IRC-Galleria

IkkunaRinsessa

IkkunaRinsessa

P.E.R.L-projekti jatq aina vaan! <3

Hyvää joulia!Sunnuntai 24.12.2006 22:50

Ihanaaa.... Aatto alkaa olla takanapäin ja siis ei SE oo se ihuna asia, vaan se, et on ollu toudella kivaa! <3

Nyt on syöty jouluateria, kohta on riisipuuroa (nam nam) ja glögiä ja sit umpiväsyneet pikkuset punkkaan. Isommat sai pleikkari kekkosen, joten ne hakkaa varmaan sitä vielä muutaman tunnin, mutta kun saan nurkat ojennukseen, ajattelin nauttii kahdesta lempiasiastani maalimassa: Rauhasta ja rakkaudesta. Mmmmm....

Oon älyttömän kiitollinen niin niin monista asioista. Ämerikkalaisillahan on näihin aikoihin se "Thanks giving", joka ois aika osuva nimitys myös joulille: "Annetaan kiitosta".

Joteskin sitä kattoo näihin aikoihin aina taaksepäin, kun uusi vuosi lähestyy ja joulina olla kyhnytetään läheisten kanssa kylki kyljessä, et mitkä asiat on sujunut, -mitkä ei-, menneenä vuonna.. Tämä vuosi on hyvä esimerkki siitä, kuinka voi niiiiiin moni asia mennä päin-sanonko-mitä ja silti kun muistelee taaksepäin, niin lähinnä nousee kiitollisuus siitä, kuinka voi ollakin niin onnellisessa asemassa, että ympärillä on niin paljon rakkaita ihmisiä, jotka välittää. Ja tajuaa kuinka hemmetin rikas sitä on.. Eli taaskin, vaikka saldo on mikä on: Hetkeäkään en vaihtais pois!

>>>>NÄÄÄÄIIIIINNNN iso halitus ja kiitos ystävilleni! <3 Thank youuu!!!<<<<

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.