiassa juoni. Tästä on kyllä yksi tarina kirjoitettu, mutta sen loppu on ehkä maailman huonoin - niin huono, että jos joku sen näkisi, kuolisin. Ja sen nimi oli tolloin pankkiryöstö. Maalari on eräs entisen tarinan hahmoista, jonka luonnetta muutin hyvin paljon ja se sopii mukaan paljon luonnollisemmin. Mies siis pitää maalaamisesta ja maalaa lähes kaiken, mitä näkee/kokee/tuntee. Mukana mafia, pankkiryöstö, räjäytyksiä. Tosiaan tuolla räjäytyksellä halusin kuvata tapahtumia samanlailla kuin Glamoramassa ikään.

Toinen Joulu - Jääprinsessa
Tämä on luonnollisesti jatkoa satutarinalle Ensimmäinen Joulu, jossa pikku-Tim (naurattaa vieläkin, mistä nimen otin) pelasti joulupukin perikadolta. Itseasiassa siitä tarinasta piti tulla vallan erilainen, mutta piru vie, oli joulu - silloin ei mitään rumia kirjoitella. Jääprinsessa kertoo, kuinka Timistä on tullut nuori poika ja saa kirjeen joulupukilta, joka häntä käymään luonaan. Hän haluaisi (eeehkä, keksin tarinaa tässä samalla) tutustuttaa pojan jääprinsessaan, joka on pakkasherran (vaimikäsenytolikaan) tytär. Jotain kuitenkin tapahtuu ja prinsessa katoaa ja uusi seikkailu on valmis. Mahtavaa.

jotain oli vielä mielessä, mutta pääsi unohtumaan. samahan se. nyt nukkumahan, öitä ->

Näitä päiviä.Torstai 16.11.2006 02:09

Oon pistäny merkille, että muutaman viime vuoden aikana mulla on ollu aina tietyin väliajoin muutaman viikon pätkä, jolloin mikään ei kertakaikkisen suju.

tapahtuma 1 - joskus tämän kuun alussa.
-Kännykkä hukkui
- kukaan ei saa minua kiinni mistään, meni varmaan parit ryyppyreissutkin ohi.

tapahtuma 2 - perjantai 10.11
-Hirveellä fiiliksellä ryyppäämään. Ostan korin lonkeroa ja jekkupullon med ED. Sitten iskeekin aivan törkeä mahakipu, semmonen, että miettii kuinka lähellä pyörtyminen todella on.

tapahtuma 3 - viime perjantai (10.11) ja maanantai (15.11)
-Jotbar-lätkä, millä kirjaudutaan töihin, unohtui kotiin. Siinä sitä sitten pomolle selitettiin, miksen ollut muka töissä perjantaina. Maanantaina muisin lätkän, mutta se olikin yllätys yllätys lukkojen takana. Toisen kerran selittelyjä. Hieno koeaika.

tapahtuma 4 - lauantai 11.11
-Vaihdan autoja pihassa kun joku kusipää känniläinen tuli jotain huutelee. En tiiä miks oli osittain niin tyyni, että MINÄ VÄISTIN. VOI JUMALAUTA MINÄ!! Se äijä jotain kiroili, et "mikä vitun parkkipaikka tää tie on, hä?" En jotenki osannu sanoo siihen mitään. Nyt myöhemmin ärsyttää ihan täysiä. Jotenki pää tyhjeni sillon äkillisesti. Pitäs mullaki olla temperamenttia vähän enemmän. Ja sitten se homovittupää vielä satulle jotain huus. Mitä?! Miksen tehny mitään. Ehkä siks, että sillä oli perhe kyydissä. Tosiasiassa kyl etin nopeesti bemarista sitä pesismailaa, mut se onki toisen auton takapenkillä.

