IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Ikirauta

Ikirauta

Just a hellish rock'n'roll freak

Saletisti ohitan ja korvat soiTorstai 16.11.2006 04:47

Tulipa kaahittua. Menomatkalla hirmukelissä sataakahtakymppiä kun meinasi tulla vähän hoppu... Takaisinpäin sainkin semmoisen beeämveen siihen kirittäjäksi, meinasi loppua mittaristosta nummerot kesken. Tai no, 150 paikkeilla oli lukema suunnilleen koko matkan. Kivat poliisisedät kun ette olleet mailla halmeilla <3

Niin, keikka. Yllättävän vähän harmitti se uuden levyn kokonaan soittaminen. Ei paskempi lätty. Sedät ne vaan jaksaa heilua.

Nicko oli ihQ kun se hiipparoi shortseissa paljain jaloin siellä :D Kova setä kannuttaan, pakko nostaa hattua. Saatana että tässä taas joutuu valittaan Maidenin levyjen käsittämättömän paskoja soundeja. Ei vittu, rummut on yks tuhnu. Tuolla toljotin lähinnä suu auki sitä toimintaa ja ihmettelin hiljaa mielessäni, että miksi ihmeessä ne ei vedä edes puolta tosta jytästä sinne levylle asti... Uittu, jotain surinaa ja pörinää kuuluu mun pöntöstä.

Kaunista on se, että tää mättää menemään katse tiukasti suunnattuna eteenpäin. Kasaakohan itse settinsä, vai onko roudarit hyvin koulutettu? :D

Kellontarkkaa.

Stevestä tuli jostain kumman syystä mieleen Tru-Hee-Oh. Nah, josko mulatti olis ennemmin tosta sähköjänistelystä ottanut mallija. IhQ setä ja paras tucca. Kuulostelin soitantaa kovin tyytyväisenä.. Nääs kun se varsin vanhemmilla levyillä kuuluva käsittämätön kolina, joka sotkee kuuloaistin vallan, oli toki trademarkkina olemassa, mutta ei liikaa. Sitäkin monasti olen meuhkannut, että eikö ne nyt vittu saa sitä pauketta inasen pienemmälle.

(autossa ropasin parin biisin ajan säätöjä kohdalleen, pitäis olla ihan oma IrMa-asetus soitattimessa, vitusti diskanttia ja bassoa... Kun yleensä mulla on yläpää -3 ja alapää +6, niin Maidenia näemmä pitää soittaa +6 ja +9, ja vitusti volyymia. Mitään muuta ei näillä vois kuunnella, halkeaisi pää)

Purse oli aikas käivänä. Ääni oli jotensakin vähissä, ja ne vermeet ja se tukka ei vaan toimi. Ulkomusiikilliset seikat ei toki vaikuta siihen, että jätkä vetää ihan vitun hyvin. Ja juoksee lujaa. Miksi ihmeessä pitää veivata ympäri stagea kaksi tuntia niin, ettei ehdi koko heeboa näkemään kun se on jo jollain valonnopeudella pompsahtanut toiselle puolen lavaa?
Karjahtelin kovasti Hallowed Be Thy Namea tuossa ajellessa... Hevikaraoke, perkele!

Sillä on vähän huonoja maneereja tossa kiekumisessa. Tai siis niitä samoja maneereja, joita mulla on. Se nielaisee ja hillitsee liikaa niissä kunnon kiekaisuissa, ja vie mikin metrin päähän. Whassupwitdat? Kukaan mitään kuule. Ja indeed, ääni oli vähissä.

Janick... Pelottavaa. Tää setä heilui siinä määrin, että ei kyennyt katsomaan, myötähäpeä oli tukahduttava. Muut oli vahvasti tällä vuosituhannella, tää on niin Dee Schneideria, että oksat ja permanentti pois. Ja miksi vitussa sitä keppiä pitää vatkata ja heitellä?

Dave & Adrian :thumbup: Kyä lähtee. Näistä ei juuri voi mitään irrelevanttia selostaa, olivat PA:n takana melkein koko ajan, en nähnyt.

Josta tulikin mieleeni... Stagella on ainakin 8 monitoria.. JA KUKAAN EI PYSY NIIDEN ALUEELLA :D Ne vehkeet oli täysin virattomat kun ukot on koko ajan niiden etupuolella.

Eddie <3 Hassua kun näin koko lavan taustan selkeesti (piippuhylly, melkein 90 kulmassa lavaan nähden) ja kun Eddie teki rundinsa ja teppasi takaisin, niin se laitettiin johonkin helkkarin kaappiin :D Kuskia en havainnut, olis kiva tietää kuinka sitä ohjaillaan.

