IRC-Galleria

IkkunaRinsessa

IkkunaRinsessa

P.E.R.L-projekti jatq aina vaan! <3

HellöyyyyMaanantai 19.02.2007 15:56

Päivän pulinat.. Mitäs tähänkin sit kirjottais? Elämäni on tänään tasan yhtä mielenkiintoisen oloinen, kuin eilenkin. Siis: Plääh.

Alkoi skidien hiihtoloma.. Ei kyllä oo lomaa kellekään meistä, veikkaan, kun istutaan täällä neljän seinän sisällä. Tuntuu kuin ois vankilassa. :o/ Mitään ei voi oikein tehdä eikä minnekään mennä, kun ei oo autoa (että vois liikkuu jonnekin), pahemmin rahaakaan (jotta vois lähtee vaikka bussilla liikenteeseen) tai hupelinta (et vois kutsuu vaikka tänne leikkikamelia Ampparille, -ja vaikka vähän äidillekin)... :o)

Meen ottaa tirsat, sit ruoan laittoa ja sit vois kirjoittaa kirjeen. Jeij.. Eiks ookin mielenkiintoisen kuuloista puuhaa? No ei sinällään, tarvittis tehdä parit kouluhommat loppuun, joten siinä mielessä pieni saarrettuna olo tekee vaan hyvää. Tulee niin tylsäksi olo, että tekee vaikka läksyjä.. *virn*Niin ja skidien kaa lupasin leipoa, joten senkin homman vois tehdä tänään. Vähän porkkanasämpylää, pullaa ja Pyrysterille gluteenitonta pureskeltavaa.. Kuluuhan se päivä näinkin, vai mitä?

Onneksi tää kuu on pian loppumetreillä. Että tulee täpäkkää. Sitten kyllä nappaan tosta ton Aamiaisen ja Rypysterin mukaan ja meen vaikka johonkin tenavatupaan mellastaa niiden kanssa. Isommille eukoille suunnittelin laivareissua, kun pienemmät iitanat pääsee isilandiaan. Luulen, et ne tykkäis, kun sais vaikka parikymppiset kouraan ja ostaa tax free hemuja koko rahalla. Ja sit uimaan ja syömään hyvin ja ja ja.. Oihh, kuulostaapa ihanalta mammallekkin. Täytyykin lähtee toteuttaa toi A.S.A.P!!... Kun vaan löydän jonkun kameliksi itselleni. Vapaaehtoisia? ;oD

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.