Pitäis panna perseeseen semmosia kusinulleja.

tapahtuma 5 - Tänään 16.11
-Kännykän hukkaamiseni todella huipentui. Tai toivottavasti huipentui, en halua enää mitään pahempaa. Miten vitussa on mahollista jättää auton sisälle valot? Ei koskaan oo käyny näin, enkä tiiä koskaan kellään käyneen. Aivan uskomatonta! Akku tyhjä, Koskisella ei enää ketään töissä. Siinähän sitten kävelin lautatarhalta sen muutaman kilsan vesisateessa loskakelillä kotiin. Oikein maittavaa.

Kaikista kiroilustani huolimatta, yritän silti säilyttää malttini. Jos uskoisin jumalaan, olisi uskoni tiukalla. Ja jos jarkko ei nukkuis tossa takana, kuuntelisin Stam1nan 'kaikki kääntyy vielä parhain päin' -biisin. (päinin?)

Jeah. hyvää yötä.

edit:

Hah, unohtu kokonaan se, että sunnuntaina meidän WoW-accountilta pöllittiin lähes kaikki characterit. Pelkästään pikkuleveliset jäi :(

illanavaus.Torstai 17.08.2006 01:46

löysin jostain ekan staticin levyni shadow zonen. aloin kuunnella ja the onlyssa sanotaan jossain kohtaa "hypocrite, lunatic, fanatic, heretic" ja aloin miettii, että oon aika tekopyhä.

sit tajusin: mulla ei esimerkiks oo tossa yhteisöt-listassa muutamia lempibändejä sen takia, että niistä on tullut niin saatanan ällöttäviä teinibändejä. tarkotan siis teinien suosiossa. mutta kai siihen on varauduttava, että nuoriso alkaa pikkuhiljaa kuunnella taas mätömpää musiikkia.

muistan vielä kun kuuntelin soadin toxicityä ja nimikkoalmbumia. kyllä oli mielenkiintosta musiikkia, vähän rankemmalla meiningillä. uskottavuus on vielä pysynyt. oikeastaan musiikki oli jo silloin aivan samanlaista, mutta joku tuossa uudessa levyssä saa teinixit kuolaamaan sen perään. mutta jos niille kuunteluttaa vanhempaa settiä, ne ovat: "hyi, en syö."

vitun paskalapset.

minä mukaanluettuna.
Joo kylhän mä kirjotan inttipäiväkirjaa..

Staattus Quo - In the Armi nwo!Perjantai 03.02.2006 21:40

moi. oon VMTK:n koneella, ku noilta yleiskoneilta on tila loppu.. saatana, tässähän on kiire. monta aamua.. 270 - 26 aamua.. vai laskinkohan edes oikein? hä? moi.

Tätä..Tiistai 27.12.2005 00:44

[Mon:22:38:39] <Ikhtus> jarkko
[Mon:22:38:44] <serhi-> ni
[Mon:22:38:45] <Ikhtus> mitä tiedostoja sä vielä siirtelet?
[Mon:22:38:49] <Ikhtus> lataa kaikki uudelleen
[Mon:22:38:54] <Ikhtus> paitti ehkä mymusic :)
[Mon:22:39:25] <serhi> noku en tiiä
[Mon:22:39:38] <serhi> tarviitko just nyt sitä vai?
[Mon:22:39:42] <Ikhtus> en
[Mon:22:39:46] <Ikhtus> :D
[Mon:22:39:55] <serhi> tuun vissiinki huomen
[Mon:22:39:57] <serhi> ni saat sen sit
[Mon:22:39:58] <Ikhtus> ok
[Mon:22:39:59] <Ikhtus> ai
[Mon:22:40:04] <Ikhtus> et oo kotona siis? :D
[Mon:22:40:20] <serhi> ?
[Mon:22:40:24] <serhi> missäs hitos sä oot?
[Mon:22:40:28] <serhi> :D
[Mon:22:40:29] <Ikhtus> järveläs
[Mon:22:40:40] <serhi> et oo vissii käyny mun huonees :D
[Mon:22:40:45] <Ikhtus> en :)
[Mon:22:40:50] <serhi> hahahahahaha
[Mon:22:40:53] <serhi> hyvin sä