Hassua sieltä piippuhyllyltä katsella sitä porukan määrää. Jeesus sitä meteliä! Vollotin jo heti alkuun kun huusivat niin hienosti. Ja sitten toki ekan biisin aikana ja Fear of the Dark tiätty kun se oli eka wanha piisi. Siis vollotin. Niin että, hassua kuinka ne yrmeät pitkätukat muuttuvat kirkuviksi pikkutytöiksi :) Eturivi meni aivan pähkinöiksi aina kun ne tuli niille "ulokkeille" hillumaan.
Mielenkiintoinen haju siinä tungoksessa kun ulostautuu sieltä areenalta. Hyisaatana. 5000 rasvalettistä alle 15-vuotiasta jätkää. Voitte kuvitella. Tai älkää.

Ilahduttavaa aina tuo sukupolvien kohtaaminen. Siellä oli todella paljon niitä neli-viisikymppisiä, ja nuorimmat oli varmaan 8. Mun takana setä selosti, että hänen 14-vuotias poikansa oli eilen ollut katsomassa keikkaa.

Kumma kyllä, ehdin kaiken analysoinnin keskellä jopa ihan vaan kuunnella keikkaa. Siihen piti suorastaan keskittyä, että nyt vaan istut ja toljotat, etkä mieti mitään :D Pahiten sotki se, että koko ajan pyöri mielessä "pitäis olla läppäri, vois kirjottaa näitä hajatelmia ylös". Voi ristus.

Hieman kaipasin jotain leikkimistä. Tuli liian rutiinilla tuo. Käsikirjoitetusti ja kliinisesti. Noh, eipä areenakeikka taida olla mikään jamsession.

Purse sanoi, että tulevat 2008 kesällä pitämään "fuckin' huge" ulkoilmastokeikan, soittolistaksi lupasi Live After Death ja Powerslave-kamaa. Ei huano.

Paskaa.Lauantai 28.10.2006 19:37

Sama rypeä. Tekis mieli koittaa ottaa, mutta mutsi itkee jo valmiiksi, en taida viitsiä.. Tulee vain pahempi tappelu.

Vittu mä olen turun paskin jätkä.

Voi tauti.Keskiviikko 25.10.2006 16:25

Eilieniä ei saa hengiltä. Är.

1.11.2006Tiistai 24.10.2006 00:29

Kenttämestari.

Laitoinpa skumpan pakkaseen.

Sama käydä työterveydessäMaanantai 23.10.2006 18:03

Eihän mussa mitään vikaa ole. Niinkun ikinä.

Noh, kai se on labratuloksia uskottava, ettei ole kokki kun on joku muu eilien. Että se siitä kuurista, tää imailee vaan buranaa.

Ja nyt aa-aa, kuudelta se seetanan kokkous.

Hyi saatana mikä olo.Sunnuntai 22.10.2006 17:26

"People are bastard-coated bastards with bastard filling!"

-dr. Perry Cox, Scrubs

Oh I love that show :D Siinä on ehkä paras roolihahmo evör, someone to look up to :DD

Kurkussa on tölli. Voi perseestä. Pitäis maalata tukka, pestä koireja, pyykkejä ja astijoita. Saattaapa olla, että makaan sohvalla ja toljotan lootaa joka suoltaa viihteeksi kutsuttua soopaa.

Oksettaa, päätä särkee ja muuten vaan ikävä olla.

Tässä vaiheessa vituttaa kun mutsi-ambulanssi on kaukana, kukaan ei paijaa mua ;(

*****

Njah. Tukka maalattu ja Paa pesty, nyt loppu kunto. Tää heittää nyt pötkölleen ja koittaa häätää alienit kurkusta buranan, vitamiinien, teen, voodootaikojen ja teräsharjan avulla.

Nyt on saatava.Lauantai 21.10.2006 16:38

Auto.

Semmoinen ihan pieni.

Tai no, semmoinen, jota mieluusti saa ajaa vain tuolla kuorma-autokortilla :DD
Semmoinen, jolla saisi vetää omakotitaloa, ja jonka renkaat on isoommat kuin tuon see-atin takarontti.

Semmoinen.

PerkekkeleLauantai 21.10.2006 14:11

On se tauti. Kurkussa on kaktus ja joka paikkaan sattuu ja oksettaa ja ja ja.

Yäk.

*köh*Perjantai 20.10.2006 11:45

Nysse sitte tulee. Se flunssa.

Puranaa ja multitabsia ja finrexiniä, nyt just ei ehdi tuleen kipiäks.

Kurkku on niin perkeleen kipeä, joka paikkaan sattuu ja väsy on suunnaton. Kui hianoo?

Saattoipa olla, että...Maanantai 16.10.2006 10:35

...riipasin kovan kännin eilen, toissapäivänä ja varsinkin sitten sitä edellisenä päivänä.

Miksi ihmeessä mulla aina menee kolme päivää???

Ja miksi ihmeessä ei osaa pitää turpaansa kiinni ja käyttäytyä?

Asioiden vierestä on morkkis, ei välttis itse asiasta. Emt.