--->

satu | she's like heroin sanoo:
huhuh
satu | she's like heroin sanoo:
joku 5m väliä
satu | she's like heroin sanoo:
teidän huoneilla
satu | she's like heroin sanoo:
sairaita ja LAISKOJA :p

Huh, kun tekemätön olo.Tiistai 20.12.2005 22:33

Jea, pitäs tehä saatanasti kaikkea, muttei jaksa. Ja vielä aamulla aikanen herätys, ni ei voi lykätäkään mitään myöhemmäksi. Shitmäistä. Onneks joku on siivonnu mun huoneen, ni säästyn valtavalta vaivalta. hah, miettikääs noita valta-sanoja.

Nyt on sitten ostettu joululahjat sadulle ja yks lahja perheelle. Muulla ei kai sitten olekaan väliä. Kortteja en kai tänä vuonna pistä. Olenko koskaan pistänyt? No sadun kanssa ainakin piirrettiin komea kuva aerikselle :) Komea? :D

Bemarista asiaa:
- Joskus vasen takavilkku toimii, joskus ei. Kosketushäiriö?
- Sisävalot palaa vain, jos oikea takaovi on auki.
- Tuulettimesta tulee vain kylmää ilmaa. Lämmin ilma ikkunapuhalluksella.
- ... niin tai lohkolämmittimellä.
- Mikä helvetti se särinä on, mikä lähtee jostain? Aivan kuin joku sähköjohto rätisisi.
- Lukot rämpsää taas. Kierrosmittari hyppi iloisesti niiden tahdissa.
- Kierrosmittari hyppelee
(+) Keksin sille laskukaavan: kierrosmittarin ((alaraja + yläraja) / 2) - 1000 :D

Eipä tässä nyt kai muuta :) Alkoi tuulensuojalevyjen laitto seinille.

ps. Olen muuten ylioppilas, enkä amis :D

JoulutarinaTorstai 08.12.2005 21:43

Satu pyysi minua kirjoittamaan ja omistamaan hänelle joulutarinan, jonka annan hänelle joululahjaksi. Kirjoitin ensimmäistä lukua jonkin verran, ehkä puolet tai yhden kolmasosan, kunnes aloitin jo toisen luvun kirjoittamisen.

Nyt päässäni on aivan mielettömiä ideoita, enkä tiedä mitä tulee tapahtumaan. Pelkään pahinta: tarinasta tulee niin pitkä, etten kerkeä sitä täksi jouluksi kirjoittamaan :D Toivottavasti keksin jotakin nopeasti, että tarina lyhenee. Tai sitten tiivistän vain enemmän. Tulisi ainakin mukavampaa luettavaa. Suunnittelin alkuun tähän neljä lukua, mutta ideoideni takia se on paisunut jo kuuteen tai seitsemään :)

Eikä jouluunkaan ole enää kuin 16 päivää. No kerkeehän sitä jotakin kirjoittamaan.

Semmosta.

Mitä nyt tapahtuu?Lauantai 03.12.2005 20:20

[Sat:18:17:58] <Ikhtus> :D
[Sat:18:18:03] <Ikhtus> ooksä jarkko pölliny jotain? :D
[Sat:18:18:19] <Ikhtus> "vitun jarkko oot pölliny.. tuu näyttää tänne."
[Sat:18:18:27] <Ikhtus> jaa soot vessassa.
[Sat:18:18:35] <Tuz-> hahhaa
[Sat:18:18:58] <serhi> emmä tajuu :D
[Sat:18:19:01] <Ikhtus> :D
[Sat:18:19:04] <Ikhtus> tajutonta settiä
[Sat:18:19:26] <serhi> makaa alasti sohval
[Sat:18:19:40] <Tuz-> jarkko vieny vaatteet
[Sat:18:19:43] <Tuz-> :<
[Sat:18:19:43] <serhi> haha